Цитирай Първоначално написано от stela29
Цитирай Първоначално написано от GracelessIsDumb
Олелееее...
Аре престанете,умрял,умрял
Аз какво?Да си режа вените,понеже не е сред нас вече.В последните 20 години нито съм го чувала да пее на живо нито нищо.Аз не го обичам,но го уважавам като изпълнител,защото той въведе всичко,което днешните изпълнители искат и могат!Но преди да си тръгне нито беше в пресата,нто се говореше за него.Престанете с това РИП,мип,сип,гип или квото е..Оставете Майкъл да почива в един по-добър свят,където лицемерите "като мен" да не го притесняват..
Нещо си в грешка. Явно въобще не си запознат/а. Последното световно турне на Майкъл беше през 97г - HIStory tour. Последния му студиен албум е Invincible от 2001г. Тогава има и 2 концерта в Медисън скуеър гардън, на които се включват като гост-изпълнители Бионсе, Джъстин Тимбърлейк, Бритни, Крис Тъкър и тн. Това е и последното му появяване пред публика на концерт. 2009-2001= на колко? 8 години, май.
Айде като не разбира някой нещо да не се изказва компетентно.
Именно Стела.Хората говорят не на база факти, а просто ето така.Той и турне през 2008 да имаше, просто хората който не искат да го чуят и забележат няма да го направят.

П.С - Нямах идеята да кажа, че някой друг е лицемер.Искараха нас лицемери, че докато беше жив уж е нямало теми пък после като почина имало.Това имах предвид.

П.С2 - Едни от любимите ми песни са Human Nature, Will you be there и Man in the mirror няма по хубави песни от тези трите.Разбира се не само те са ми любими