- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля обяснете ми какво да правя
Моля обяснете ми какво да правя
Една нейна приятелка ми сподели следното
иска да я ухажват и затова не ти говори.
как да го възприема това и как да се подготвя
Иска тя,да се чувства желана и харесвана .. за тва иска да я ухажват.
![]()
Щом иска да я ухажват и ти и пречиш, значи не иска да е с теб![]()
Трагедията е пълна...
Отговор: Не знае какво иска, лигави се, малка е 100%, ако иска да я ухажваш пусни си дискавъри и гледаи как някои мъжки пуяк ухажва пуйка и и пусни това клипче.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
абе говори и някакви мили работи,прави и комплименти,айде късмет!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е хайде сега лигавила се .. Почти всяко момиче обича комплиментиЕ не прекалените, де ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Че колко начина има за възприемане???Първоначално написано от linuxman2
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^^ 3
1. идеалистико-оптимистичен - 'всичко е точно, просто е в такъв период. Нещата между нас са в своя апотеозен разцвет и нямам причина да се притеснявам за отношенията ни'
2. бездушно-уравновесен - 'нещо не е както трябва. Може би трябва да помисля давам ли и всичко, на което съм способен, но най-важното - което тя заслужава. Може би някъде бъркам, но нещата все пак ще се оправят..пробабли.
3. негативно-песимистичен - 'ебати тъпата пача, прави ме на пълен идиот и е време да и бия звучната камбанария, отмерваща грозният финал на една илюзорна връзка, която съм имал с това животно'.
Авторе, ит'с ъп то ю какво ще си избереш, но само в единият случай ще си напълно прав.
machoka, струва ми се, че не си чел предишната тема, в която въпросният младеж обяснява, че НЕ е сигурен дали тя го харесва, но така си МИСЛИ, обаче тя си мълчи и той не знае как да тълкува поведението й.
Hence, логиката, че вероятно няма връзка с нея.
И от там -> има един единствен начин за тълкуване на това, че не говори, защото иска да я ухажват, и той е:
Девойката е 7, нааааай-много 8 клас. Не е ориентирана в нищо.
Нашият проблемен автор, има лек проблем с използването на сивото вещество, което се намира между ушите му, просто защото не е достигнал възръстта, в която да може в действителност да го използва.
Следователно:
Авторе, купи й сок в междучасието.
Вярно е, не съм запознат с предисторията.
Но вариантът със сока е интересен, ако залепи бележка към него 'при нужда от подходяща сламка, която да засмучеш поглъщайки цялото и съдържание - имаш ми номера'.
Така ще покаже новото му 'аз' (арогантен мъж, знаещ точно какво иска и как да го постигне) провокирайки различни заложби у жената (които никоя от вас не си признвава), което може да отключи необяснима до този момент любвеобвилност у нея.
Подкрепям.Първоначално написано от machoka
/офтопик: Какви заложби смяташ, че притежава жената, за които не си признава?
Например тази, една изглеждаща наивно-детински жена (или момиче), когато бъдеш груб, арогантен и доминиращ към нея, да се преобразява и да се превръща в адската мръсница.
Познавам такива, които изглеждат затворени и не търпят добряците, кавалерите и нежните натури, а когато им проговориш на езика на твърдия секс се превръщат в любовни фурии.
[vbox7]http://vbox7.com/play:df7ef35c[/vbox7]
ето гледай.
Станислава