.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Рак на дебелото черво

Преди малко като ходих до по голяма нужда ми беше твардо акото имаше слуз и крав по светла беше.Моля ако някои да каже може ли да е рак на дебелото черво,има ли място за притеснение.За лекар ще видя засега,парво исках да попитам в форума.Момче сам и сам на 15 години.

Хм.. най- вероятно е фисула или са хемороиди.. отиди на лекар.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Рак на дебелото черво точно на 15 години е много малко вероятно. Може да е ХУХК (Хроничен Улцерохеморагичен Колит), полип, хемероиди, фисура и куп други неща. Иди на гастроентеролог и гледай да е добър.

Лечими ли са тези дето ги изреди.Всмисал дали напално ще бадат излекувани.
    asdfasfasdfasdfasdadsadsfasodifhasoidyhfuaiosudfoi asdfhoasjksahfwaoiononficaoiasoofsdo

Най-добре да те види лекар (даваш си shit за изследване). По това, което си писал, на мен ми прилича просто, че ти се бели лигавицата на червата. И задължително да пиеш много течности.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ако си имал/ а запек е много вероятно да се получи така Може и да имаш хемороиди или фисури. Не е рак със сигурност

Град
    в света на приключенията ..
    тъкмо се чудех дали да пусна тема;че често(от няколко месеца) като ходя до тоалетна и се бърша има мъничко кръв.. ама нямам запек и нищо не ме боли [/i]

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от clever
    тъкмо се чудех дали да пусна тема;че често(от няколко месеца) като ходя до тоалетна и се бърша има мъничко кръв.. ама нямам запек и нищо не ме боли [/i]
    Ако те сърби от време на време, може би имаш хемороиди

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    ам не ме сърби

Чух че кравта може да баде от спукан капиляр ама малко ми каркорят червата.
    asdfasfasdfasdfasdadsadsfasodifhasoidyhfuaiosudfoi asdfhoasjksahfwaoiononficaoiasoofsdo

Град
    Sofia
    Ако кръвта е от червата тя ще е кафява и съсирена. Щом е червена значи е от долу някъде.
    Дебел ли си ? Колко си килограма ?
    Спортуваш ли?

Имам приятел който го оперираха от рак на опашната кост на 16. Така, че не е изключено.

Най несното което можеш да направиш е да започнеш да си миеш дупето е хладка вода след всяко изхождане. Освен това вземи един презерватив, намажи го със сапун или .. някакъв лубрикант и много внимателно си бръкни в дупето и се опитай да напипаш някаква неравност. Нещо като пъпка или израстък или цепнатина или .. просто нещо което да ти се стори притеснително.

Така или иначе като идеш на лекар ще те прегледат с колоноскоп, така че се плаши. Ако стоиш много на стол може да са хемороиди или фисура. И двете са неприятни но си има лечение

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    ам не ме сърби
    Може да имаш малки невидими пъпчици и като си се трила да си ги разчесала

www.dragon.bg - елате цъкайте..

47 кг сим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си