.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    е**ли ги с кво мислят.
    аз когато обичам някое момиче, нямам очи за друга. жалко че не го оценяват...
    брат .. добре дошъл в истинския живот ... навлизаш във възраст в която на мода е не красотата , не чувствата , а парите ... много рядко ще намериш такава каквато търсиш ...
    баце тва много добре го знаеме
    парите са пари. ама чувството, че някой те оценява заради самия теб е много готино... най-гадно е когато си повярва човек че е намерил това което търси, както аз си бях повярвал, обаче да се окаже друго ама живота е едно търсене, намериш ли го ще стане скучно сигурно
    темата беше друга, малк осе отплеснах

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Ама я се сбийте ... по тихо е
    Оф какво се обаждаш пак пък ти. Никой с никой не се е заяждал или карал

Зависи от ситуацията според мене. Приятелят ми уж е разумен ама като му се овъртам 5 мин. по белио или нещо такова и долната му глава работи.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

те не мислят

много ясно че първо с к**а си мислят с кво друго на повечето главите са им празни

Супер фен Аватара на Shia
    Не знаеш какво си мисли половинката ти по всяко едно време,той/тя споделя с теб това,което иска.
    И тези му мисли за друго момиче профучават през мозъка му за 1стона от секундата и след 5сек. са забравили.Това с държанието на момичето е само показно,че няма да й изневери.Мозъка работи без предопреждение.

+ еДИТ Мнението под мен

Аз съм много розова и пак си държа на моето момче

Жените да не сте по-розови?
    да по розови са ...

... ама само заради розовите дрехи които носят

С долната

Той Пениса ми може и да ти отговори питай го..
    Голям размер на картинката! /machoka/

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Наистина зависи от момчето. Примерно аз много обичам приятелката ми и ако видя някоя супер яка мацка на улицата нищо "грешно" да ми мине през ума, пък вие ако щете вЕрвайте.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Не,не,не т'ва жените са мнооооооооооооо прости същества...
    Станислава

Град
    in the reality : )
    Мъжете мислят с оная си работа, а жените "мислят със сърцето си". Вие си помислете кое е по-малоумно.
    П.П. Говоря общо, не конкретизирам, за всяко правило си има изключения.

Град
    София
    Възнамерявам да сложа край на тази тема чрез следното простичко научно обяснение:
    След полово съзряване /пубертет/ започва по-висша нова фаза /генитална/, в която сексуалната енергия /либидото/ търси своята реализация чрез осъществяването на половия акт. През последно време представите за психосексуалното развитие на индивида все повече се съобразява с влиянието на половите хормони върху формирането на половата принадлежност.

През пубертета на основата на изграде на полова идентичност се развива сексуалната ориентация на личността и се формира сексуалният динамичен стереотип.

Пубертетът протича в две фази:

1. Фаза на съзряване /пубесценс/, завършваща при момичета с първата менструация /менархе между 11-и 13-тата годишна възраст/ и у момчетата с първата еякулация /между 12и 15-тата годишна възраст/;

2. Фаза на юношество /адолесценс/ с продължителност от 13- до 18-годишана възраст при девойките и от 15- до 20-годишна възраст при юношите.

Пубертетът е период на бързо настъпващи промени в телесно, психично и сексуално отношение под влияние на рязко повишена секреция на полови хормони. Телесните промени засягат както общата конструкция на тялото /ръст, телосложение, характерно окосмяване/, така и оформянето на функционалната полова система.

Психичните полови промени формират характерното за мъжа и жената полово самосъзнание. В еротичната сфера между два та пола съществуват доста различия. Ако се приеме, че любовното чувство има две съставки - телесно центрирана, свързана със стремежа за телесен контакт, и психоемоционално центрирана, свързана със стремежа за психоемоционален контакт с другия пол, то характерно за юношите е преобладаването на телесно центрираната съставка /юношеска хиперсексуалност/, а за девойките - на психоемоционалната съставка. Тези закономерности се запазват в общи линии и при възрастните индивиди.
    Юношеската хиперсексуалност е причина за т.н. заместителни полови прояви - сексуалната активност се проявява под формата на полюции или самозадоволяване /мастурбация, онанизъм/. Самозадоволяването в тази възраст е напълно естествена физическа реакция. По достоверни данни почти 90% от мъжете и 60% от жените са мастурбирали преди началото на редовния полов живот, като периодът на най-висока мастурбационна активност е между 13- и 15-годишна възраст. Самозадоволяването при юношите и девойките е аналог на половия живот при възрастните. То намалява половото напрежение, стимулира психичното развитие и в никакъв случай не е болестно състояние.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    копи пейст от гугъл вече не помага,за съжаление.
    Ей, голям си досадник, плямпало, лаладжия и к'во ли още не... Досущ като мен.

Не е копирано от гуугъла, а от този форум, третата тема от същия раздел, втора страничка. :P

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Мъжете мислят с оная си работа, а жените "мислят със сърцето си"

верно,жените направо действат Изневеряват,направо с мъжа в леглото. Няма ко да си говорим,доказано е,че жените повече изневеряват!
    Станислава

с която и глава да помислим все е правилно
    Докато дават агнешко на килограм не си взимай цяла овца! или на кракто (Не се жени! )

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HristoGavrilov

Не е копирано от гуугъла, а от този форум, третата тема от същия раздел, втора страничка. :P
    Kоето пак е копирано от гугъл.Наистина ли мислиш че в ТОЗИ форум ще се намери някой с достатъчно мозък собственоръчно да напише нещо подобно?!
    Да, между админите и модовете има и разумни хора.

Град
    София
    Оф, исках да напиша умни, не знам що съм написал разумни.

зависи за какво мислятт.. [/img]
    I don`t care .. ;] ..

Град
    ruse
    Момчета мииирноооооо!!!! МАРШ с х** напред Ем с какво може да мисли?!! Долната глава управлява горната Ем сеа друго си е да си имаш гадже, което го обичаш, но не става с една и съща супа да се прехранваш цял живот

Град
    Cazzaniga
    Няма какво да говорим , средностатистическия мъж мисли с главата си естествено че с долната ! Обаче има и такива уравновесени хора който имат сиво вещество , да не е лъжа ! Обаче не е лъжа и че повечето от тези са ДеНдИ-ПеНдИ или така наречените Пеповци ... или за по възрастните във форума - ПЕДАЛИ !
    Тази вечер се чувствам изперкал !
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Зависи от момчето,зависи и от момичето в което се загледам...Може да става само за секс,може да става и за друго.
    Big cock is here

Град
    в света на приключенията ..
    а ти с какво мислиш;като пишеш СЪС пред дума;която не започва със з или с (заглавието )

Цитирай Първоначално написано от HristoGavrilov

Kоето пак е копирано от гугъл.Наистина ли мислиш че в ТОЗИ форум ще се намери някой с достатъчно мозък собственоръчно да напише нещо подобно?!
    Или пък някой , който ще го прочете цялото.

пове4е сас долната глава
    afasfasfasfas

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си