- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ето защо чалгата е простотия
х)
Всъщност има за модериране. И мои, и негови.
Аре сега, ако смяташ "комплексар" и "идиот" за обида какво трябва да кажа аз? Аз се аргументирах неведнъж, изглежда ограничените ти крайнодесни виждания ти пречат да видиш това. Нямаш никакво право да слагаш чужди снимки където си искаш, но не протестирам за това да кажем. Просто беше смешно как избра такива, на които съм на 14 и се лигавя.
Колкото до спора - спора беше изглежда дали любимия стил музика на Battlescarred е в противоречие с политическите му възгледи или не. Като не иска да си го признае - негов проблем.
Колкото до концертие... потресен съм. х) Вярно, нямам възможност да ходя навсякъде, но всяка възможност я уползотворявам. И пак не това е важното. Предполагам и ти ходиш на концертите само заради някой въртелив мош и стейдж дайвинга... почвам да се съгласявам с мнението на MT за хардкор денсинга, ако там всички са като теб.
Никога не съм се наричал пънкар. Да си лепна етикет за мен е обидно и ограничаващо, ако искаш ти си лепи на себе си. Както виждаш не слушам само пънк, дори не основно. Което не ми пречи да знам.
ПП: "Anarchy for Sale" отново е песен за такива като Battlescarred, за които всичко е фасада и фейс, а политиката няма значение...
ааааааааам добретенк ю
Значи Топкотрошко да чете и да не обижда![]()
Болбрейкър, като се аргументираш толкова добре колкото ти казваш, защо не отговори на моето мнение и въпроси. Жалко, че отново съм изпуснал интересното. И все пак ако решиш да ми отговаряш, първо се поинтересувай, защото те видяхме, че си абсолютен лаик и се опитваш да се наложиш в нещо, в което ние вече сме стари.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Battlescarred, сега ме обиди.
Когато изгубиш човек, когото познаваш от 6 години в нелеп инцидент, когато напук на всичко протестираш, когато те заплашват с изключване заради протести - тогава ми говори кой не излиза на улицата и не си показва мнението. Колкото и да не ти е близък този човек те боли, когато другите показват неуважение към теб и към загубата ти. Най-малкото е противно как тази държава гледа на протестиращите като на врангове - напук на това обаче аз бях готов, и не само.
Млад съм, не твърдя, че зная всичко - ти си този който го твърди. За разлика от теб аз имам един живот пред мен, в който не мисля да спирам да се развивам като човек.
И не виждам какво ти пречи това.
"Напред млади герои!
Да смажем копелетата и тези, охраняващи антибългарския режим!
Не се отчайвайте, победата ще бъде наша !"
ЗИГ ХАЙЛ БЪЛГАРИЯ !
Immortal Technique - No Mercy
http://www.youtube.com/watch?v=uZ7-Ex7xUx4
А, не бе, нямат, те дори и Rolling Stones са толкова аполитични...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Deep Purple - Soldier of Fortune
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Ето и от мене: Epica - Fools of Damnation
Вижте текста. Посветена е на онези сляпо вярващи на религията и правещи разни "велики" дела в името и.
ДА ТЕКСТОВЕТЕ НА ЧАЛГАРКИТЕ МОЖЕ ДА СА ТЪПИ МОЖЕ ДА СЕ РАЗГОЛВАТ КАТО КУРВИ ,НО ПОНЕ ИМА НЯКЪКЪВ РИТЪМ![]()
. К'ВО ДА ИДА В ДИСКОТЕКА И ДА СЛУШАМ МЕТЪЛ ЛИ? МЕТЪЛИТЕ СА ГАДНИИ И ПОБЪРКАНИ!
НЕ ВСИЧКИ ДЕ , НО ПОЛОВИНАТА!
![]()
хаПървоначално написано от AZBEHORA
ХА
ХАХАХАХА
Вече ще знам, че има само чалга и метъл на тоя свят.![]()
![]()
абе, че е простотия е простотия
ама и те се опитват да вкарват глобални теми в песните си и клиповете, недейте така![]()
![]()
незнам за кво става на въпрос, НО ... тази песен на Екстра Нина...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
хахахахахаххахахахаххахах ахаххххаххаххаххаххахахьа ххахьахьхахьахьхаххах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бяха ми я пускали веднъж...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Марихуаната убива вика ахахах пее за нея, се едно е най-голямото зло във Вселената.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
и аз трябваше да сложа глобални теми в кавички.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
this is called LIES !
Brutality and snobbery
will keep the cults at war!
It's just music why such hate
there's nothing to be solved at all !
Нямат мечти. Мечтите им са фалшиви. Значи ги няма. Човек без мечти е мъртъв. МЪР-ТЪВ!!!
Brutality and snobbery
will keep the cults at war!
It's just music why such hate
there's nothing to be solved at all !
Kulinovi Brothers
The corscrew in the cork, the vinegar in the salad(x2)
The microphone in the clutch, two nails in the head(x2)
Chorus:
The corscrew's screwin', screwin', screwin'
kinda nast, dude, a nasty thrill.
draw a bead, shoot the gun,
draw a bead, dip the pepper.
The corscrew's screwin', screwin', screwin'
kinda nast, dude, a nasty thrill.
draw a bead, dip the pepper.
hot, hot, hot is the pepper!
The kebapche flies, straight for the warm contries(x2)
Flew over the ocean, never did see a float(x2)
Chorus:...
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=imjGHbHFzBo
Grumpy old madman
Чудно ми е защо 90% се ограничавате в един стил музика? Може да слушаш чалга на купон, метал в бар, ретро в къщи и тн.. (образно казано)
The Spark
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
double post mistake~
Не ме заговаряй , боклук!Първоначално написано от JimmyGestapo
Тъпо безпричинно заядливо копеле си ти , пълно е с такива като вас в интернет , ходи си отрежи ръцете .
Вече разбрах, някое фенче на тони дачева
Ти данеби да ме познаваш бе мизерник долен ? Познати са ми такива смрадове като теб, стоят по цял ден във форумите и хранят наред .говедо .Повече няма да пиша в темата и без това я усрахме заради тебе.
май си пропуснал частта, където пише (образно казано)Първоначално написано от JimmyGestapo
The Spark