- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам до къде ще я докарам така...
Здравейте, аз съм момиче, на 15 от Бургас. Не вярвах, че ще прибягна до друг раздел, освен "Кофата", но ето, факт.
Да премина към проблема...
Значи... С момче съм от около месец... Близо 3 месеца таих в себе си чувствата, но накрая си излях душата чистосърдечно пред него. И от тогава броя месец.![]()
Смея дя твърдя, че го обичам... но напоследък се колебая в чувствата си. Нямаме възможност да се виждаме често и това ме притеснява. Имаме си пълно доверие, защото се познаваме от много дълго време.
НО, срещнах друго момче, съвсем случайно се засякохме на едно събиране, организирано от училището (Той е от моето училище).
Виждам го всеки ден и мисля, че започва да ми допада. Притеснено ми е, защото в най-скоро време ще трябва да правя проект с него, а мисля, че започва да ми харесва.
Факт е, че нещата между мен и т.нар. ПРИЯТЕЛ, не вървят. По-кофтито е, че се замислям дали да не се разделим...
Дайте съвет какво да правя с двамата..
![]()
![]()
Не можеш ли да помислиш какво искаш да направиш вмесот да чакаш другите дати го измислят вместо теб?
Sheesh.
Трябваше да си стоиш в кофата.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Ти ако беше на мое място как щеше да се чувстваш? Ако можех да реша нямаше да пиша тук!Първоначално написано от NamelessRomantic
Ми като не можеш стой си с проблемите.Въпроса зависи изцяло от теб,и от такива момичета в стил "не могада реша" вече ми се гади.
А това момче как се държи с теб?И сигурна ли си наистина,че искаш да скъсаш със сегашния си приятел
Очевидно не е,иначе нямаше да пише.
Подчертаване на очевидното vol.1.
ако другото момче проявява интерес към теб,остави приятеля си,но ако не си сигурна-изчакай да видиш,какво 6е стане
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според мен трябва да скъсаш с приятеля си, защото след като не го обичаш няма защо да го лъжеш, а това е грешка, която ще нарани и теб(личен опит) ако другото момче не те харесва, по-добре постой си самичка малко...
Това е момента в който много от момичетата попадат на кръстопът и стават сърцетрошачки (защотот не знаят какво искат) или се хващат здраво за едно момче и не го пускат. Разбира се мисля така от опит, и знам че следващият с който ще правиш проекта няма да ти е и първия и последния, бъди сигурна.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!