- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислех,че съм я забравил,но....
Та..Т ази вечер видях бившата ми, която обичах повече от 5 години. Съвсем случайно се засякохме в едно кафе.. И най-лошото, е че отново почувствах "пеперудите в стомаха". А си мислех, че съм я преодолял! Цели 7 месеца нито сме се виждали, нито сме се чували.. И сега тя ме покани да излезем. Страхувам се за себе си. След като дори 5 минутна среща ми повлия толкова силно, то какво остава да излезем ;( . За пръв път в живота си се страхувам така. Моля ви..подкрепете ме!
Заглавията на темите трябва да са описателни!Punisherrr
Aми ако искаш да си отново с нея смисъл ако мислиш че тя има някакви по специални чуства към теб излез с нея... а ако не искаш отново да те нарани просто и обесни че не можеш да понесеш всичко отново и че не можете дори да излезете сигурна съм че ще те разбере... не се самонаранявай.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Сърцето или разума?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Излезте и виж как ще се стекът обстоятелствата .. кой знае може отново да се съберете?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Рискувай, но не влагвай и не си давай надежди. Каквото стане, стане.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от Hilary_
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
В какво да те подкрепим?
Аз бих те посъветвала да не излизаш с нея изобщо.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Подкрепям те!Първоначално написано от rockstar
![]()
I don`t care .. ;] ..
+++Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ако смяташ, че има шанс да се съберете и искаш това да се случи, действай! Ако не... просто изкочи с оправдание, че не можеш да отидеш![]()
Една голяма любов може да завърши или пак с любов или с омраза. Като не ти е паднало момичето в очите, ти все ще имаш някакви симпатии към нея и като се видите или стане нещо повече ще има пеперудки. Та имам предвид, че тя никога няма да ти е безразлична. Иии аз те подкрепям!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
е не всеки ден е Великден...А си мислех, че съм я преодолял!
+1Рискувай, но не влагвай и не си давай надежди. Каквото стане, стане.
хайде стискам ти палци вс да ти се нареди добре![]()
REGGAE BOOM <3
ако тя те е зарязала, непременно излез с нея! виж дали съжалява, ако е така накарай я пак да се влюби в теб, изчукай я още един път и я заеби по най-гадния начин който ти мислиш че ще я накара да се чувства гадно и като боклук! деба и тъпите бивши![]()
и аз съм като тебе, но все още се колебая какво бих направил ако ми се обади (което ще стане), дал ида и простя (много малко вероятно) или да я унижа и да си го върна, за да види какво ми беше и все още ми е, защото я обичах много.
не си мислете че съм някой гад, просто трябва за себе си да знам че съм победител в една раздяла, защото винаги има победители и победени., сега съм от победените за жалост, но има време. обади ли ми се, поиска ли да се върне ще се успокоя и ще я забравя много лесно - по описания горе начин. тва е решението, защото веднъж ми се е случвало и едва след като момичето дойде да ми се моли за прошка (а аз се мъчих месеци наред, не спах и тн) и аз и казах в очите че е боклук след една-две срещи на които дадох всичко от себе си (голям театър) ми олекна и всичко за един миг се изпари. повече никога не я сънуваха тя сигурно още се сеща за мен, въпреки че минаха години. те така и с бившата ми
давай пич, е*и и майката и я прееби здраво да съжалява цял живот![]()
Подкрепям LadyDi.има ли смисъл изобщо да излизате...
Станислава
Да,съгласна съм..Ако искаш излез с нея - ако Не - неПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Хайде..Успех..![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Замислял ли си се:"А дали пък тя знае,че все още имам чувства към нея?" Сложно е...Логично е следващия въпрос да е:"А дали й пука?"...Подкрепям идеята да рискуваш и да видиш,какво ще се случи...Но наистина,не бъди с големи очаквания,за да не се разочароваш след това.....И късмет...
Живота не е нито добър,нито лош,а такъв,какъвто сам си го направиш...
А ти защо мислиш, че тя те кани, за да покаже нещо специално? Тя може би те кани именно, защото не сте се виждали отдавна и иска да подновите контактите си - вече като приятели, хора изживяли нещо в миналото, но хора, които вече са се отърсили от тези усещания.
По-добе не излизай с нея.))
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Проблема, е че аз не съм се отърсил от нея.Мислех, че съм, но уви.Само за 5 минутки с нея ме разтърсиха изцяло..Сега след като мисля на "трезва" глава със сигурност да не се срещна с нея и да продължа старата тактика е най-доброто което мога да направя за мен самия.Първоначално написано от Nadelina
Човеееек т'ва са 5 години не са 2 месеца.... ти кво мислиш, че за 5 месеца ще можеш да забравиш цели 5 години??? Пфффф жестоко се лъжеш... По-добре излез с нея.... Излезз !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
It's too late...