- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Позирането и събличането в интернет
Парадокс с авторката на поста ;рПървоначално написано от stoney
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
липса на внимание в живота за това го търсят в виртуалния свят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко нямат по-скоро.Свили корема и каквото се покажеПървоначално написано от Kandrobs
поне,като ще снимат нека да се види я сладко дупе,я оформена гърдичка.Не пъпки по кожата.Поне да имаха какво да показват.
Хей хей, какво е това негативно отношение към хората, които тренират ... а не ви ли е хрумвало, че има и такива, които тренират просто, за да изглеждат и да се ЧУВСТВАТ добре в кожата си ?Първоначално написано от Shia
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Първоначално написано от Hilary_
Може и да си умен и с тялото.
Ако си имаш достатъчно selfrespect(не бъркай с голямо самочувствие) какъв ти е проблема
Освен за Оун-и и коментари,един вид си е до някаква гордост
"Виж какво тяло имам"
-Щот са от мацка класата,к*рви или каквито и да са,винаги са напред.
Първоначално написано от Pesenta
Имах предвид момчетата,които НЯМАТ какво да покажат,просто един корем,без релеф,без очертания.
Радвам,че има момчета,които тренират и не искат да са хилки цял живот и показват мъжественот,защото изтърсак с ръка по-малка от моята никога няма да ми бие на мъжага,силняга![]()
Незнам какво всички казват, че не го харесват и че било грозно като съм сигурен че половината имат такива снимки и се радват на снимките на другите. Така, че айде трайте и fuck off
В този форум всички са разгонени, но дотук !