Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
^ Абеее, аз още от началото си знаех, че тоя Иън не е много стока!
Още като прочетох въведението :
Започнах да следя историята на Майкъл Джексън преди четири години - на 13 юни 2005 ,,
И си казах - `тоя пък за кой се мисли , че много знае за него ли ?! Че за 4 години може да разнищи 50 годишното му съществуване и да пише книга ?`Знаех си, че тази книга ще започне с лъжа, за да се стигне до истината.Въпроса е там, че НЕ ние феновете трябва да четем тази книга, а хората като Халпърин *анти-феновете*, за да видят истината! То ние си я знаем.Като каза, че си стигнала до трета глава и се засрамих, че аз още не съм се захванала сериозно.Онзи ден прочетох една книга 200 страници на един дъх както се вика за един ден и толкова ми се натрупа пък и тя беше романтична/драма , че си казах `трябва да си почина и да почна с чисти мисли да я чета, защото Майкъл го заслужава` и днеска почвам.
Знаеш ли, защо първо те попитах за книгата, а не започнах директно с мненията ми за Майкъл ? Ами, защото за нас двете е ясно, че Майкъл Джексън е най - талантливия изпълнител, ние знаем колко уникален и изумителен човек е бил той.Колко прекрасен и добър и толкова самотен.НИЕ отценяваме оставеното от него, това което той с години твореше не само заради децата си, а заради нас всичките - ВСИЧКИТЕ МУ ДЕЦА !Аз не мога да го опиша толкова кратко, не мога да опиша възхищенията си и как преживях тази смърт, защото вече толкова писах за него, в толкова много сайтове и форуми, че се изчерпах.Затова реших, че ако си прочела книгата или я четеш ще можем да коментираме написаното в нея.Защото за живота на Майкъл както на сцената така и в къщи няма коментар,няма достатъчно думи за тези теми.

Удудвам се от теб...Боже момиче...Много си права!!(на колко си?)

Пп.Точно така.Тази книга би свършила работа на хората като Х. За да научат истината.НИЕ хората,които го обичахме и подкрепяхме през тежките периоди знаем за какво става въпрос.Нека тези петнителите си ЗАКУПЯТ книгата,да си седнат на ЗАДНИЦИТЕ и да я прочетът!

Защото през последните години се чуваха какви ли не неща за него.Такъв бил онакъв бил..Лично аз не съм чувала и виждала човек ПО-ЧИСТ от него.(чист в душата)...

Пп. Ще се радвам ако се запознаем sladkish_14