- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да ви питам
много мъдра мисъл :<
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
неПървоначално написано от Hilary_
![]()
Засрами се тогава ..Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
леко да не повърнеш ;дПървоначално написано от TheMadHatter
невъзможноПървоначално написано от Hilary_
![]()
Ами сложно е. От една страна децата бързо се привървзат и е възможно. Но от друга много често си внушават, че имат чувства, които всъщност не съществуват
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
14 годишните обичат-мама, тати, бати, баба, дядо и т.нНо мисля, че за любов към някой от противоположния пол не може да се говори
Може да е силно увлечение, обич или привързаност, но любов
Просто си мисля, че децата на тази възраст не приемат нещата много на сериозно... Хващат си гаджета за по 2-3 седмици /има и изключения разбира се/ и си мислят, че вече ги познават напълно, и че ги обичат безкрайно, и че не могат да живеят без тях и т.н
Гледат много филми според мен
![]()
Трагедията е пълна...
Първоначално написано от Stan4o123
не пиши . аватара си погледни само плз
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Въх и аз съм на 14, но хайде да се изкажа.
На 13-14 по-голямата част от тийнейджърите действително могат да обичат, но не знаят и те кога е любов, кога е харесване. Хванали се двама и вече на 10-тия ден говорят, че се обичат и че не могат да живеят един без друг.
Интернета, телевизията, чалгата, сапунките и всичкото останало заобикалящо ни комерсиално ежедневие е развалило днешното поколение. Сега е модерно да напишеш на скайпа си как не можеш да живееш без някой и да сложиш минимум пет мечета, сърчица и емотикони около чиито усмихнати физиономии се пукат сърчица. Модерно е да те зарежат, да ревнеш и да влезеш в собствен депресарски филм, да мислиш за самоубийство и да казваш, че сърцето ти е разбито.
И най-интересното е, че никой не вярва, като кажеш "Аз съм минал/а по този път. Повярвай, след време няма да е същото". Вместо да те послушат и да имат малко вяра, те ти отговарят с нещо от сорта на "Абе аз чувствам нещо по-различно и просто знам, че с мен няма да е така."
Та мисълта ми е, че днешното поколение и то може да обича, но си няма и представа как. Няма представа какво е истинската любов и най-вече в какво се изразява.
До такава степен се е разлигавило, че е невъзможно да се направи нещо, ако тийнейджърите сами не се усетят навреме.
От лигня не могат да обичат реално погледнато.. Но за сметка на това, виртуално са много емоционални и влюбчиви (визирам сърчица, цитати от песни, прегръщащи мечета и любовни обяснения.. писани на латиница).
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от xoxi
3 забележки.
1. подписа ме дразни
2. ВЪХ?!
3. допадаш ми.
земи потърси мойте теми за кифлите![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от kidwestern
13-годишен дето гледа много Хаус, прав ли съм?
Първоначално написано от kidwestern
1. какво общо има подписа ми ? мен ме кефи
2. да, въх !
3. хубаво : ))
земи ми дай линкове, ако искаш да ги видя
И спря да се върти за миг земята..
Беги бе...Първоначално написано от Hilary_
ПХАХАХАХААХХА
Ебати умното изказване...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Плс като тея от "по-големите" научи правилата за пунктуацията. Нищо лично просто забелязвам,че много проблеми се правят край тея грешки, та и аз да се присъединя :PПървоначално написано от Stan4o123
Що пък не? Когато аз бях на 14 се запознах с любовта на живота ми. Просто беше любов от пръв поглед... имах чувството че земята е спряла да се върти в този момент... и двамата направо онемяхме. Добре че имаше кой да ни представи![]()
Сега съм на 18. Преди около 2 години и половина се скарахме много сериозно... и от тогава не сме особено близки... понякога го виждам едва веднъж на няколко месеца... но и това ми е достатъчно, защото дори само кратките минути в които той ми се усмихва, прегръща и разговаря с мен са изпълнени с толкова обич и вълнение... че с нищо не могат да се сравнят.
През тези години в които аз не можех да го забравя и да се "влюбя" в заместителите му, винаги отричах, че го обичам... Казвах си, че съм малка, че не разбирам все още от такива дълбоки чувства... докато поредните сълзи не дойдоха и майка ми ми отвори очите и каза че любовта често ни причинява болка. В този момент осъзнах че наистина го обичам и бих дала всичко от себе си за да е щастлив... дори аз да съм наранена.
Днес ме блъснаха, но не беше моя вината. Аз просто си чаках да завия на ляво и се врязаха в моята кола. Толкова се уплаших. Исках да му се обадя... но не можех. В момента в който аз осъзнах че съм се разминала със смъртта... аз мислех за него... дори не се сетих за приятеля ми докато не се прибрах в къщи. Слва богу, нищо ми няма... жива и здрава съм... но ако този момент беше фатален? Не мисля че съм доволна взаимоотношенията ми с него за момента. Трябва да ги променя.... трябва да си го върна!
ХОРА!!! има такова нещо като любов на 14... или поне можеш да откриеш човека тогава и връзката да прерастне в дълбока любов с времето, но я има! Обичам го... оффф... и той ме обича... ама е просто много сложно... затова със се хванала с поредният негов заместител![]()
пп: само да кажа че имам симпатии към сегашният си приятел... просто не е любов. Но ме кара да се чувствам щастлива и в никакъв случай не го използвам. Просто исках да поясня...
Защото тези чувства, които 13-14 годишните наричат любов, са си просто симпатии.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
шшш тихооо ..Първоначално написано от Snickers
![]()
И да умно е ама явно не можеш да го схванеш ..![]()
Или си и ти една от тях и се мислиш за много велика само, че не си познала човека, който да коментираш ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3