- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не знам не знам не знам
[vbox7]http://vbox7.com/play:1de51ef7[/vbox7]
ето още една безмислена ужасна метъл песен
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Слушам!Първоначално написано от haritov
Ама той мълчи като риба и пуска разни песни...
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Търпение млад падуан,аз сам ще избера кога да те уча.Силата на джедая от търпението и спокойствието идва.Първоначално написано от ScarletBite
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
добре,обърнахте темата на :за метълът или против'' кажете още нещо относно темата,или поне изводът как да се харесам..![]()
![]()
Къпиш ли се?
Бъди такава каквато си.Аз съм метъл,а имах гадже рапърка имал съм и чалгарка ако си допаднете няма да има проблемиПървоначално написано от gabi222
сега ни остави да водим между форумната фойна в тази далечма галактика
Както при всички нормални момчета. Ние не сме по-различни.Първоначално написано от gabi222
Щях да ти помагам уж, ама след този ти коментар, първо: мина ми желанието за всякакви контакти с теб и второ едва ли ще те хареса.Първоначално написано от gabi222
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не искам да поствам във форума, ама мога да ти пратя на ЛСПървоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Тъкмо ще ми кажеш колко силикон да си сложа, колко платинена да направе косата си, с колко грим да намажа лицето си и какво парче плат да си наметна, че да вземе да ме хареса и мен някое сладкуу фиешънчее деба
![]()
Първоначално написано от DesireToFire
o ама ти си си помислила сигурно,че съм казала,че метълите са тъпи.Имах предвид ,че не е вярно. И от кое толкова ти е минало желанието................
Не разбирам защо когато харесвате някой,винаги го класифицирате като "метъл","чалгар","скейтър","ха усър",etc.Ако има една глава и две очи на нея,ЧОВЕК Е.Заинтересувай се от него.Поговорете.Sheeesh.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Мани го тоз метал, калций и там къфто ефани се с гангста нига като мэн
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
О боже мой.... Какво значение има музиката , която той слуша ?! Явно имаш сериозна липса на сиво вещество съдейки по темата ти...
само да добавя нещо, което май е голяма тайна...ии не казвайте на никой ама..
МЕТЪЛИТЕ СА ХОРА!![]()
ИЗНЕНАДА!
специално за авторката на темата ..![]()
I don`t care .. ;] ..
Е то това, че слуша метъл не значи ,че няма да те хареса .. Намери начин да му го покажеш.Може да му вземеш скайпа например ,да се разберете да се видите ,пък ако ще става нещо времето ще покаже![]()
Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!
"сигурно харесва само некви груби.. така наречените ''печенячки'' дето псуват кифлите и ги бият (не че съм кифла) или просто момичета,които са метъл!" Просто си мн ограничено моето детеПървоначално написано от gabi222
. Мога да ти кажа, че и аз слушам метъл, но не бих се принизила на нивото на една кифла да се псуваме на братовчетите до 9. коляно. Още по-малко да се занимавам да бия някого
Или пък някой като ми каже че изглеждам примерно прекалено мила или добра или нещо от този сорт за да съм почитателка на този стил. Не мога да разбера от къде си изграждате такова мнение
. И мога да ти кажа че той би те харесал (ще съдя по момчетата които познавам), дори и ако не слушаш метъл, ами ако просто не си ограничена. И ние сме хора, като всички други. И той има интереси, а ти гледаш на него като на някакъв отделен вид жив организъм
![]()
И да добавя метъл ,скейтър, брейкър няма значение къв е и той е момче и той обича тва,което другите момчета обичат. С нищо не е по-разлиен ;] .Първоначално написано от Korrnyy
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Първоначално написано от gabi222
Амии .. не знам трябва да питаш някой метъл ..
съжалявам...
всъщност НЕ съжалявам, но
не знам не знам не знам
....
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
И като бил метъл викаш кво ? да не е извънземен![]()
не се опитвай да се правиш на нещо което не си за да му се харесаш ... бъди себе си
![]()