- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се почувстваш жив..
Всеки някога го е мъчила или ще го мъчи любовта (извинявайте, но си е така). Мина доста време от последната ми връзка и започнах вече да чувствам свободата да бъдеш сам. Да няма кой да ти каже какво да правиш, да се вкарваш в некви филми и да си тровиш нервите. Не мога да отрека, че не е красива любовта, напротив ! Това е нещо, което всеки трябва да изпита. Едва тогава разбираш какъв е смисъла на живота. Тогава няма никакво значение нищо освен любимия човек. Ставаш и лягаш с мисълта за него, сънуваш и мечтаеш за поредния ден заедно. Не можех да понеса мисълта, че съм сам доста дълго време, защото може би вярвах в нещо, което нямаше смисъл. Сам се наранявах, а не продължих напред след като ме "скъса". Вярно, имах грешки, които правех, но те бяха придружени с нейната намеса. Мразя, когато се оказвам прав и винаги усещах, когато ме лъжеше (случи се 2-3 пъти, но всеки път разбирах). Тя точно от това се дразнеше. Затова по добре казвайте на половинките си нещата как стоят въпреки, че ще ги заболи или ощастливи. Тъжно ми е и на мен сега, защото като пиша осъзнавам какво беше, но е минало. Щом е свършило, значи така е трябвало. Урок след урок, докато не откриеш подходящия, нали така?
![]()
така еПървоначално написано от Fallen`Angel
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
така е понякога,да![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
+++Първоначално написано от soul1199
Харесва ми тази мисъл.Има много истина и сякаш по някакъв начин описва живота във всичките му аспекти, не само любовта.![]()
Обаче нищо не разбрах от останалото.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Така е![]()
И аз така след една моя кратка, но много тежка и ангажираща връзка се чуствах много добреБях по-жизнена, по-весела... Започнах да излизам повече с други хора
Направо имах чуството, че летя
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
Само внимавай да не предрусаш с учене, защото да си зубар е също толкова лошо, колкото и двойкаджия.
Встъпването във връзка, с преднамерената мисъл, че ще бъде просто пореден урок към усвояванаето на материята 'любов' е крайно грешен подход, който обрича на провал нещо красиво.
КОгато срещнеш човек, по когото хлътнеш, а в последствие и започнеш да изгаряш - трябва да си настроен да споделиш живота си с него - най-малкото защото никога не се знае дали няма на практика да се случи. Трябва да се раздаваш до край, защото иначе ще бъдеш полу-човек, полу-робот, потъпкващ красотата на нещо неземно, сякаш настъпваш 'изгряващо' кокиче. Не можеш да сложиш чувствата си в рамка, или да им наложиш граница тип 'от тук нагоре може да ме заболи, ще се пазя'. Освен всичко друго е несправедливо и към партньора. Минали провали не са оправдание. Поне не и общовалидни, а само служещи за успокояване на собствената съвест от посредствеността в чувствата, която ще покажеш.
прав си за някои неща ,но не за вси4ки.и аз след една връзка 1о много страдах а после по4нах да осъзнавам 4е така ми е по добре и по4увствах свободата,кефих се на живота докато дойдоха други пробллеми и свободата ми отлетя.искам да кажа 4е ако не те тормози любовта все ще се намери нещо друго![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Снощи със Шуши като си говорихме каэах нещо от тоя вид.Първоначално написано от cinderella_gugutka
Цитирам се,че надали ще го кажа по същия начин:
Никол: Vajnoto e che se opitvash
Никол: i az vseki den se opitvam
Никол: i shte doide denq v koito vsi4ko shte e okey
Никол: i shte e okey do sledvashtiq den kogato pak nqma a e okey
Никол: i pak shte pochnem da se opitvame
Никол: tva e postoqnen proces spored men
И точно эаради тоэи процес има раэнообраэие и е интересно.
http://vbox7.com/play:e9a362bc
[size=7][b][u]fosse cos
Да го духа любовта
няма цена творбата
следвах душата и
истината открих в свободата!...
Mного обичам ей така някой като започне да сипе напътствия относно "Как трябва да се обича?" - какво да (не) правим, как да (не) мислим, как да (не) се чувстваме, как да (не) се изразяваме, какво да (не) очакваме и т.н. Ще го направя по моя си начин, сам ще си счупя главата, сам ще падна и после ще стана. Защо някой трябва да ми натрапва неговото си разбиране за любовта?
Ще обичам както аз мога, когато аз си реша, когото аз преценя.
Какви са тия пошли съвети - да не се ограничаваме, да не рамкираме любовта си, да не дрън-дрън.
Никога не знаеш дали няма да се случи, но то пък ако ще се случва - ще се случи и без толкова надълбоко да разсъждаваш върху това. Ако пък започнеш връзка предубеден - пак не си застрахован, че няма да се получи. Може наистина след години да разказвате на внуците си как сте се запознали, как невярващо сте встъпили в 'любовта', че и накрая сте се спрели пред олтара.
Гаранция няма за нищо, но не можеш да промениш начина на мислене на някого само защото Някой смята, че той е погрешен.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от Kandrobs
Малко хора ще те разберат като им цитираш бисолини
Пък и не е задължително да се съгласяваме,че истината е в свободата.
Това си е неговата истина![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
..или докато не станеш една от жените с многото котки; жената, която умря сред колекцията си от обувки ; респективно "вечният ерген във вечната кръчма.." Фаталистка съм..може никога да не го намеришПървоначално написано от Fallen`Angel
![]()
Всичко, което казваш е така, само това, което съм куотнал е грешно. Защо трябва да ти се казва какво да правиш. Лично на мен като ми е казвала да направя нещо или пък да не правя, аз правя точно обратното. Правиш това, което искаш.Първоначално написано от Fallen`Angel