- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Среща с непознато момиче !?!?!
Утре съм на среща с непознато момиче. Как да й се каресам ???![]()
![]()
Ти как мислиш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
като не отидеш..
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
Изслушвай я,говори бавно,пускай шеги,бъди забавен![]()
![]()
+++Първоначално написано от huksy
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Нека аз да ида вместо тебе и после ша те черпа с много бири,моля те![]()
В ИмпулсчитуУу ли се разбрахтеА сигурен ли си, че тя изобщо ще дойде
![]()
Трагедията е пълна...
3 думи - БЪДИ и СЕБЕ СИ.. сам си образувай препоръката!
Щом след запознанството и общуването по интернет те е харесала,значи няма нужда на срещата да се държиш различно и да се опитваш да бъдеш "готин".Бъди себе си,другото идва от само себе си ^^
Ми хората ти казаха бъди себе си няма нищо точно, което трябва да бъдеш. От само себе си ще стане всичко.![]()
О, напротив! В интернет всеки е различен от това, което е в действителност. Така че, пич, в никакъв случай не бъди себе си, защото рискуваш да провалиш впечатлението и! Бъди своя интернет образ доколото можеш поне докато ти пусне, а после имаш достатъчно време да бъдеш себе си.Първоначално написано от Supernatural999
Първоначално написано от ScarletBite
![]()
![]()
=D>
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бъди себе си, това е всичко.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Покажи това, което си ти .. без превземки за да й се харесаш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хвашташ я за гушата,удряш и 1 глава право в носа,после буташ на земята и бой!бой!бой!Когато мислиш,че стига толкова,повтори упражнението...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Първоначално написано от Stan4o123
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Бъди себе си..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Облечи се с най-хубавите ти дрехи, избръсни девствения мустак, изкъпи се и се напарфюмирай. Бъди тежък, базикай я за да разчупиш леда. Остави я да говори.. задавай и въпроси, за да не става тъпо. Първото впечатление е много важно и общо взето е решаващо затова дали ще има втора среща. И най-важното е да не ти пука за нищо и да не се влюбваш. Ако изпълниш поне тези две неща ще си добре.Първоначално написано от coolteen
едит: Това клише "бъди себе си" си го избий от главата и го забрави. Изгради си един мислен образ и винаги се опитвай да го следваш, не само при срещите с момичета. Развитието е най-доброто нещо. Не можеш да бъдеш себе си, защото все още си малък и не си изградил характер. Развивай се не ги слушай тия разбирачи 7ми клас.
Ем .. често се виждам с такива момичета.. тр да си супер е така изтупан и супер в настроение... и да ти е фън да направиш впечатление другото е лесно
с пишок в ръка
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?