- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тютюнопушенето в училище. DON'T START!
Първоначално написано от tryYy
1-ви клас ???
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Мм и аз го гледах добро е,но още повече ми се пуши като я видях тая как пали дееба![]()
Какво се учудвате? Той не за първи път показва ,че е тъп.Първоначално написано от MadeOfWater
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
радвам се, че ви харесва. Макар че всъщност клипа трябваше да е 30 секунди, демек...до никаде с тия 30 секунди, и неможахме да го регистрираме в този сайт в който има нещо като конкурс за най-добро видео. Та праили сме го с идея за 30-40 секундно клипче и ни се получи малко повече. За тия дето питат за песентта, пише я в края на клипа / Skillet - Lucy
Браво за клипа! Аз не пуша, но ми се насълзиха очите докато го гледах... ;(
Добре е направено, ама е преувеличено...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Да те винаги преувеличават с рекламите против цигариПървоначално написано от XceSS
![]()
^^ Къде ги гледаш тия реклами ве![]()
btw .. Незнам защо пишат по кутиите ,че са вредни за здравето... дрън-дрън,бла-бла, а направо не ги спрът тия проклети лайна (без извинение,защото са си баШШ такива.. )
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
И аз се чудя защо при положение,че са вредни те пак ги продават..Първоначално написано от elito0o0o0
А по отношение на оня,който почнал 1 клас да пуши...имам чувството,че се бъзикаш..
![]()
Никога няма да пропуша..
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ти май си се напушила?Първоначално написано от CryToDie
Клипът наистина е много хубав.Радвам се, че не пуша, защото наистина не виждам никаква полза от това, даже обратното - на себе си вредя. И както каза Елито - предпочитам да се наям и да си купя нещо, отколкото да дам 100лева на месец за боклуци. Аз си знам моя избор - да не пуша, всеки сам си решава за себе си.
![]()
![]()
А вие да сте се замисляли, че някои хора си изкарват прехраната по този начин ? Иначе и аз съм против цигарите.Първоначално написано от Sisito941
П.С Видеото е страхотно ! Много ми хареса !
PS2: Ти си избираш дали да ги купувашТова е като игрите по TV, ти си избираш дали да бъдеш прецакан(като пуснеш SMS) и да изгубиш парите и времето. И никога не казвай никога -,-'
bravo za klip4eto mn e qko. hubavo e 4e ima nqkoi na koito da mu pika.az li4no ne vijdam nikav smisal v va da pu6i6 mn e tapo, no vseki sam si re6ava![]()