Цитирай Първоначално написано от SunnyTime
Цитирай Първоначално написано от teengirl15
Тази точкова диета е такава глупост...
Дюнер кебап 200гр 0 - и кво, може цял ден да си ядеш дюнери и да не си набавиш и 1 точка ли

То че ще свалиш, ще свалиш, ама после пак ще си ги върнеш тези килограми...
После можеш да ядеш до 70/75 точки за задържане
Цитирай Първоначално написано от bonsssss
иии аз се включвам :P
Окей И да не забравяш да пишеш как върви
http://bglog.net/Zdrave/11509
100гр бял хляб носят 48 точки, а черен - 40.
И какво излиза,че за да си поддържаш теглото може да караш с две филии черен хляб на ден?

не се заяждам, просто тази диета е поредната глупост

Ми че няма да ядем хляб тези 10 дни и така.Не вярвам, че може нещо да ни стане.

Нямам предвид това. Казвам, че нали, за да се поддържа теглото трябвало да се набавят около 75 точки. Една филия пълнозърнест хляб бил 40 точки. И излиза, че за поддържане на теглото трябва да караш цял ден с 2 филии такъв хляб(примерно). Но както и да е, лично мое мнение си е, че тази диета е глупава. Е как от гадния, мазен дюнер няма и една точица да натрупаш?

Еее остави го ти тоя дюнер И аз тва се чудих последните 10 минути след като видях диетата...Ама аз и без тва не ям дюнери така че..

Може би са допуснали няква грешка
Мне, не е грешка. Ако забелязваш, то на повечето месни продукти така пише... луканка-1 точка за 100 грама?!? Салам...същата работа! А и не само за това. Не може да отслабваш с някакви си 40 точки, събрани от произволно комбинирани храни.Аз тая диета мисля, че имам някакъв спомен да съм я правила, или поне да съм и хвърляла око, ама сама съм се убедила, че тия дети не струват. Иначе, като имаш мерак-прави я, но няма смисъл.