- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Само аз ли съм така?
Шашната съм! Косата ми от седмица пада страшно много! Никога не е имало такова нещо. Какво става? Само аз ли съм така? Как да спра този косопад?![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Мне, не си само ти, и на мен ми пада много.
Надявам се да е от сезона и да спре, че и без това не ми е от най-гъстите вече... :/
и на мен ми пада .
може би е от сезона ,почти всички хора ,които познавам се оплакват от това
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+Първоначално написано от breathless
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Не си само ти,споко.![]()
Ще се оправи..било от сезона.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
и аз съм така ама вече се успокойх че бях изпаднала в паникано не знам как да го предотвратя
От сезона е спокойно. Ще отмине този период.![]()
Моят период започна да отминава вече.![]()
И според мен е от сезона, аз досега не помня да съм имала косопад обаче сега и моята взела да капе.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И на мен,но заради боядисването,пресите и т.н..;д оня ден като ме боядисаха си слойих една ампула (против косопад).Засега не знам дали има ефект,все пак трябва повече,но много хора са доволни от тях..
и мойта много пада мога да прая перуки от космите по четката и по възглавницата![]()
[-o<
Офф и моята коса само пада ,ама аз я изправям всеки ден.Може и от сезона да е ,не знам.Даже и като си изправя косата ,си правя вафли с пресата за обем ,обаче нищо не се получава..
Да и моята е така.Също заради боядисване и разни третирания с пресата, сещоара, лак, пяна и какво ли още не.Още повече, че не съм я подстригвала от има-няма 3-4 месеца.А тези ампули какво представляват.От къде ги взимате, колко струват и т.н!?Съжалявам, че се намесих в чужда тема.
![]()
100% е сезонно,през есента и пролетта е нормално да пада
после пак ще си израсне,спокс![]()
от сезона е
и аз съм малко така![]()
И аз см така.Нямам спомен да ми се е случвало такова нещо досега.Мислех си ,че оплешивявам![]()
и моята пада...
не знам дали заради сезона,или защото косата ми е суупер изтощена,но много ми пада.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
и аз съм така![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
И аз съм така бях започнала мн да се притеснявамдосега никога не ми се е случвало ама дано наистина да е от сезона
Ако се разровите из раздела ще видите, че има поне още 3-4 такива теми, ако не и повече.Нормално е, все пак е есен.Няма от какво да се притеснявате. (:
Да,това е сезонен косопад! На много мои познати се случвало. При мен не е ставало засега.Няма страшно!![]()
![]()
![]()
Онзиден бях при фризьорката си и като я питах относно този косопад ( и аз го имам) и тя ми каза, че е нормално сега покрай сезона.. но ако е прекалено много, разбирайте МНОГО може да има и нетолкова добри последствия, както каза heiress .. така че спокойно![]()
и при мен, и при пиятелките ми е така-всеки се оплаква, братдано да е само сезонно..