Ами, аз не се гримирвам не слагам сенки и тн.Не съм нахална не удрям момчетата, а се разбирам с тях.Но мисля,че е заради нещо.Бях в едно училище,но се преместих защото ревах доста често от тях.И дойдох в друго, но имаше нови ученици и аз понеже бях по- така нова втория срокна 6клас се преместих и ме зеха дамепреместят при новите ученици.Тогава моята така нареченаприятелкаме разпрегръща, че сам там , но и тя беше там защото беше от началото нашести.И други такива имаше от стария клас и дойдоха в новия.Нови деца ново начало(макар,че и стари имаше но с повечето се разбирах отлично.).Минаха дни иедната ми дърпашеоливамолеше ме дай ми ги та дай и аз какво да правя разкрщтях и се, но м стана жал и и го дадох.Питах я, защо не взима на другото момиче молива, а тя ми каза че тя рисувала и аз рисувахама карай.И се премеестих до ено момче.И една дойде да се заяжда и мки писна вече!!!Казах и нещо...

!!!И от тогава ме намразиха.Но да уточня също защо се преместих не беше само зарадимолива приятелката от стария клас каза на момчето, което
преди ми беше симпатично (не го харесвах само ми беше симпатичен) че го харесвам и му написа бележка.И тогава се преместихна чина до момчето и казах онова нещо намомичето!!!После моята приятелка мказа на едно момиче че сам го мразела после тя каза, че ще си имам проблеми наще дойдоха в училище и всичко се оправи.И казада сме приятелки.От този клас се беше върнало 1 момиче в другия клас и и разказвахвсичко че моята пр се е променилатя каза че сигурно е искала да се впише при другите.И иказах че ми е казала че вече не и енай-добра приятелка и тъкмо сесдобрихме и пак се скарахме, но те говорха с мен, де.И послеми викат гримирваи се бъди по-гадна и т.н и така...Сега искам да се местя в друго училище.