- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ОТСЛАБВАНЕ
Здравейте.Имам много голям проблем.Както много от тийнейджътите, и аз си мисля, че не съм достатъчно слаба.Просто ВСЕКИ ми казва, че съм слаба и, че нямам нужда от отслабване, и донякъде е така, но не е точно така.Аз си се виждам, че не съм чак пък дебела, но просто искам да съм по слаба.На скоро отслабнах с няколко килограма<и до сега съм задържала свалените килограми>, сега ям по малко и не ям сладко и мазно и пържено и пакетирано, но не отслабвам.Дори и спортувам.Е дайте ми съвет как да стана по слаба, така, че да се харесвам, защото аз искам да съм доста слабичка.
щом не отслабваш повече дори и да ядеш по-малко;да спортуваш значи тялото ти не може да отслабва повече сиг.
по-скоро няма нужда![]()
![]()
![]()
Мми не мисля така, тъй каот не съм от хората които са кльощави, а съм си нормална.Нито чак кльощава, нито дебела.Първоначално написано от clever
Един път я направих, но само за 9 дни , тъй като майка ми не дава да спазвам диети и почна да ме кара да ям работи които са по много точки в диетата и така и я провалих.Първоначално написано от lipstick
И все пак аз за диета мн не съм подходяща тъй като майка ще види че не ям някои неща.Май ще е по добре да почна да ям по супер млако и почти да не ям и така поне може да сваля.И аз нз вече какво да правя, но направо се отчаях, защото искам да съм по слабичка(пак да кажа, че осъзнавам, че не съм дебела)
Зависи от метаболизма ти. Зарежи диетите и си карай напред. Най-много да свалиш Кило , две. Продължавай да спортуваш е най-важното![]()
Посъветвай се с диетолог и той най-добре ще ти кажа трябва ли да си по-слаба или пък ще ти каже какво точно да правиш ! Все е различно устроен все пак !
Не мога да се посъветвам с диетолог, тъй като всеки знае че нямам нужда от отслабване, но аз просто искам да съм келчо и за това.И все пак аз сама си реших да се опитам да хапвам по мн малко и да сваля.Зза днес съм яла само един пътПървоначално написано от LadyGold
като през останалото време съм пила мляко прясно пих 2 пъти и кафе 1 път.
Аз не харесвам прекалено кокалестите момичета дето им стърчат кокалите на краката... недей, ако ти казват че си слаба, недей повече. Това си е мое мнение де
Първоначално написано от jermaine
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Миличка щом не си дебела по твои думи значи си си нормална по добре си яж нормално но без много мазно , повече плодове и зелечуци и пий повечко вода и да задължително продължавай със спортаА най-важното не спирай да ядеж спреш ли това може да доведе до анорексия това е много опасна болест пази се :P :P :P
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
Точно, аз също така мисля. И аз не харесвам прекалено слабите момичета...Първоначално написано от Marky
+1 Няма никаква нужда да отслабваш повечеПървоначално написано от peshost
Само може да си докараш проблеми с организма така...
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Eми за сега си ям нормално та може и същите килограми да си остана
Но поне ще си спортувам и няма да спирам и ще се храня здравословно.
Qj raznoobrazni hrani edna sedmica meso,dryga sedmica zarneni pr0dykti i taka!!!!![]()
![]()
Preska
най-лошото, което можеш да си причиниш е анорексията.. май на там тръгваш.. не се отплесвай.. и само за информация..момичетата искат да иззглеждат добре заради момчетата, а момчетата обичат да имат кво да хванат.. а и дрехите стоят повече на момичета с някое друго месце.. а не на фиданките дето няма къде да им се задържат гащите.. :P
ето http://www.impulse.bg/photos/by/8702006/view/19375653 ама аз знам , че не съм дебела.Първоначално написано от lubomirky
Спортувай..
яж по-полезна храна..
и си мери всеки ден килограмите!
О ти си мислиш, че се тъпча с боклуци и не спортувам.Ми грешиш.Спортувам и то мнооооого често(по4ти всеки ден) и ям полезни храни.Много рядко ми се случва да си позволя нещо вредно.Та да не говорим за пърженото , което хич не си позволявам и за мазното което хич не си позволявам.Много рядко да си позволя нещо сладко( 1 път седмично, даже и по рядко)Първоначално написано от bloodymirror
http://www.tialoto.bg и
http://www.impulse.bg/photos/by/8702006/view/19375653 , дебела - да бе!!! аз съм по дебела! - http://www.impulse.bg/photos/by/4163024/view/19850025
oххх момичето е казало че знае 4е не е дебела просто изка да смъкне още някой килограмПървоначално написано от smiley344
![]()
определно не спирай да спортуваш...но ако тренираш провлачено и лека по лека не чакай нищопоне 4 пъти седмично и по 2 часа интензивно...след трен яж веднага най-късно до половин час ,защото след качествено физическо натоварване организмът разгражда и усвоява храната до 5-6 пъти по качествено от нормалното...такам....сама си опоменала, че не ядеш вредна храна (това ти е в огромен плюс)...но никъде не прочетох за хляба....не трябва да се консумират тестени и захарни изделия това е златно правило
(за жалост доста гадничко)....но можеш понякога да си позволяваш сутрин 1 филийка пълнозърнес хляб примерно...все пак да се лишаваш напълно от вс си има и своите негативни ефекти...наблегни на млечните изделия,но не говоря за кашкавал и сирене
(те са доста калорични,ако са обезмаслени по бива)....консумрай месо (риба под вскякава форма,пилешко бяло месо и т.н. всеки си знае че трябва да не яде тлъсти меса)....яж зленчуци,плодове (без банани),супи и прочее......една тайна как да свалиш 1кг за 1 ден....направи си ориз (сварен, без нищо, малко подправен само) и го консумирай същия ден на порции, като не хапваш нищо друго през съответния ден....така ще се изхвърли излишното количество вода в организма ти (супер яко налии
и елементарно ).......пък аз лично да ти кажа за себе си как процедирам....
може да ти се стори мн крайно но реша ли да отслабна....не закусвам и не обядвам (евентуално да хапна нещо не повече от 60-70 калорийки)...гледам да не консумирам мн течности,някое плодче може да хапна ако вече премирам...кафенце си правя с мляко и мн малко захар....и ест не вечерям...а преди да си легна правя поне 30 минутни упражнения....гарантирам ти има ефект и то мн добър но трябва да имаш страшна воля ии само да вметна, че съм наясно, че никак не е полезно да се процедира така....но това е моя метод (и аз не съм дебела да споделя....нормална съм)....късмет иии тялото не е всичко....важното е какво има вътре в него
Успех при четенето май се улях
добре че ти спестих половината неща които смятах да напиша
![]()
![]()
![]()
Mацка, аз хляб не съм яла от края на януари месец и тестено не ямПървоначално написано от milickata
И нз защо ен свалям.Абе от много време се каня да започна да гладувам, но не започвам, карче вчера съм на 1 малка ябълка+ 1 малък портокал+ малко зелева салата и това е.А днес съм на 1 портокал малък+ 1 малка абълка + 4 обикновени бискивити на закуска , които мама ме накара да язям, а аз ен сиакх защото все пак са си тесто....