.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Тва шибаното разтояние

Охх имам един проблем и трябва да го реша днес...
    Снощи се скарах с приятеля си,мълчеше,говореше глупости ...опитах се да завържа един нормален разговор с него,но от него никакъв отговор...
    Затворих му,след малко ми пише "искаш ли истината? "
    съответно следваше "ох човек гризе ме съвеста,бях с друго момиче,извинявай не знам си какакво"
    Ходим от 4 месеца (не е сериозно,но го обичам,обичах....).Казах му,че ставам и той ми каза":не моля те недей, стой "Обаче аз нямах сили да дишам ,ще кажеш ,че целия ми свят се срина...Давах му всичко,но явно не му е стигало.Вярно ,че разтоянието е гадно нещо,но когато хората се обичат и имат каквото ние имахме...нямаше да направят това.Днес трябваше да отида при него,но имам проблеми с баща ми,и този път не можахме да се видим ..все се разминава нещо,все нещо ще се случи,само и само да не сме заедно.Той се ядоса много..след час ми се обажда и ми се извинява,но според мен ако ме обичаше,нямаше да ми причини това,което ми причини. Нали уж щяхме да сме силни ,щяхме да сме си заедно каквото и да стане,ще бъде само с мен...
    Та той ми каза да реша дали искам да сме заедно още,разбирал ме,но и на него му е било трудно.Попитах го защо го е направил,оправданието беше "АМи не мога да съм с теб и заместих близоста ти с тази на друга,няма те до мене... и за това,защото си мислил ,че аз му изневерявам " ,че за това не отивам ,а той много добре знае защо не можем да се видим...
    Охх това са 100 километра,но има и хора дето са с много по голямо разтояние и ...няма да имат такива оправдания.
    Та обичам го още,но ужасно ме боли,почнах да си мисля "Това са празни думи,няма нищо помежду ни ... :music: " Мислех цяла вечер,не съм спала пресъхнаха ми очите... звънни ми тази сутрин и ми каза
    "Ти май не искаш да се видим...обичам те човек ,извинявай че ти го причиних това всичкото" Казах му мога да ти дам втори шанс ,но не искам повече да се повтаря,не си мисли че ще те гоня като оная глупачка дето бях преди...и той "Ами няма да се повтори ако ми обещаеш ,че ще дойдеш другата седмица ...
    Много пъти ме е наранявал,но никога толкова силно.Чудя се да му дам ли втори шанс ,или просто да го оставя да си прави каквото иска,с която иска...Вие бихте ли простили ?
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Аз бих дала втори шанс независимо, че човекът до мен ме е наранил много. Ако се обичате, не се разделяйте. Защо той не дойде при теб, а ти трябва да ходиш при него? Но той защо ти казва, че изневярата няма да се повтори, ако ти отидеш при него? Май на него не му пука не чак толкова за теб. Ти си решаваш. Успех!
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не, аз не бих дала втори шанс. Ако ти му го дадеш, всеки път ще бъдеш изпълнена със страх дали ако не се видите той пак няма да потърси другаде това, което не е получил.И си права, че дори това не е оправдание, защото ако те обича толкова силно и държи на теб, надали ще му мине през акъла да бъде с друго момиче.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    И аз имам в момента връзка от разстояние и знам че не е особено хубаво като човека който обичаш е далече и не можеш да си непрекъснато с него. От друга страна ти сама казваш че връзката ви не е сериозна съответно не мисля че можеш да очакваш кой знае какво и не е било удачно да влагаш толкова чувства при положение че не мислите сериозно за общо бъдеще. Освен това според мен той щеше да ти изневери дори да се виждахте по-често. Човек или е способен на изневяра или не е. Като знае че има шанс да ти изневери просто няма да пие/да отиде на даден купон/да се види с дадено момиче което знае че го привлича. Пък и с моя приятел търсим всевъзможни начини да се виждаме и се чудим как да откраднем повече време за да сме заедно пък твоят ти вика "ааа ела ти" Като толкова иска да намери ТОЙ начин да дойде, пък другия път ще отидеш ти. След като нямаш възможност в момента какво да направиш?!
    Според мен не си заслужава да му прощаваш защото ще те нарани пак но както си прецениш.. Все пак не го познавам.

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами мен ме отряза за некви си 30 км, е ние имахме и други пречки де, но все пак аз лично не разбирам това държание от страна на момчетата. Ако държи на теб достатъчно ще се наложи да те вижда по-рядко гадно е, но пък 100 км никак не са малко. Но това, че се в виждал с друга не ми допада, не знам на теб как ти е Ако много го обичаш поговори с него пак и в крайна сметка няма как насила да го накараш...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Дай на пича втора възможност да продължи да чука две млади агънца

Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    хъм грубо

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    хъм грубо
    Ами ти явно си балъчка,както ти е ника,така че нежно няма

Град
    V.T
    хъм грубо
    ммм не не съм ,не ме познаваш ама то така е най-лесно да се дава оценка на човек който не познаваш ^^

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ами дай му последна възможност,поне ти го е казал направо
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Втори шанс .. и после трети..Виж колко бързо е намерил 'утеха' в ласките на друга,не си струва

Град
    Варна
    хъм грубо
    Внимавай кви ги дрънкаш

Дай му втори шанс.Признал си е и сега съжалява.Всеки е правил глупости

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Супер фен

Re: Тва шибаното разтояние

и той "Ами няма да се повтори ако ми обещаеш ,че ще дойдеш другата седмица"

Ами лично аз това го разбирам по следния начин - Ми ела другата седмица да правя секс с теб, за да не го правя пак с онази и да те нараня отново Или нещо от сорта. За такъв човек никаква прошка.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ако се обичате разстоянието няма да ви е от голяма пречка Аз съм от София, а приятеля ми е от Карлово Виждаме се абсолютно всяка седмица... Аз ходя при него за събота, неделя и понеделник - после той идва за петък, събота, неделя, понеделник, че понякога и вторник Виждаме се достатъчно, но компромиси трябва и от двете страни да има Ако не ти дават, ваще например, да ходиш по-често направи като мен Прахосмукирай, измивай чиниите...абе подмазвай се с една дума При мене действа, и сега нямаме пробеми от сорта на:
    Мама: Няма да ходеш тази събота.
    Аз: Защоооо
    Мама: Защото така.
    Аз: Е защо така?!?
    Мама: Защото така!!! Точка по въпроса.
    Дай му втори шанс, и се опитай да забравиш грешката му Успех
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Once a cheater, always a cheater...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

@golqmumnik е прав, @балъчке. Не блестиш от към интелект, толкова ли е трудно да разчиташ на решението, което е най-близко на акъла. Срещнал друга = повече не иска да е с теб, независимо дали действително е срещнал друга или растоянието между вас е голяма спънка, която не се преодолява никак практично, а и нека позная. Ти не си си мърдала задника да му отидеш на гости, а само той е правил жертва да се умирсва на автобуси/влакове докато стигне до теб. В крайна сметка и ти не знаеш какво искаш, просто си вдигаш егото, че някой бие път до града ти уикендите специално заради теб. Такова нещо като връзка от растояние НЯМА!

Ти си хлътнала по-него, а него го гризе сега съвестта: Ама ако дойдеш другата седмица- той хем не иска да те нарани, хем условия ти поставя... Ммм не знам, по-добре го оставир пък и YouKnowImBetterThanYou е прав, няма връзка от разстояние просто е почти невъзможно.

ако ти си момичета на аватара ..си много хубава и мисля че няма защо да си губиш времето с човек който е далеч от тебб ..обичашш го..но има много момчета.. въпреки това ти искаш точно този нали?
    I don`t care .. ;] ..

Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    ако ти си момичета на аватара ..си много хубава и мисля че няма защо да си губиш времето с човек който е далеч от тебб ..обичашш го..но има много момчета.. въпреки това ти искаш точно този нали?

Еми да аз съм на ава,може би исках да бъда точно с този...

много си хубава .. емии бори се за тва момче и щом го обичаш можеш да простиш въпреки, че му е тъпа постъпката..всеки заслужава 2ри шанс
    I don`t care .. ;] ..

здравей аз съм от силистра а приятеля ми е от бургас .. бях в подобна ситуация той се опита да ми изневери .. аз като четох кви ги е писал на др момиче се побърках хем ми беше горещо хем треперех но както и да е .. бях твърдо решена да го оставя .. но той беше толкова убедителен че си е взел поука че няма да се повтори и някви такива.. после месец и половина след случката му бях в скайпа без той да знае и само 2-3 пъти тои си писа с другото момиче и отношенията им са само приятелски.. та мисълта ми е дай му още един шанс може пък и да си струва :P

Здравей "balu4ka". Според мен момчето не те обича "истински", щом е имал зимане-даване с друго момиче... От мъжка гледна точка щом момчето ти е изневерил веднъж - в повечето случай, ще го направи и 2-ри и 3-ти път!!! Имаше една стара българска поговорка "Вълка козината си мени, но нрава - НЕ"

Ако любовта е истинска и споделена и от двете страни - растоянията са без значение... Те ще се чакат докато е нужно!

П.С. - Изглеждаш хубаво момиче и аз лично смятам, че заслужаваш нещо по-добро от въпросното момче!!!

Успех...

Супер фен

Re: Тва шибаното разтояние

"АМи не мога да съм с теб и заместих близоста ти с тази на друга,няма те до мене... "
    И аз повече от година търпях 300км. разстояние с приятеля си,но ме обича и никога не би и не ми каза подобно нещо. (за разлика от твоя) И въпкреки,че отношенията ни бяха чук пак едвам се издържаше...пък така като гледам отношението на твоя господин и условията,които ти поставя ''само ако дойдеш .. '' Просто човека явно няма нужните чувства,за да издържи. В такъв случай - знаеш.
    Поне това е моето мнение по въпроса.

Град
    Холивуд ;]
    И аз имам такава връзка. Приятелят ми е от друг град и не можем да се виждаме всеки ден. Постоянно се чудя къде ли е, кво прави и т.н. Споделя ми всичко..или поне така казва. И въпреки всичко не мога да съм сигурна дали ми изневерява, щото понякога "сухият период" може да го накара да направи някоя глупост И като започне да ми разправя за всичките момичета, които му се натискат и му предлагат кви ли не неща и просто изтръпвам и се чудя дали ми казва истината, като ми казва, че не им обръща внимание или просто ми казва, че не се интересува от тях само щото аз искам да чуя точно тва. И ако се случи така че си признае, че ми е изневерил ще го зарежа на момента. Обичам го, връзката ни е сериозна /повече от година/ обаче ако кръшне и е до там. Аз мога да не обръщам внимание на момчетата, които ме харесват и се държат мило с мен а той да не може да издържи нялко дена без еб*не?!
    Зарязвай го.
    ``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]

Аз не бих му дала втори шанс.. щом може да заменя близоста ми с друга .. значи може и без мен.. кфи са тия раути или с мен или с нея ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си