- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как трябва да изглежда момчето
Така е най-лесно, дам. \/
What you give is what you get!
Прав си за зрителната памет, но се надявам че схвана основната мисъл, не съм си подбрала думите точно явно.Първоначално написано от Canis_Dirus
И като последно мнение в тази тема ще си позволя да пусна една снимка на моят идеал,а това на аватара ми е неговият син,който му е одрал кожата :
http://i02.bdbphotos.com/7L/08/0000262708-80536L.jpg
Деси, много ме грабна с това мнение! \/
И аз МРАЗЯ като не ме разбират от 1вия път. Айде, да не казвам умен, но искам много интелигентен мъж. Мразя като използвам метафори, той да не ги разбира.
А има и още едно нещо, наречено емоционална интелигентност - ако мъжът я няма, забрави.
Трябва да има такт, интуиция. Интуицията е белег за голяма интелигентност - това си е чисто предвиждане (предусещане) на нещата, преди да се случат, без да се използва логическата мисъл. Това е просто... да не кажа феномен, ама феномен си е!
Не се обяснява с думи. Някои хора просто са си надарени.
Те просто у с е щ а т...
Никое момиче тук не говори за знания на столици, свръх-любознателност, etc. Не мисля че някой е говорил за това. На мен такива са ми даже досадни. Срещала съм момчета, които ме засипват с купища информация, обясняват ми някакви факти, само ми дрънкат колко са умни, какви изпити са взели, какви чудесии, надменно обясняват колко е елементарно да не знаеш еди-коя-си година от еди-кое-си събитие, но те не ме привличат, защото емоционално не са интелигентни : )
*е, естествено, понякога е приятно момче да ти дрънка исторически събития. също се впечатлявам от знания, но не толкова!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
от много начетените и много знаещите по-големи дървета няма
на тях повечето им чувства и усещания са закърнели и даже не могат да реагират адекватно на някоя женска закачка. абсолютни дърводелци.
откъм външност
не по-нисък от 1.75
средно телосложение
симпатичен
откъм облекло
да не носи впити дънки,анцузи,миришещи дрехи
да не носи розови,лилави тениски
откъм маниери (не съм убедена че това беше думата)
да си мие зъбите 2 пъти дневно
да се къпе всеки ден поне по веднъж
да е подреден
откъм характер и умения
да е мил,от време на време романтичен,галантен,кавале р
да е що-годе умен,да може да си говорим за нещо
"специалните" ми изисквания
ако ми е студено да ми дава якето му (това май се включва към това да е мил)
да ме изпраща до нас когато навън е тъмно(това също)
когато влизаме през някоя врата аз да минавам първа..
със сигурност има още..но това е основното ;д
ако се намери подобно момче..ще е перфектно...но уви,няма такива (или поне не съм срещала скоро)
![]()
Доста момчета описа.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Същите са и моите, но за височината може би над 180. Бившият ми отговаряше на всички изисквания, а не съм го избирала по определени критерии, просто така се случи. Срещат се и такива момчета, всичките му приятели отговаряха на критериите. Държаха се с мен супер, все пак бях единственото момиче .Първоначално написано от bloodyF
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Aз ако бех момиче щеше да се кефя на бръснати кежоали с лонсдейл, татус А.С.А.В. и да има нинджа.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Дамм.. разбирам напълно. За съжаление.Постави се в следната ситуация: ти /като неглупавият във връзката/ си хващаш сериозна приятелка, която по едни или други обстоятелства не е от най-интелигентните. Говорите си разни неща, подмяташ й някакъв комплимент, но по интересен и заобиколен начин. Тя естествено не те разбира. Ти се примиряваш. След това пробваш с нещо по-просто, но, уви, тя отново тъне в неразбиране. Пак се примиряваш, харесФаш си я, ще си я търпиш такава, каквато е.
Идва моментът обаче, в който започвате и да си приказвате по-сериозно на разни теми. Окей, изпъкваш с блестящия си ум /който не е сигурно дали девойката забелязва при липсата на нейния/, но не ти ли става скучно и дразнещо след някой друг ... монолог?
Давам пример. Винаги съм знаел, че аз и хората от най-близкото ми обкръжение по една или друга причина рядко можем да бъдем разбрани, когато използваме определени изразни средства. Но наскоро се заприказвахме с двама мои бивши съученици именно за това какво харесват момичетата и достигнахме до извода, че за да си "вървежен", имайки предвид нещо тип "плейбой", трябва да си ултра-тъпо парче и/или пълен мърльо. Сори, представителна извадка. В разговора с момчетата осъзнахме, че ние без да се усещаме в ежедневните си разговори използваме думи и термини, пропити с толкова много "неразбраност", че не само масовата част от връстниците ни не биха ни разбрали. Ergo ние оставаме неразбрани.
Попаднах наскоро в компанията на едни пичове, които имаха специфичен жаргон и в унесеността на разговора аз прозрях, че да говориш на почти неразгадаем жаргон е абсолютно равно или поне доста близко до това човека срещу теб да не схваща логическата ти мисъл, благодарение на изразните ти средства. Щом не те разбират, ти си осъден комуникацията между теб и човека срещу теб да е напълно нарушена - тогава лошо.
Преди време имах взимане даване с една девойка. Няма к'во да се кумя - простичко момиче. Привлече ме по свой си начин и след като нещата станаха трябваше да мине известно време, в което темите ни на разговор да се изчерпят и да не мога да комуникирам правилно с нея - тогава, когато не става дума за тривиални неща. Скарахме се за нещо просто - житейска ситуация, в която аз се опитах да дам гледната си точка и побеснявах всеки път, когато осъзнавах, че обяснявам на СТЕНА. Не съм искал 100% съгласяване, исках разбиране. Това разбиране така и не се получи, просто защото комуникация нямаше. Срещу себе си имаш човек, който кима и се усмихва или мръщи, но виждаш в дълбоките неразбиращи очи една незапълваща се празнота, породена от безкрайно високата стена, която сам си издигнал. Оказа се, че са малко хората, които биха разбрали "метафорите", за които стана въпрос по-горе. Дори не говорим за специализирани разговори или за битово-обществени, в които искаш-неискаш трябва да използваш поне елементарно разширен речник. Всеки ден ми се налага да се сблъсквам с хора, които ползват около 7-800 думи. Не повече. Не говоря за чуждици, термини и прочее... говоря за богатост на езика. Това липсва при повечето млади хора на възраст 18-25 години. Това е не просто тъжно. Това обрича доста млади хора на въпросната тегоба - да не те разбират.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
^Еваларка за мнението!
Само че не мисля, че стената ти си я изградил. Просто момичето е било тъпо и празно. \/ Е, тъй е. Не е лесно да си елитарен, но винаги е за предпочитане.
Да живеят умните хора. /въпреки че 'умен' не е точната дума, както се изясни/
Младежите не четат книги, липсва им емоционална култура. Празни и повърхностни са, затова се пулят и не разбират (а най-вече не се и опитват) малко по-сложни неща от ядене, пикане и етц. Грубо казано, но е така. Такъв ли човек да заведеш на театър? Такъв ли човек ще вникне в дадено произведение? Той просто освен интелектуално, и емоционално е плитък. Дай му кебапчийско изкуство, плитки усещания и "е той"! Тези хора живеят лесно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Спомням си ясно един случай, когато по време на една дискусия в час използвах думата "афинитет" и веднага чух как се говори "айде, професорът пак почна". Даже вече нямам желание да споря с такива хора. Най-обичам просто да ги обидя с нещо, в което да се крие жалката истина за него, но не поднесена наготово, а да трябва малко вникване.
Audio ergo sum
Мммхммххмм ;]Първоначално написано от SofiaRegularCunt
който търси - намира . ^^
Радвам се, че поне с някой се разбрахме. С такива индивиди връзката ще е или краткотрайна, или повърхностна и плътска.Първоначално написано от SouthStandServiceLad
Или пък и двете парчета ще са досущ еднакво ТЪПИ.
What you give is what you get!
Не си само ти-и аз като теб в една дискусия давам обяснение с исторически пример и отзад чувам същото.Проблема е, че тези деца слушат/донякъде/само от учителите, а те са на едно степен-разкажи и излезни, кой разбрал-разбрал.Никога не се опитват да събудят желание за интерес в учениците, а това също така не правят и по-голямата част от родителите.За да бъде умно и будно едно дете то трябва да бъде упътено.За мен брат ми е един такъв човек-много неща съм научил от него, защото ми е било интересно.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Затова винаги ще има такива "умници", които само с думи трябва да им затвориш устата.
mrrrr![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()