- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ето защо чалгата е простотия
Първоначално написано от Ballbreaker
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вече не мога да спра да се хиля. кой ти натрапва вкус бе, просто пускам един кавър, леле.
Хора. Комплексирани сте. Всичките. Заставате срещу чалгата, почвате да плюете, и вече IQ-то ви се вдигнало до 1000. Давате ни песни, казваме си мнението, ядосвате ни се. Пускаме ние някоя песен - аре, натрапваме си мнението.
Сега се сетих аз що се бях махнал от този форум. Разни курвета на 13-14 ще ме учат на акъл.
Първоначално написано от Ballbreaker
![]()
![]()
![]()
@Battlescarred - а, не, ти това не си го прочел в Уикипедия, ама въобще не... нали, живял си по онова време в L.A., не друго.
Аз на такива им викам mentally-challenged.Първоначално написано от Battlescarred
Кумпликсарчитъ сми.![]()
Ballbreaker, за теб една песен е смислена и значима тогава, когато е променила света. По твоите думи. Не такава, която отразява важно събитие, не такава, която е важна за историята, а такава, която е променила нещо в света.Е, чакам примери.
хип-хопа в България не е умрял!По-скоро умрелите сте вие !
balon4eeec
Irrelevant.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Battlescarred
Грешно гледаш, купи си очила.
Малко е смешно твърдението ти, че познаваш хора, участвали в LA Hardcore сцената от началото/средата на 80-те. Не че нещо, но едва ли има много такива индивиди в България, които ще са склонни да говорят с теб.![]()
Абе Комплексар.
Имам чувството, че не искаш да си признаеш, че тези групи имат крайнолеви виждания. Комунизъм, анархизъм, социализъм, свобода. Анти-Фа - та са. И пречупваш всичко през СВОЯ ограничем светоглед. Ти си някакъв малоумник, честно. Все едно споря със стена, която не иска да ми приеме аргументите от собствената си просташка идиотщина.
Върви на психолох, не е добре работата.![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R6TTqc_eLPY[/youtube]
По големи глупости не бях чел отдавна.
Евала БолБрейкър! Добре, че има хора като теб, че да съм сигурен поне в едно клише на тоя свят - човек, който получава всичко на готово е по тъп и от магаре на кръстовище.
Нека ти поясня нещо. Интернет е доста добро изобретение. Макар и да не съм на 130 години аз си спомням времето, когато съм давал по 10лв. за презаписана касетка на НАБАТ. Тогава нямаше чичко Гугъл, а дори да го е имало е било привилегия за сродните ти по душа батковци от кликата на богаташчетата, които можеха да си позволят компютър.
От когато аз проимах интернет осъзнах, че за един простичък, иначе казано неуспорим факт можеш да прочетеш хиляда и осемстотин версии. Особено когато става дума за непопулярна музика. За да достигнеш до истината, обаче, може и да мине бая време. А когато прочетеш книга, писана от хора, които са участвали в това, контактуваш с подобни хора ( пак благодарение на интернет ) и си във връзка с новите течения, тогава дори логически ще ти изкочат някои неща.
А така да даваш определения на по-големи хора от теб е най-малкото нездравословно и привлича погледи. Проявявай уважение към хората, заради които имаш изобщо подобна информация и знаеш за ДК и др. групи. Уверявам те всичко това ще ти е от полза.
Относно елементарния ви спор - бащиците на хардкора в Щатите Дед Кенедис наистина притежават главно саркастични текстове. И наистина най-вероятно политическата им ориентация бие на ляво. Уви, обаче, наистина е добре да се замислиш над думите на Батълскарт, защото той ти разказва не за фундаментални политически виждания и разпри, а за нещо много по елементарно - едни хора не харесват други хора. Една банда не харесва друга банда. Толкова е просто. Не съм фен на тълкуването на текстове, не сме в час по литература, но тук това е очевидно. Просто се вземи в ръце преди да е станало прекалено късно и спри косвено да обвиняваш в разни политически виждания защото ставаш нелеп.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Нека да припомним откъде тръгна спора: от това, че имах лошо мнение за една песен на Scorpions и си го казах. Обвиненията на Battlescarred бяха, че имам различно мнение. Явно за него това беше нещо грешно.
Така и не разбрах кое го (вече ви) кара да мисли, че едва ли не аз музика не слушам, а само Уикипедиа чета. Единствените справки, които правя за музиката си, са от MusicBrainz и Last.fm относно точното изписване, години и биография.
SouthStandServiceLad, ако има нещо, което съм научил за "крехките" си 16, то е да уважавам хора. Сам ще избирам кого да уважавам и кого не, а неща като възраст и социално положение не са критерий.
Също така има изключително много музика, в която всичко зависи от гледната точка. Но има и доста, в която посланието е пряко изразено. Не може да ми твърдите, че "Nazi Punks Fuck Off" не е написана против младите нео-нацистчета, опиянени от фашистките символи като... свастика и нищо повече.
Никого не обвинявам в разни политически виждания, просто му казвам как се държи. Всеки има право на свое мнение, но явно battlescarred не осъзнава този факт.
Най-смешното от всички е как той твърди, че аз нищо не знам. Аз това за него не съм го казвал.
Чудя ви се хора, защо полярността винаги е най-важното качество, което трябва да имате. Аз съм прав - той греши. Аз казвам истината - той лъже. Аз съм хубав - той е лош. Не можете ли да мислите извън граници, егати...
скарайте му се за аватара!![]()
![]()
то густо, то пусто
![]()
Пич, ако не си комплексар какъв си тогава? Неуспял трол?
1./2. Аз ти казах, че не съм съгласен със идеята ти какво символизира, за някои хора може да е символ на това, но иначе си е лигаво поп парче за парички. Джордж Майкъл - Freedom сякаш е символ на свободата, нали.
3. О, ти я познаваш сигурно повече от мен. Както казах и аз, и ти, не сме били там. И както казах има песни, които се четат буквално - има и творчество, в което всичко опира до интерпретацията.
Пак ти казвам, песента си е политическа. Както искаш го криви, но не можеш да махнеш думичката Nazi от името и.
4. С удоволствие бих дошъл у вас. Не поставям под въпрос това, което знаеш - сигурен съм, че знаеш много. Смешното е, когато се поставяш в центъра: "Аз знам", "Аз ще те образовам", "Аз съм повече от теб", "Аз разбирам най-много", "Аз мога да твърдя много неща"... това ако не е самовлюбеност...
Явно ти си с нараненото самочувствие. Успя да направиш от мухата слон, и то какъв. х)
напиши ultraviolence с по голям шрифт, ше е по яко!![]()
то густо, то пусто
Ballbreaker, battlescared не прави от мухата слон, но ти продължаваш да се проявяваш като тъпак. Сега прочетох от начало за какво е станал спора.
Парчето на Скорпиънс символизира края на една епоха и началото на нова. А вече смело мога да ти кажа, че си пълен тъпанар, за да можеш да започнеш спор за това.
Второ - да той знае в пъти повече от теб за тая сцена и с право може да говори каквото си поиска, поне пред теб и щом е вярно единственото, което можеш ти да направиш е да се поклониш и да си водиш записки. Ако искаш обаче да го оборваш - заповядай, но го прави с аргументи, а не с фрази от сорта на "Не е така!". До тук не видях нито един силен аргумент в подкрепа на твоята позиция, освен може би най-очевидния - така пише. Но мога да ти дам поне 200 000 примера с неща, които ако бъдат възприети буквално ще стане страшно. Пак ще дам пример и то точно за това, за което се хващаш - думичката "наци" и то пак с тая банда. Знаеш ли кой е Джери Браун ? Същия този, който ебават в песента Калифорния Юбер Алес. Знаеш ли колко е далеч от фашизма ?? А песента не е ли тъкмо ебавка с него като с бъдещ фюрер ??? А ??? Ако кажеш, че Джери Браун е фашист, аз ще ти се изсмея в лицето и ще ти препоръчам да се върнеш да си догледаш анимационните детски филмчета. Ако обаче се съгласиш с мен вече е крайно време да прозреш това, което ти се казва. И пак подчертавам тук никой не говори за политическата им ориентация.
И за финал за пореден път ще те помоля да се въздържаш от квалификации, макар и сам по-горе да излъга, че не правиш такива. За твое здраве е.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Аре хубаво, пак тръгнахме със заплахите в тоя форум.![]()
"Много сме! Силни сме!"
Да, знам кой е Джери Браун. И? Трябва само против фашизма ли да са?
Изпадате сами в противоречия като казвате, че сам си противореча...
Ще ви кажа само едно нещо.
Племенникът на Иван Вазов е имал за задача да направи анализ на някакво стихотворение на чичо си/вуйчо си. (Де да знам.) Но Вазов решил сам да направи дадения анализ и племенникът му да го предаде на следващия ден. Е, предал го, а когато учителката върнала работата му, на листа пишело "Много неумело, неточно и неправилно анализиране на творбата, слаба оценка."
Батълскард може и да се сети, но за БолБрейкър не съм сигурна.И преди няколко страници ти зададох въпрос, на който още си чакам отговора.
По темата:
Eagles – Hotel California – страхотна песен, с невероятен текст. Тук всеки разбира по своему смисъла.
Топкочупец, песента дори не е Freedom, а Freedom 90...
Ще ви кажа само едно нещо.
Племенникът на Иван Вазов е имал за задача да направи анализ на някакво стихотворение на чичо си/вуйчо си. (Де да знам.) Но Вазов решил сам да направи дадения анализ и племенникът му да го предаде на следващия ден. Е, предал го, а когато учителката върнала работата му, на листа пишело "Много неумело, неточно и неправилно анализиране на творбата, слаба оценка."
Батълскард може и да се сети, но за БолБрейкър не съм сигурна.И преди няколко страници ти зададох въпрос, на който още си чакам отговора.
По темата:
Eagles – Hotel California – страхотна песен, с невероятен текст. Тук всеки разбира по своему смисъла.
Топкочупец, песента дори не е Freedom, а Freedom 90...
къв тоз спрелия чук?
то густо, то пусто
Глупендер, ти сам се оплиташ бе !!! От сто часа ти обясняваме за наци пънкс фак оф и ти от сто часа твърдиш само едно, цитирайки името на песента! Давам ти контрааргумент - същата група, но друга песен - Калифорния Юбер Алес. По същата малоумна логика на твоята означава, че Дед Кенедис псуват не просто Джери Браун ами ФАШИСТА Джери Браун. Уви живота той не е бил фашист, тъкмо напротив. Тъпунгер прост!!!Аре хубаво, пак тръгнахме със заплахите в тоя форум. Very Happy
"Много сме! Силни сме!"
Да, знам кой е Джери Браун. И? Трябва само против фашизма ли да са?
Изпадате сами в противоречия като казвате, че сам си противореча...
GORA EUSKADI!!!
абе тоз не беше ли форОмния сериен убиец?!![]()
![]()
то густо, то пусто
impossibleПървоначално написано от Battlescarred
![]()