- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бихте ли отказали минет
ами той е грузинец живеещ в русия,а аз съм си в българия.Първоначално написано от Verminaard
не ме грее особено какво ще мислят за мен хора от които не завися,примерно приятелте му.те си се разхождат из москва и дори не ме познават лично.
Първоначално написано от Verminaard
браво на теб,все пак мерси за коментарите
Евала за търпението. Крайно време беше.Първоначално написано от Verminaard
Адски тъп въпрос да ти кажа ... как така може да е жизнено важно да направиш фелацио ... изпросте народее
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Естествено, че мога да откажа да ми направят - ако това е въпроса, че не ясен много...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Всеки нормален мъж би отказал,ако няма желание или кандидатката е някоя "хубавица"!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Чак пък, то такова нещо отказва ли се?
И стига ми се правете на моралистчета, всеки мъж, който има 5 минути свободно време, не би отказал свирка, пък дори да не е от някоя красавица.
Все пак, грозотата не е болест, че да се предава по полов или въздушно-капков път![]()
Разбира се , че бих отказал ако момичето ме отвращава...все пак това с , което ме е дарила природата не съм го сякъл от гората , че да си го завира коя да е в устата айде няма нужда![]()
еми ако някой мангал/някоя мангалка ти предложи ще откажеш мно'о ясно![]()
е разбирасе че ще откажа,но аз не съм циганка!!!
Не
На този етап , ДА
Мда бих. Всъщност зависи от количеството алкохол.![]()
![]()
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Е ако ме кефи момичето естествено ,че няма да откажа ...
Направи си една анкета,пусни твоя снимка и питай: "Ако ви предложа свирка ще ми откажете ли? " .Така ще разбереш...ний сега като не сме те виждали не можем да кажем дали ще ти откаже....
П.П. Пък ако ти откаже винаги има много други пишки за лапане![]()
--------------------------------------------------------
Мда... във всички слуачи, нещо идеята да ми правят свирка не ме кефи... (И да ви звучи странно - това е положението)
да..къв е тоя въпрос?![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
я пак .. ?!?Първоначално написано от Naik1
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много зависи от отношенията ми с даденото момиче. Ако ме кефи, може би, но ако е непозната или още повече - зле изглеждаща непозната... Мне.