- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте...
Да ...Съжелявам но всеки човек има различна ДНК и всеки е уникален по своему и аз си имам принципи и ако щеш закони които си спазвам и можеби съм голям инат...Доколкото да отивам да заговарям момиче в дискотеката най много да си изям един бои ....
Можем единствено да се надяваме следващата цивилизация да не се развие по подобен начин и както и към промяната в съзнанието на останалите след WC (Weird change in 2012)
Все още са останали момичета като за тебне се отказвай, ще намериш късмета и ти
Успех
пич, не е, че си инат, вика му се пубертет.. явно не е намерил кога да те хване. ше ти мине спокойно. не бъди толкоз черноглед, не ти прилича ;РПървоначално написано от xxxSS
ай със здраве - другото не е важно
Да, пия (не повече от 5 пъти годишно), пуша (за момента е неизкореним навик) и когато имам настроение/пари/физическа възможност обикалям по дискотеките. Не се хваля с това, но и не се срамувам. Недостатък или не - такава съм си. Единственото, което прави впечатление е, че са ви супер объркани понятията. Какво като не пиеш, не обичаш дискотеките, не си курвар или не пушиш. Това не те прави свествен. 'Щото както казах по - горе си имам пороци, ама не мисля, че влизам в понятието боклук по какъвто и да е критерий. Обичате природата - супер. Ама не бягайте от цивилизацията, моля ви. Както се описа автора... пълно мекотели. Липса на характер просто... Гледаш го симпатяга, на години 'дето вече да си е взел живота в ръце, а пълен фуш. Самия му начин на изразяване е детски, все едно не е дорастнал възрастта си. Само един въпрос имам към всички, които се изкараха в тази тема готови за канонизиране: Наистина ли искате през целия си живот да гледате как другите живеят и да весите нос, че нямате нищо или ще си стегнете задниците и ще направите нещо за себе си?Първоначално написано от peshost
ммхммПървоначално написано от soul1199
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Между другото въпреки, че си мъжко виждам до някаква степен себе си в твоята история.. Две години вече съм сама и жаля по някакъв тип мутра, който спокойно щрака с пръсти и има всяка..И аз като теб се опитвах, борих и бла бла , да си го върна, да го забравя, да го заеба и махна от живота си , но до тук 1223354 опит- неуспешен( цифрата е на случаен принцип). единтсвеното което съм сигурна, че няма да хареса на следващото ти момиче е прекалната романтика, която влагаш и с която описваш нещата.. ( Освен ако не срещнеш някоя непоправима романтичка, разбира се) Та.. Каквото и да ти кажем, докато сам не излезеш от състоянието на самосъжаление, няма кой да те изведе от там...
От всичко,което си написал личи ,че си романтик.Мисля,че ще ти е по-лесно да се опиташ да живееш в реалността,вярно е че живеем в меркантилно общество и всички тинейджъри освен да пушат и пият друго не правят и не могат друго.Но игнорирай това,което не ти харесва,защото така затрудняваш собствения си живот.
Случката с момичето я забрави,не си заслужава да я помниш.Тя е просто поредната неориентирана кукла.Според мен един човек,който знае какво иска би се опитал да бъде различен от другите,а не да им подражава и да цени само материалното!
Успех в любовта и горе главата!![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
ммМмМмм.... Понякога ти се струва, че просто света рухва... когато не можеш да имаш едно момиче... не е така... всичко продължава ... нови момичета... нови желания... нови... имаше една тема какво искаш за Коледа... :/ Там... имаше дето питаш искам любов нз си кво.. и аз написах любов... но някои хора не знаят какво е любовта.... Незнаят какво е да обичаш.... Обичайте се... и понеже Коледа наистина наближава... има време но все пак.... Обичайте се... и се опитайте поне да не наранявате човека до вас
It's too late...
здравей...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Е привет... А за по горното мнение извинявай но как ще я забравя като ми беше първото гадже?Първоначално написано от PurpleDream
Свалям ти шапка, приятел.Може да съм на 13, но не знаеш колко си прав.На твоята възраст мъжете мислят само за секс с 14-15-16 годишни.Незнам каква им е изгодата, но е факт че го правят.Явно на тяхната възраст не им връзват колкото тях и затова се задоволяват с "тийнейджърките".Просто много ми хареса как мислиш.Шапка ти свалям!
Чакай да пораснеш и ти да видиш...Първоначално написано от kaspichanec
За автора - спокойно , недей да се шашкаш , неможе всеки да харесва дискотеките , неможе всеки да обича парцаливи момичета , неможе всеки да обича едно и също нещо - хора сме , различни сме.Относно това за момичето - ако искаш сериозна връзка недей да се занимаваш с 13-14-15 годишни , 90% слушат чалга , пият бира и се ебат , което е неописуемо грозно за тяхната възраст.Според мен трябва да бъдеш маалко по-сдържан , наистина - голям романтик си , но не всички момичета обичат романтиката ...Бас ловя , че след месец-два ще пишеш във форума , че си намерил няква девойка и ще се чудиш на себе си как си могъл да пишеш такива неща във тийн форум.Айде горе главата , живота е пред тебе и гаджета-маджета не са най-важните неща !![]()
Да съм казал че няма или ще съм такъвПървоначално написано от chilledMind
просто му се възхищавам на духа
![]()
Годините в случая нямат никакво значение,ти не спирай да търсиш "твоето момиче",защото "който търси намира..".Пожелавам ти много скоро да я намериш,тя да те обича както и ти и да бъдете щастливи заедно..дълго време..![]()
къде го видя тоя дух? ааа, може би говориш за самосъжалението?Първоначално написано от kaspichanec
авторе, поздравления, печелиш уважението на 13- годишни неориентирани хлапета, явно сте на един акъл.
как може мъж на 23 години да седи и да се вайка за няква пикла, зарязала го преди 3 години, с която е бил 1 месец?! ти, като си уж вече ''мъж'', нямаш ли си други занимания? на работа ходиш ли, в университет учиш ли? ЖИВЕЙ си живота! 2- ри няма да ти се даде.
като се имаш за толкова ''различен'', ''възвишен'' и т.н., що не излезеш навън и не покажеш тази си ''уникалност'' на света? дори да имаш нещо, което другите го нямат, те как ще разберат, като висиш у вас, пред компа? айде, съвземи се. хората какви трагедии преживяват, а ти седиш и се вайкаш за нещо маловажно, станало преди 3 години. ако наистина ти е толкова слаба психиката, по- добре още отсега се мятай през терасата, защото не виджам как ще издържиш на всички препятствия, с които ще се налага да се сблъскваш. и пак казвам- решението не е да се криеш! излез, посрещни и реши проблемите си, както правят нормалните хора всеки ден.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
sladur4etyYy :
Явно ти не си изпитвала нищо истинско към някои ..И само не убиждаи..А и като пишеш да убиждаш и да се държиш да не казвам като каква... по добре не чети темата.. И нито се вайкам нито нещо подобно просто казвам аз какво мисля какъв съм и какво ми е виждането за всичко което ни заобикаля..
Разбирам болката и самотата ти брат ми,но само ти можеш да си помогнеш.Истината е ,че имаш ценности несвойнствени за повечето хора.Аз принципно също не пуша,пия рядко и с норма,но мама му стара нищо лошо не виждам в секса, особено от 16 години нататък.Моят съвет е да е опиташ да се припособиш към обществото,разбира се без да погазваш ценностите си
![]()
Е лесно ти е да го кажеш на теб.. Но аз си имам принципи закони и пр.. Просто неискам не ми харесва начина просто..и никога няма да се приспособя към живота на тея индивиди..Първоначално написано от totik
Вярвай ми-не ми е лесно.Но съм намерил начин и сила в себе си да го направя.И не забравяй братко-живей сега защото вчера няма да се върне а утре може да не дойде![]()
Аз!Винаги бих тръгнала,дори и с 28 годишен девственик.Какво като не е спал с момиче?Да не би да е наполовина мъж?Не мога да разбера защо воденето на полов живот за вас,децата,е такова величествено и неповторимо нещо.Светът не се върти,около секса-разберете го!Първоначално написано от SaintLucifer
Тази тема ми хареса, прочетох доста смислени мнения - както от положителните, така и от по-негативните. Към автора: макар и да останах възхитена от начина ти на мислене, не успях да разбера едно - как е възможно един толкова романтичен човек да използва израза "чукам", когато става въпрос за любим човек? Аз самата смятам себе си за "неизлечима" романтичка и това ми направи силно впечатление. Твоят проблем обаче е, че сам се изолираш от света. Разбира се, не е необходимо да излизаш постоянно, да пиеш и пушиш, и да спиш с всяко срещнато момиче, но светът наистина не е толкова грозен, колкото мислиш. Има хора, за които думата "забавление" включва съвсем различни неща - разходки, концерти, кино, срещи с приятели...а има и хора, които пият, пушат, обожават да ходят на дискотека, но това не им пречи да бъдат интелигентни, интересни и добри приятели. Потърси "златната среда" - опитай се да бъдеш полезен на себе си, усъвършенствай се, занимавай се с нещата, които ти доставят удоволствие. Не се съсредоточавай само върху мислите за любовта - тя не е единственото прекрасно нещо в живота, недей да търсиш винаги първо лошата страна на нещата, и ще видиш колко възможности да бъдеш щастлив си пропуснал. Защото когато човек е доволен от себе си - от това, с което се занимава, когато постига успехи и изпитва гордост от собствените си постъпки, тази увереност е нещото, което впечатлява хората със съзнание за истинските ценности. Такива хора има, но от теб зависи дали те ще имат възможността да те опознаят.
I don't care!
Наистина съм трогната от това,което написа,но подозирам,даже съм сигурна,че начинът ти на мислене е породен от ниска самооценка.Ако потърсиш причините и осъзнаеш в каква ситуация се намираш,ще разбереш,че не околният свят не те разбира,а ти не го разбираш.И не ти го казвам от позицията на човек,който си прекарва цялото време по заведенията.
резюме ?![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Браво.. браво за това което си казал, защото е точно така.. и наистина много гадно се е получило, а това с "приятеля" .. просто най-гадната постъпка.. аз имам приятел който заради мен се отказа от момиче което искаше да е с него и той с нея.. и просто гадна постъпка..
А това.. самотата.. нещото което малко по малко дълбае дупка в душата ти и постепенно те разяжда отвътре и от оставя празен, нещастен, самотен, чувствайки се неразбран и нежелан не само от противоположния пол, а изцяло от обществото.. но човек не трябва да се предава.. много пъти съм стигал до това, но все съм си казвал края е далече, затова живей си живота, прави си деня щастлив с хората около теб за които означаваш нещо и недей да се впрягаш толкова много.. всичко с времето ще се нареди както трябва.. или поне би трябвало.. защото хората казват: "За всеки влак си има пътници" но аз казвам: ".. но не всеки има пари да си плати билета за влака" ..
Ако мога да помогна по някакъв начин пиши на ЛС
![]()