- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв си тии ...
Странна и наивна ,понякога много откачена и винаги съм държала на свободата си ..![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не мога да се определя в момента ... блокирах
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Не обичам да се самоопределям , но смятам , че съм много странен човек.![]()
made in ChinaПървоначално написано от misslowe
![]()
REGGAE BOOM <3
Първоначално написано от ShawnMac
Копираш ли ме бе![]()
Аз ще те определя може ли ? - хубав, мил, сладък, нежен, внимателен, търпелив, съобразителен, с най-хубавите очи, страннен (но се радвам че те разбирам), понякога наивен, упорит, общителен, добър, срамежлив, милосърден, искрен, преди беше доста тъжно момче но се радвам че това се промени![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първоначално написано от FancyGirl
Знаеш ли колко момичета търсят такъв като мен , ся ще почнат да ме свалят
![]()
![]()
Тогава приятно сваляне с момичетата![]()
Имаш ли нужда от помощПървоначално написано от FancyGirl
?
Най-нежното създание , което познавам. Караш ме да се чувствам като най-щаствливото момче на планетата и извън нея![]()
![]()
Красива , с най-сладките устни и нещо което никой не може - само ти ме разбираш. :P
Обичам те![]()
![]()
Мерси за съвета приятел , но обичам само неяПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
ми трудно допускам хора до себе ,трудно се доверявам и трудно си връщам доверието в някого.лесно се паля и трудно ми минава.отвратителен инат съм ,докато не стане на мойто просто няма да го бъде![]()
ценя истинските приятели и давам всичко за тях.но когато някой ме предаде съм много отмъстителна.почерням му живота.
инак съм винаги весела,не спирам да се лигавя.:P
черпя от живота.радвам се на всичко,не ми трябва много.
обичам щастливите хора,радостта,да излизам и ест да обичам!!!![]()
![]()
![]()
МармаладКА. Женски род, тУЙ-онУЙ.Първоначално написано от ShawnMac
![]()
Лесно избухвам,но бързо ми минава,не мога да се сърдя ,не съм злопаметна,добра съм,понякога наивна,не търпя обаче някой да си играе с мене ,а ако това стане му го връщам тъпкано,добра приятелка,обичам да пияи сега не мога да се сетя друго
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
аз съм добричка,мила,усмивката не слиза от лицето ми,мн съм найвна и чувствителна,романтичка съм,не се сърдя за дълго,обичам приятелите си и държа на тях,никога не бих ги предалаи просто искам някое момче,което наистина ще ме обича
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
болен
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Живея си в свой собствен свят...
Мисля,ча това ме описва до някаква степен:
Понякога съм весела и стилна,
друг път съм тъжна и небрежна.
Когато трябва - мога да съм силна,
когато искам - мога да съм нежна.
Понякога покрай реката тичам,
но за приятел в блато ще нагазя.
Когато искам - мога да обичам,
когато трябва - мога и да мразя.
Понякога спокойствие разливам,
друг път във буря се превръщам.
Когато искам - бързо си отивам,
когато трябва - винаги се връщам.
Понякога съм страшно хаотична,
друг път съм подредена къща.
Когато искам - много съм различна,
когато трябва - съм една и съща.
mnogo stranna bix kazala...ili sam zatajena adski mnogo ,4e kato me gleda 4ovek se1 pla4a ili sam adski ligava i ne moga da se spra da se smeq![]()
![]()
Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..
Ербап съм. Забавлявам хорицата на мохабетче. Скромен,социален-антифешън специален. На моменти откровенно брутален и брутално откровен. Верен на хардкора фен. Желая ли съм и гамен,но инак добряга неземен. Неоценен-неженен. Неизхабен от хормони съм пленен.
П.С : Реших,че трябва да се опиша с рими но тва не значи,че лъжа за нещо.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Много съм добричка, миличка
![]()
и малко , но съвсем малко наивна
![]()
![]()
![]()
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
обичам да мразя
пс: Ах ваща мама
ААаАаА за наденицата ли питате?
Ами аз съм добра,мила и много чувствителна.Не съм надута или лицемерна и не искам да си имам проблеми с никой.Ако пожелая мога да дам всичко за даден човек т.е. мой приятел..Много съм нежна и винаги се пазя да не се ударя нещо или да не се нараняИзбухлива съм и съм нервна,но съм лъчезарна и винаги усмихната.
![]()
Кратко и ясно-готин