.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Искам по-тъмна кожа! съветиии!!!

здравейте, имам следния проблем и искам да ми дадете съвет как да се справя с него. значи попринцип съм светла като цвят на кожата и искам да стана по тъмна. и лицето и тялото...не искам да ходя на солариум, защото съм чувала разни работи и и имам бенки, а и вече татуировка. давайте съвети плс, мерси предварително

аз също съм доста беличка/светличка,чудех се за солариум.. по 10 мин 1 път в месеца..ама нз и аз...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Чакай лятото и отивай на море с компанията
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Чакай лятото и отивай на море с компанията
    през лятото окей, обаче след като се върна 2-3 месеца и вече съм си бяла....като сега например...искам през цялата година да съм си черничка

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ми аз попринцип към април месец тръгвам на солариум..
    ама тая година мисля и сега да отида малко , че мн избелях

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Ох и аз съм доста бяла... направо ужас ама сега ще ходя на дерматолог да го попитам по колко време е нормално и дали изобшо мога да ходя на солариум,зашото и аз имам много бенки.

ами тези кремове, спрейове дето са за тен

^ с тези крем0ве и српей0ве не става нищ0.. имала сЪм какви ли не.. п0вечет0 не м0гат да п0пият п0 к0жата и след т0ва дрехите ти стават 0ранжеви.. 0т други тял0то става на петнаа.. така, че ви саветвам да не изп0звате п0добнии неща

Мега фен Аватара на Infinity
    Ами щом,като имаш повечко бенки и тату по-добре недей да ходиш на солариум... Спрейове определено не! Амииии....то какво остана за лицето сега,ако исакш само пробвай със фдт по-тъмен цвят от кожата ти,но като си слагаш слагай и по врата,че се получава иначе малко кофти ефект..
    To infinity and beyond.

Ще свикваш със слънцето още от пролетта... Аз съм против солариумите.

А относно бенките ако се уголемяват или друго подобно, се консултираш с дерматолог (най-вече лятото стават подобни проблеми).

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Солариумите увреждат кожата А тея спрейове, кремове и подобни - трябва да си професионалист за да си ги нанесеш така, че да не станеш на петна Също така не са дълготрайни и няма смисъл да си даваш парите за тях. Печи се лятото повече и после използвай тези лосиони за запазване на тена
    Трагедията е пълна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си