- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ето защо чалгата е простотия
Е, не знам, на мен тази версия са ми казали.Първоначално написано от Battlescarred
Пък и дори това да е някаква измислица, обобщава и показва една масовка – да се гледа само едната страна на монетата.
Епа браво. Намерил си ми снимки, сякаш не си бях сложил една за аватар.
Аре, съдете ме по 3 снимки, на които се лигавя. Егати и комплексираните тъпанари, честно.![]()
предлагам всички да спрем да му пишем, че е сериен убиец...![]()
![]()
то густо, то пусто
ти честно ли.Първоначално написано от Battlescarred
![]()
Снимките по един невероятен начин допълват картинката.Първоначално написано от Ballbreaker
Grumpy old madman
Не ми се вярва, че действително съществуват такива карикатурни образи.Първоначално написано от Ballbreaker
Grumpy old madman
И хапем.![]()
При клоуните какъв искаш да съм? Смешно ми е как вие се взимате на сериозно.
Идвам от Бейтелгезе, извинявай, не знам какво е ирония.
PS: Смешно ми е как най-доброто, на което си способен, е да прекараш час в търсене на мои профили из интернет за да постнеш тук мои снимки, на които се лигавя съвсем очевидно, като ултимативното доказателство в твоя полза. Да не говорим, че една голяма част от тия снимки са доста стари.![]()
Аха.![]()
Това за пешкира съвпадение или имаш малко по-голяма обща култура, отколкото съм очаквал.
Хубавото е, че аз поне се лигавя. Ти си сериозен до смърт, това е комичното в цялата ситуация.
Един скинар се ядосал. Отишъл в Овча Купел, избил циганите. Отишъл в Красна Поляна, избил циганите. Нали, комплекси избивал... Та и ти като герой от някой тъп виц.
Едва ли. Всъщност доста се спори, но за мен не е. Просто е заложил на скандалното.Първоначално написано от RAWRRR
Наскоро един заблуден като Battlescarred ми обяснява колко 'наци' били текстовете на The Clash... Майната му, че са евреи. Едно е да наречеш някого 'буквалист', друго е да изкривиш истината пред собствения си светоглед.
И аз си имам комплекси и си го признавам. Поне не са такива за малоценност.
Вие още ли сте на тази тема?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ясно. Отнехте цялото удоволствие от темата...
Поне пуснете нова и си забранете да пишете в нея.![]()
Тя темата отдавна трябваше да свърши, дори си налагах няколко пъти да не пиша, но Battlescarred просто явно трябва да се доказва пред някого колко много знае и това в неговите представи са "уродливи пубери".![]()
Евалата, явно не съм единственият, който мисли, че чалгата е ла*но музика ! Това не е никаква музика ! Не помага с нищо ! Селска проста музика ! Евалата за статията...Първоначално написано от w0sh
пс - това пък с багера няма да го коментирам...
Ballbreaker, какво ти пука какво си мисли някой в някакъв форум за теб?
Ти правиш точно същото, в което обвиняваш Battlescarred. И двамата имате някакво изкривено чувство, че трябва да докажете колко сте велики.
Тъжното е, че нито единия не го постигна.
Не мисля, че ще го постигнеш като водиш спорове във ФОРУМ. В интернет пространството, всички са велики, умни и образовани, и твоето мнение, без значение с колко факти и аргументи е подкрепено, не значи абсолютно нищо.
Вероятно просто ти доставя удоволствие да влизаш в такива полемики.
Това което се получи е гавра с творчеството на най-емблематичните групи..
Дед Кенедис не са нито фашисти,нито анрхисти.. имат и песен подиграваща се на анархията,ако ще бъдем толкова буквални (Anarchy for sale) .Единствената позиция,която са защитавали е алтерглобализъм и антикапитализъм,права на жените, за мир, за екологията.Общо взето Дед Кенедис си имат много точно и хубаво изразена позиция, която са защитавали и е тъпо някой да си прави свободни съчинения.
Двама от Клаш имат роднини евреи , но това няма отношение по никакъв начин с песните им,нито разхождащия се арабин в Rock the Casbah, нито Мустафа денс.Те също не са нито в дясно нито в ляво.За това си има други стилове, а двете горни групи не попадат в нито единия от тях.
Спор за това дали Сид Вишъс е бил фашист или не- няма.
Аз малко се ядосах, затова ще ме извините за лекцията.
Ооо, неАз не искам да влизам в спор с теб.
Просто... защо не вземеш да пуснеш някое смислено парче?
\/
Разбирам те. Нещата отиват на зле не само от музикална гледна точка.
Много съм изморена и ми се спикъв й е случая на темата? Кво трябва да модерирам? Не мога да изчета всичко...
Battlescarred, да ти каже. Темата си е негова.