.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

типичното Любов

Значи ето и мойто проблемче.Момиче съм на 14 години.Влюбена съм в едно момче...Тоест не знам дали е любов, ама като го видя все корема ми присвива и сърчицето ми бие като лудо.Та Ние с това момче се познаваме.Понеже и аз и той тренираме баскетбол се познаваме.Аз редновно му ходя на мачовете пък и на тренировки се засичаме.Едвам му казвам "здраси" и се изчервявам.При другите момчета не е имало такъв проблем.Отивам и им казвам каквото имам да им казвам и хич не ми е пукало с какво ще ми отвърнат.Ама при него е различно... ПЛс кажете Какво да правя

Град
    Валхала
    an hero

FUNKYZEIT!!!!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Това не е любов... дори не го познаваш Това е увлечение :P Преодолей си срама и притеснението, отиди при него, питай го как е, това онова... Нещо пишете ли си поне в скайп или сте само на "здрасти"
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Да се наслаждаваш на любовта
    Иска ми се да бях на твое място
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Това не е любов... дори не го познаваш Това е увлечение :P Преодолей си срама и притеснението, отиди при него, питай го как е, това онова... Нещо пишете ли си поне в скайп или сте само на "здрасти"

абе не сме само на здрасти... Говоря си с него обаче гледам той да говори повече щото не се знае какво ще издрънкам и нямам му скайпа, но facebook да

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от BaSK3TG1RL
    абе не сме само на здрасти... Говоря си с него обаче гледам той да говори повече щото не се знае какво ще издрънкам и нямам му скайпа, но facebook да
    Еее защо се притесняваш да говориш? Нали се сещаш, че някой ден той като се изчерпа с разказите ще дойде твоя ред Не можеш да го избегнеш Преодолей си притеснението, разкажи му нещичко и за теб Пиши му повече във фейсбуук и така Кажи му нещо от сорта на "днес игра много добре" или "кога имаш мач да дойда да те гледам" за да види, че се интересуваш от него Успех
    Трагедията е пълна...

да си удрях един чеп у главо ти доде акълу
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Направи му "чадър" и ще те забележи.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Голям фен Аватара на FantaMen
    Korrnyy Мн точно ти го каза.Мога само да добавя че ако не направиш нищо по въпроса можеш да си останеш с "любовта" за себе си
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Еее защо се притесняваш да говориш? Нали се сещаш, че някой ден той като се изчерпа с разказите ще дойде твоя ред Не можеш да го избегнеш Преодолей си притеснението, разкажи му нещичко и за теб Пиши му повече във фейсбуук и така Кажи му нещо от сорта на "днес игра много добре" или "кога имаш мач да дойда да те гледам" за да види, че се интересуваш от него Успех
    точно така
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен

Re: типичното Любов

ама като го видя все корема ми присвива и сърчицето ми бие като лудо

Беги беги. Не се занимавай с тоя. Най-много да получиш някой сърдечен удър. Въобще не са здравословни тия симптоми които описа

Мега фен Аватара на Hilary_
    Опознай го .. щом толкова го харесваш ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си