.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn

КоЗмЕтИкА За ЛиЦе

какво мислите за серията garnier pure и по-точно за 3в1, да е имало странични ефекти защото аз почвам да се беля от почти всичко? А за garnier pure active? Досега ползвах на clean and clear ама ми се иска да ги сменя

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Понякога и аз се беля от ексфолиращи продукти. При мен нямаше странични ефекти от гарниер 3в1. А онзи със силицилова киселина (пюр актив май беше това) върши работа, макар че ми се струва тежичък и доста силен. Трябва да се използва в по-умерени количества, при мен създава чувството на охлаждане на кожата.

Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn
    ами като цяло не ми е мого проблемна кожата , тук там по някоя чрна точка, обаче по челото имам много малки пъпчици които не се виждат ама на пипане са гадни

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от cool4eto0
    ами като цяло не ми е мого проблемна кожата , тук там по някоя чрна точка, обаче по челото имам много малки пъпчици които не се виждат ама на пипане са гадни
    Да, и аз имам там. Много е неприятно. Но гарниера не ми помага за тях. Сега си слагам крем Акне Аут, ама още няма резултат... Всички ми казват, ако искам да си ги махна, да ида на козметик, обаче една приятелка много яко си съсипа кожата и ме е бъз.

Garnier Pure 3в1 доста ми изчисти лицето и черните точки, така че ти го препоръчвам.
    laying on our backs in the grass
    sunlight tickles the trees
    scatters its seeds on us
    like a silver rain

Град
    Холивуд ;]
    Цитирай Първоначално написано от Shiver
    Garnier Pure 3в1 доста ми изчисти лицето и черните точки, така че ти го препоръчвам.
    +1
    ``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]

мИсЛя чЕ тРяБвА дА сИ оПрАвИш ЗаГлАвИеТоОоОо шЛяДкУуУу БеБзИиИиИи
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си