- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- точкова диета...
Еми нз дали са много 100гр,така са го изчислили когато са правели диетата значи е така,не съм специалист за да кажа...Ами не то смао 1-я ден си малко по гладен,после вече се свиква,а и си е до настройване,аз например смао в понеделник,коагот я почнах г/д бях гладна и ми с еядеше всичко,но си казах че няма да ям ще се придържам към нещата смао които с ами позволени,а и гледах нещата които имат по-малко точки,така ядеш повече неща,щото например ако изядеш един банан(22т.) на банана токите ти са половината до общите 40-45т....А аз за 22т. мога да изям 3-4 разнообразни неща...Например,моркови(4т.), ашкавал(1т.),сирене(1т.) и т.н.Първоначално написано от teengirl15
Дори една филийка пълнозърнест хляб ти е 9т.
:P Ако има нещо питай,ще ти кажа
Добро утро... 3ти ден - 2 кг съм![]()
Закусих сухарче с риба тон и кашкавал..
Ще обядвам 2 кренвирша с кашкавал и пил.бульон
следобяд - морков
вечеря - омлет.. и ми остават още 10тина точки.. Ако огладнея по-късно вечерта ще изям морков![]()
Хубав ден на всички !
d0nt.KiLL.tHe.dReaM.LeT.tHe.dReaM.KiLL.y0u
Днес ходих на фитнес и се претеглих и СЪМ СВАЛИЛА 2кг,а днес ми е 4-ти ден от диетата![]()
Браво !!! А искам да те попитам хапваш ли кренвирши,защото на някои места пише,че не са полезни ?Първоначално написано от titinkaa
![]()
Свалила съм 4 килограма и се вмъквам в номер 29![]()
еми тея дни не,иначе миналата година като бях на тая диета ги ядох и пак свалях доста килограми,кренвирша ням ада ти попречи да свалиш,но не е много хубаво да иг ядеш често,аз ги ядях в седмицата по 1 пътПървоначално написано от BeBeTyYy
![]()
Ехе,честито! За колко време ги свали ?Първоначално написано от SunnyTime
![]()
Днес ми е 4ти ден,но още съм - 2.. исках поне -3,но нищо.. Продължавам.. Скоро трябва да ми идва,може на това да се дължи![]()
Днес ми е 4-ти или 5-ти денПървоначално написано от BeBeTyYy
И свалила ли си ? И аз на 4тия ден,т.е. днес съм -2 кг.. Дано утре има по-добър резултатПървоначално написано от titinkaa
![]()
Да,както казах за 3 дни съм свалила 2кгПървоначално написано от BeBeTyYy
![]()
Хей,как сте ? Как върви.. На мен ми е 5ти ден днес,но резултатът все още е -2 кг.. и направо ми е зле.. Искам да прескоча това равнище,до което винаги стигам и ми е трудно да надмина.. Трябва да ми идва скоро ии май започвам да задържам вода,така че ще се опитам да не се ядосвам на резултатите ,които сигурно ще липсват докато съм в менструация,но се надявам после да продължа да топя мазнинките с пълна сила..
Закуска:
чаша топла вода
1 ябълка
Обяд:
1 консерва риба тон
Вечеря:
Пилешка пържола
1 филия пълн.хлябИ днес се претеглих и съм свалила още 1кг т.е. с другите 2кг стават 3кг за 6 дни![]()
офф и аз мисля да я почна само заради тъпите бедраимам 2-3 пръста р-ие,искам поне 5
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
ЛУДА ЛИ СИ?Първоначално написано от tonie__
![]()
![]()
![]()
ДА ИМАШ ЛУФТ, Е НАЙ-ГРОЗНОТО НЕЩО НА СВЕТА!!!
да,ще приличаш на наебана ;ДПървоначално написано от PinkFloydSound
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
На мен ми е много интересно не колко килограма ще сте свалили, а колко ще успеете да задържите от тях.
аз няма да изглеждам наебана,а по-скоро :Първоначално написано от PinkFloydSound
http://www.fashionrat.com/images/adr...te-bikini1.jpg
не е най-точната снимка,но все пак-искам краката да са ми така,да не се допират,луфта на мен ми изглежда по-различно![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Тя се е разкрачила леко, но иначе определено няма луфт.
ясно,че се е разкрачила,ама не ми се търсеше друга снимка,разбра ме надявам сеискам слаби крачета и те са слаби де,ама бедрата ми са...фитнеса не ми помогна ;//
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
утре ще си я принтирам и ще си я залепа на шкафа да си я гледампредполжения какво да ям в училище?изключвам плодовете,защото са безбожно скъпи
досега винаги съм яла по един сандвич,ама после съм зверски гладна като се пребера
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
И аз я започвам. :P
А може ли да се закусва към 6:30-7 преди училище, защото много често няма плодове, а няма какво друго..?
Сами си избирате,кога и с какво да закусвате.. Важното е само да си разпределите точките за деня ,така че те да не надвишават 40т. Аз преди време бях на тази диета и за 1 месец свалих 3 кг,но се оказа,че първите 2 -3 седмици съм я правила грешно.. Сега пак я започнах преди 6 дни ,но вече стриктно.. и има ефект 2 кг със сигурност. Мерих се онзи ден.. Сега съм спряла да се меря,защото скоро ще ми дойде и резултатите се забавят. Не искам да се ядосвам простоВ тази диета се топят по-лесно мазнини,за това на кантара може да няма чак толкова килограми надолу,но ако си измервате мерките ще видите,че има ефект.. Успех !