- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- До къде води липсата на контакт и интернет свободата
Pedigree
що пък се карам с тебе
аз тука не съм намесвала нито бой, нито мойте тренировки
хах ... тя си почна да пише такива глупусти.
И не Бианке ... никой не си търси защитници
никой не търси привърженици и т.н.
т'ва е ,че и дори в интернет да е .. мене ме дразниш
с това което пишеш и как си въобразяваш такива неща
аз не мога да те разбера що за индивид си
и с каква цел се държиш така ... като съм сигурна ,че има
и вариянт да бъдеш по - приятна .... =) т'ва е !
Като страничен наблюдател ще кажа, че в момента и двете изглеждате като един дол дренки и резултата за сега е 0:0 , вземете се в ръце и спечелете форумната аудитория на своя страна!
Защото нали това е целта на темата..
Ко ко ко ко ко
![]()
заповядай в кофата, да се Обедиш че има и по-тежки случЕи
Е петлите кви звуци издаватПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
С кокошки по-трудно се намират снимки![]()
Тъп
По-тъп.
Най-тъп.
Моя милост.
Марта Вачкова.
Андреа.
PinkFloydSound.
Miminia.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
мн е злее![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
бианца отдавна е предрешила срещата като си е вкарала неколко автогола...Първоначално написано от RAWRRR
Само че Бианка действа на лични съобщения и макар и да се прави на интересна там, поне е пред 1 човек, докато мимния се прави на ощипана госпожица пред целия форум.
Мен също са ме заплашвали форумни герои и то момчета и то от същия малък град, ама да съм пускалА теми?
Показността на личната кореспонденция ме подразни мене, то е явно че Бианка даже едва ли си вярва..
много жалки станахте вече..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
коравия лад Rowdy или още по-големия Alco(holigan)?
![]()
Луд ли си?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Да, когото си поискам, игнорирам и не му обръщам внимание, докато не му омръзне да се прави на шут.
Ама някой да ми зададе конкретен въпрос (какъвто и да е той), а аз да мълча и да си гледам в обувките – никога. Всъщност далеч съм от това.
Пък и съм пратила това на ЛИЧНО съобщение, за да не правя циркове пред форума. Ама явно не съм съобразила човека...
АЗ!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Ама и моя ред ще дойде![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
С мен не се е заяла...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
И двете са чалнати, ама вие, които им обръщате внимание на глупостите сте още по-тъпи. Не го казвам с лошо. Да си решат спора на лични двечките, а не да се намесва целия 4ворум в конфликта им. Тази тема си плачи за ключ, най-малкото, защото е безсмислена.
бой докат мърда![]()
Темат не е за ключ. Тук сме една не толкова малка общност, а този случай е като в училище. Става конфликт, цялото даскало разбира и вече дали някой се намесва или не .... ще се разбере. Някои ги е срам, други не. Въпросът е кога темата ще отшуми от само себе си![]()
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
... какво ше ми купиш!?
![]()
И с мен не се е заяла.Ама аз си мълча,защото щом София им е малка на 20+годишните младежи и въпросната потребителка,в Пазарджик просто не се виждам...![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
АААА, нееее! Днес и без това много се смях... Това ме довърши!![]()
Ама ми е много интересно 'що всички почнахте "А-у, Биянка е такава!" "Биянка е онакава" "Как може, Биянке, засрами се, беее!" ?
А всъщност как започна всичко? Кой изпрати първото лично съобщение? Защо?![]()
Мога да ви кажа, че Бианка пък е много мил човек![]()
За миминия не знам.. донякъде подкрепям мнението на jghgh
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Тука обаче нЕкои 'ора доста добре си знаят интереса и знаят на къде да се насочат, за да са вървежни. А т'ва че учимЕ у "слаботоковиО" или в Ботушев (![]()
![]()
) нЕма особено значение. Важното е да сме вървежни.
Смажи най-малкия и най-дребния, т'ва е правило от затвора, но има и още едно, което дори в реалния живот действа - всеки си намира майстора, така че не се знае дали любимия ни град вЕрно не е тесничък![]()
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Ооо, далеч не е така, ама внасям малко разнообразие в темичката, където бяха пропуснати няколко основни факта.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!