.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

На колко години е норомално да направиш сефтето

Аз съм на 15 не съм е*бал още а и много мой приятели не са правели секс!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Първо не се влияй от другите .. "мои приятелки не са правили секс" к'во ти пука?? Гледай СЕБЕ СИ!!!

Второ .. когато искаш стига да знаеш какво правиш и каква отговорност носиш!!!

Голям фен Аватара на Naik1
    оффф всеки ден редовния изпит.. бременна ли съм.. на колко почвате да свършвате..на колко напрайхте сефтето.. вече ще си копирам отговорите че ми омръзна 1 и също

------->> Няма точно определен момент в който трябва да започнеш да правиш секс.Може и на 13 може и на 23 може и никога да не правиш.Щом досега не си правил значи не е трябвало - нещо те е спирало и не си стигнал до точния момент.

Айде стига сте писали все едни и същи теми вече... вие не само смисъла преписвате ами и със същите изрази се изразявате както в останалите подобни теми

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Първо не се влияй от другите .. "мои приятелки не са правили секс" к'во ти пука?? Гледай СЕБЕ СИ!!!

+1 Само да допълня... Направи го с правилния човек.
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Phantom93
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

+1 Само да допълня... Направи го с правилния човек.
    Добре, че те има .. за да ме допълваш ..

Град
    Враца
    Предполагам според мене при момчетата на 16-17 момичетата ... след 16 обезателно
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Град
    Rousse
    Az go napravih za parvi pat na 4 meseca predi da stana na 20 i ne sajelqvam.Ima momicheta kadeto si pravqt sefteto na 12.Prosto naistina trqbva da se chuvstvash gotov/a i da mojesh da poemesh otgovornost za deistviqta si.Men primerno ne me plashi misalta che moga utre da se sabuda i da se okaja bremenna, zashtoto sam s choveka ot kogoto iskam da imam deca i nai-vajnoto gotova sam za tova.Taka che vseki si izbira sam.No za edno momche 16-17 mislq che e napalno normalno

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Нормалната възраст за правене на секс е над 18
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си