Първоначално написано от
PinkFloydSound

Първоначално написано от
Ballbreaker

Първоначално написано от
PinkFloydSound

Първоначално написано от
Ballbreaker

Първоначално написано от
PinkFloydSound

Първоначално написано от
Ballbreaker

Първоначално написано от
SoAfraid
Никой не се е сетил за една от най-великите песни на всички времена не мога да го повярвам...
Песента:
Scorpions - The wind of change
O, боже. ТОЧНО за това говоря. И к'во и е великото на песента? Велик текст ли има, невероятна мелодия, няма други такива, изключително ОРИГИНАЛНА ли е? Същата поп шитня като Галена или Джей-З.
е** си п****та майна.
Това, че не ти харесва, не я прави по-малко велика и оригинална.
И да, значима е.
Случайно да си чувал за Берлинската стена?
Случайно съм чувал. И случайно смятам това да пишеш лигави поп песнички за такова събите, смятам това за пълна комерсиализация на историята.
Ти пък да не си съгласен с онези смешни писания, че Another Brick in the Wall бил пак за берлинската стена?
Това, че не харесваш поп-фолк, не го прави по-малко велик и оригинален. Поне по твоята логика.
Вървете да теглите пиратски песнички на Уорнър Мюзик. Едва ли някой е чувал от вас какво е неофолк, примерно, ама сте много отворени музикално.
Скорпиънс и поп – ХА ХА ХАХАХА ХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХАХХА!
За теб всичко май-май се свежда до рок.
Ми, не съм чувала поп-фолк песен за ВСВ или пък за Чернобил. А ти?
Въобще не смятам, че Another Brick in the Wall е свързано с това, песента има друг, много важен смисъл.
А много малко хора в тая тема са пуснали песни, в които се споменава любов и прочее. Ако наистина ги има, значи не са много наясно, наистина.
Ама да ми казваш, че далеч по-важни и значими песни били наравно с поп фолк...
Алоо?
Арее, пак се почна.
По твоята логика. Глупаво момиче, не разбира какво значи 'по твоята логика'. Не съм казал, че поп-фолка е велик. Ти го каза.
Скорпиънс и поп - да. Ще спориш ли?
Въобще не разбрах как стигна до мнението, че за мен всичко се свежда до рок. По-скоро за теб е важно да бъдеш изключително рок-кака, да се правиш на нон-конформист.
Любовта къде я намеси не разбрах. Кой не разбрал ако го има и ако го няма какво ставало... подреждай си мисълта.
Аз песен за Чернобил не съм чувал пък въобще. Сигурно някоя траш/дет/екстрийм банда има, но до там.
Да те питам - какво е променила Wind of Change?
Веднага мога да ти дам пример
една песен, която е променила адски много историята на България. Едва ли я смяташ за много смислена все пак.
О, може би си голям фен на Pet Shop Boys и Go West. Ми отивай на запад и затъпявай.
Специално за Battlescarred - явно въобще не знаеш какво слушам.
Поправих си поста. Аре гледай по-внимателно. Имах предвид, че за теб всичко се свежда до ПОП.
КАЗАЛА СЪМ, ЧЕ ПОП ФОЛКЪТ Е ВЕЛИК?
Върхът на простотията. Ти си един тесногръд и ограничен човек, който не може да приеме, че това, че дадено нещо не му харесва, не значи, че това нещо НЕ е важно смислено и т.н.
Пет Шоп Бойс и Гоу Уест? Вторите ги чувам за пръв път.
Ами, не, слушам Rainbow, Deep Purple, The Beatles, Queen, Foreigner, Pink Floyd – групи, които не само че имат смислени текстове, а и са допринесли страшно много за рок културата и музикалната култура като цяло.
И ако не уважаваш песните на Скорпиънс заради "тъпите им текстове и лигави мелодийки", то поне не се изкавай недподготвен, тъй като именно те са дали страшно много на музикалната култура.
Тъп си ти.
Ти си изключително тъпа явно. Поправила си си поста след като съм постнал и се опитваш да лъжеш, че съм мамел? Егати и патката.
"Пет Шоп Бойс и Гоу Уест? Вторите ги чувам за пръв път." - аха, а коя е най-известната песен на Пет Шоп Бойс? Вземи да провериш и ще разбереш кои са вторите, нали имаш огромна музикална култура.
Хубаво, и аз слушам Pink Floyd и Queen. Ти чувала ли си King Crimson? Направили са МНОГО ПОВЕЧЕ за рока, отколкото Пърпъл. Да не говорим за някакви Рейнбоу. Или пък Rush. Или The Doors. Или B.B. King. А The Yarbirds? О, списъка може да продължи.
Ти си точно от типа хора, които се ограничават до 3-4 групи, 10-15 песни, само защото са им казали, че тия групи са 'много велики' и са направили 'много за музиката, копеле'.
Като си толкова отворена кажи ми какво е Several Species of Small Furry Animals Gathered Together in a Cave.
SoAfraid, няма да спра. Като не си съгласна с мен - спори. В крайна сметка и аз, и ти имаме право на мнение.
Вие май всички сте много тъпи...