- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв си тии ...
Ох,чак сега прочетох всички мненияи не мога да разбера защо 90% от от мненията започват: "Ах,много съм добричка/добричък" , стига бе дори и Иисус не се е самоопределял като такъв
![]()
Еми затова е Исус![]()
+ Psihi4no nestabilna ..Първоначално написано от elenaTeen
If I played you like a toy?
Изключително търпелива. Добра (като човек). Мисля, че съм със що годе изграден характер. Упорита, но не много организирана. Мааалко мързелива, ама съвсем мъничко..Влюбчива, но като се захвана за някой, трудно сменям към друг. Сериозна. Спокойна. И общо взето т'ва е.
Определено не притежавам характер, видим за всеки... но като цяло съм добър, мил, приказлив, винаги весел и щастлив, и никога не мисля злото на някого... хД) Абе романтиката и страстта са ми в кръвта, ама обичам адски много приятелствата!
Хаха, не звучиш като типичните бургаски "батки".Първоначално написано от Kandrobs
![]()
Изумена съм колко приличам на NoContinuation.
С риск да се повторя, бих казала, че съм доста емоционална. Крайна съм, или обичам, или мразя. Изразявам част от емоциите, като развеселение например, но неща като любовни трепети и мои лични разсъждения върху живота, предпочитам да запазя за себе си. Критична съм, избухлива, директна. Крещя често, било в израз на щастие или гняв. Притежавам чувство за хумор, макар и неразбрано от по-бавните ми връстници. Не обичам пасивния начин на живот, харесвам изкуствата, в частност музиката и литературата. Интересувам се от доста неща, като например психология и философия. Принципно не съм ограничен човек, но за повечето неща имам строги разбирания, които някой много много трудно би могъл да разклати. Мързелива съм, но само за нещата, които са ми неприятни. Имам високи цели, които някой ден, избавена от тийнейджърския стремеж към безсмислени и безполезни дейности, се надявам, че ще постигна.
Адски злобна инатлива съм,много се паля от нищото и винаги вдигам скандал за най-малкото нещо.Обичам да си казвам каквото мисля,а и това може да означава,че ще нараня някого с думите си.Много съм отмъстителна и злопаметна.Това са ми лошите черти на характера.Същевременно мога да бъда и много мила,а и съм адски грижовна и склонна да помагам на хора в нужда.Често изпадам в двете крайности.Мога да бъда много буйна и спокойна.
В обищи линии е това.
Изключително голям инат. Рядко срещано същесто. Много малко хора са ме виждали и ще ме виждат да ми е сдухано. Лесно се сприятелявам, но трудно се привързвам към някого. Ако някой ми влезе под кожата, за него късам дрехи и перушини!
+ Трудно се ядосам, ама ядосам ли сеее...![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
+1Първоначално написано от Korrnyy
![]()
![]()
![]()
`only God can judge me!