.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 93
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

заради бившата му... :@ ;(

значи пюрво приятеля ми е от др град ...врьзката ни е от разтояние ..но сме заедно от близо месец така всичко си върви добре докато БИВШАТА МУ(ходил е с нея 2 год) не започне да се меси (НАПРАВО МИ ИДВА ДА Я РАЗФАСОВАМ )занимава го пооооооооооостоянно в скайп звани му от скрити номера и се му се мазни че още го обичала и искала да е с него той и казва да не го занимаа шот е с мен и че нейното е нетърпимо нахалство но тя явно не разбира ...пише си на скайпа разни глупости че го обича и че е бъдещето на двамата напрао жалка картинка ..кво да правя ПНОГО МЕ ДРАЗНИ само гледа да ни раздели но няма да и позволя с приятеля ми си вярваме и недопускаме мърла като нея да ни скара но истината е че аз мнооооооооооооооого се дразня и полудявам какво да правя как да я игнорирам ?!?!?!не искам да го изгубя заради тас и той не може да я трай ПОМАГАЙТЕЕЕЕЕ

Връзките от разстояние са трудни , но не и невъзможни .. Просто не и обръшай внимание , не й покавай недоволството си и тя ще се откаже .. Покажи и , че сте щастливи с гаджето ти и че не ти пука както прави , защото няма да успее да ви раздели ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Мислила ли си да говорите и двамата с нея и да и обясните, че каквото и да прави трудно ще ви раздели ?
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ти няма какво да направиш. Той е този, който трябва да я постави на мястото и.
    Бтв сигурна ли си, че и той не се занася с нея?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Бургас
    да мислили сме да говорим 3мата ...даже утре щото тя има рд

ииии дам сигурна съм че не се занася с нея щото доколкото ми разправя напоследък преди раздялата им само се карали тя само го лъгала а и изобщто непоказвала любовта си ..нали знаете действиятя са по важни от думите... пък и тя е много материална ..не цени душата му ..за разлика от мен аз го обичам заради сърцето му а не заради колата или дрехите ... тя това не го е оценявала кво ли ни бил праел за нея ( щото и тя не е от неговия трад) ... ем за мен си е курва ..

Супер фен Аватара на cookie_master
    научи се да пишеш,като за начало
    а и ти нищо не можеш да направиш,всичко зависи от приятеля ти

Град
    Бургас
    офффффф ми дразня се кво няма...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Виж сега и да се дразниш и да не се ако приятеля ти реши да й пусна пак няма как да го спреш .. така, че всичко зависи от него ..

А тая като види след известно време, че той си иска теб и той по най - категоричен начин й покаже ще спре ..

Супер фен Аватара на AutomatiC
    убий я
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Град
    Бургас
    ем тя наистина си е за убиване

а бе колко е разстоянието и койй къде живее??
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Бургас
    ем ние сме на около 300км а тя е на майнатна си

Цитирай Първоначално написано от buuu
    ем ние сме на около 300км а тя е на майнатна си

хах еми тва което мога да ти кажа е че на мен ми се е случвало с една такава подобна пача.. както и да е тва което напраих беше да отида и да я размятам за косата!! или и напиши, да престане да се занимава с него щото той е твой или ми дай скайпа и аз ще я оправя!!

днес съм в добро настроениееее..
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Бургас
    човек аз като я храня тя ми мълчи и врънка на него да спра да му пиша hyaxaxhx прявя я на 2 стинки а тя просто си мълчи абе я си дай скайпа ти разправям

пиша ти на лично
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на AutomatiC
    виж какво,аз на твое място нямаше да се занимавам с нея,а с гаджето си.докато не си с него знаеш ли къде му шарят очичките..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Разбирам какво ти е,защото и на мен се е случвало нещо подобно.Едно момиче харесваше толкова много момчето с което ходех,че постоянно го тормозеше.Първо по тела,после по skype,мен искаше да ме бие и т.н. Трудно се разкарват такива гадинки.

Град
    Бургас
    ем щом сме заедно значи знам

Град
    Sофiiя City xD
    що гаджето ти не пробва да не й дига, да не й отговаря в скайп, тн?

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Забрави просто...щом той и обръща внимание, значи все още има нещо. Пък и връзката им е била дългичка. Освен това щом си толкова ядосана, сама осъзнаваш, че накрая всичко ще свърши лошо за теб

Постави се на нейно място и зарежи лапешкия начин на говорене..2 години ала ти бала ти любов голяма..даже е малко това което прави.. И бившите сме хора...

Супер фен Аватара на ScarletBite

А какво ще кажеш за вероятността той да е с теб, за да наранява нея?
    Защото, тръст ми, ако иска наистина да я разкара, може да го направи така, че момичето да се свие в ъгъла и да си ближе раните, но никога да не посмее да го потърси отново... Може би и той не е сигурен какво иска.Може бе още има чувства към нея.Може би те залъгва или преиграва.
    А може би просто ви върти яко и двете - ето как се прави - на теб казва, че тя го преследва, а на нея казва, че му е писнало от "...." и иска малко почивка и разнообразие.
    Защо си толкова наивна, съншайн?Много сапунки ли си гледала като малка?
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Още нещо - за да са били заедно 2 години, значи говорим за любов!Разбираш ли с какво си имаш работа?Не просто харесване, влюбване или тази елементарна твоя ревност - любов!!И това, което вие с него сте изградили за месец, по никакъв начин не може да се сравнява с това, което те са имали за 2 години.Без значение какви ти ги говори момчето.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite

А какво ще кажеш за вероятността той да е с теб, за да наранява нея?
    Защото, тръст ми, ако иска наистина да я разкара, може да го направи така, че момичето да се свие в ъгъла и да си ближе раните, но никога да не посмее да го потърси отново... Може би и той не е сигурен какво иска.Може бе още има чувства към нея.Може би те залъгва или преиграва.
    А може би просто ви върти яко и двете - ето как се прави - на теб казва, че тя го преследва, а на нея казва, че му е писнало от "...." и иска малко почивка и разнообразие.
    Защо си толкова наивна, съншайн?Много сапунки ли си гледала като малка?

Защото, тръст ми, ако иска наистина да я разкара, може да го направи така, че момичето да се свие в ъгъла и да си ближе раните, но никога да не посмее да го потърси отново... Може би и той не е сигурен какво иска.

ako iska6e da e sneq izob6to nqq6e da bie put do men nali ? prosto iskam suvet kak da q ignoriram i tfa e

ем нека приятеля ти я покани на среща,на която естесвтено и ти ще отидеш,но тя няма да знае предварително,за да дойде де.и на срещата непрекъснато се целувайте,казвайте си 4е се оби4ате и т.н. ако тва не помогне просто я набий
    I can't stop myself from loving you <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си