- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Крият амфетамини в копчета на маркови дрешки
ае човек се едно и също ми говориш кво ми казваш ония кви факти не знам кво си другия кво казал аз искам с две думи да ми кажеш точно и ясно ти кво казвашПървоначално написано от kir40
кво искаш да ми кажеш че амфетите и екстазито са различни неща и че в бг няма нито амфети нито екстази така ли
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
продължаваш да не схващаш защо срц те нарече наркоман, също какво имах предвид под експерти, и пак продължаваш да ми напираш КАКЪВ си и КАКВО знаеш и да се оправдаваш най-вече.
А щом мислиш, че няма чисти наркотици на пазара у нас, така да го оставим.
Продължавай да мислиш, че знаеш всичко, да твърдиш кое какво е и как стоят нещата. То си е за теб.
Малко ще кривна от темата, но се превръщаш в онея шибани журналисти, които правят репортажите си на базата на "тук чуло,там недочуло".
В България има "екстази",което всъщност е метамфетамин с много примеси,които изброих по горе.Първоначално написано от b0Nb0n
В различни проби амфетамини са открити най-често срещаните примеси кофеин, прокаин, хинин, пирамем, бензокаин, тоефилин, парацетамол, а понякога и папаверин (това е един от алкалоидите на опиума)
В лабораторията на са попадали и смеси на амфетамин с хероин, с кодеин, с кокаин или с кетамин.
Ето ви и едно сайтче. В различни проби амфетамини са открити най-често срещаните примеси кофеин, прокаин, хинин, пирамем, бензокаин, тоефилин, парацетамол, а понякога и папаверин
Не съм от ничия среда,говорил съм с хора с опит съм чел информация,която мога сам да преценя дали е достоверно.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Говорил съм с хора,които са употребявали,но не им знам имената дори.
С наркотици не се занимавам,само искам да знам всичко за всички mind altering в-ва.
Ти си този които се причислява,към футболните хулигани,към тези които са пробвали и знаят всичко за наркотиците,но освен пробване нищо не знаеш,защото пак казвам,че никога не знаеш какво взимаш.
Това не е обект на спор,но ти го създаваш като не ми отговаряш с какво не си съгласен.
кире кво да ти кажа ти половината вещества дето си ги написал знаеш ли нещо за тях като изключим кофеин другите знаеш ли ги специално за два искам да ми кажеш за тях хинин и пръцетамол ако можеш и кетамин да ми обесниш и за метаамфетаминаПървоначално написано от kir40
I'm a psycho baby
Aз ти говоря с факти,факти които се проверяват с малко повече труд.Никъде няма чисти наркотици,нали в това е длаверата на дилърите.Това не го ли схващаш?Първоначално написано от cherinka
Явно не трябваше да споменавам за хората от които знам тези факти,защото не се разбира.
Заеби журналистите,това което те ти казват е една фаталистична картина.Аз ти казвам за примесите,не ти казвам за опасностите.Никога не преувеличавам,особено за наркотичните в-ва.На достатъчно лъжлива пропаганда съм се нагледал,затова мога да рзличавам кое е истина
b0Nb0n,не ми се обяснява тук,не се възприема добре.
Ако наистина те интерсува,ще ти кажа по нещичко,но не тук.
SofiaRegularCunt,явно наистина се паля прекалено,но всичко започна от това,че не ми отговори.
Прекалих като започнах да те засипвам с информация,но причината беше твоята липса на мнения свързани с темата.
Стига с тоя интернет,знам от къде да черпя достоверно информация и знам че това място не е интернет,за разлика от теб който вярваш на дилърчетата.
кире мойто момче кажи ми го тук няма да идвам до вас да ми обесняваш кажи ми обесни ми с тях не са занимавай говори с мен не им обръщай внимание
are sq за вещаствата дето те питах по горе ама не да ми копираш нещо с твои думи искам да ми кажеш
I'm a psycho baby
Аз не копирам,сигурно това си личи в избухливите ми текстове,но както и да е.Казах,че не ми се обяснява тук,явно наистина прекалих,спи ли ми се,какво ли,не знам?![]()
кире ти явно не знаеш аз така го приемем щом не искаш да обесниш и се оправдаваш че ти се спи и не знам си кво ся си говорим ли сериозно и нормално или не искаш или не можеш не те разбирамПървоначално написано от kir40
I'm a psycho baby
Стига с тоя дървен филисоф и тоя интернет.Аман от заучените ти и до болко познати във всяка тема фрази.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Оплесках я,особено часта за експертите.Имах предвид хора употребявали,или по точно хора разбрали какво за взимали,по един или друг начин.Не ги познавам,в смисъл че не ходя с тях,не ги виждам често,просто съм ги използвал като един източник на информация.Затова и не съм към техните среди.
Тези експери,другите,са ми предоставяли източниците си на информация,освен личния опит.Все пак трябва от някъде да ги знаят тези неща.И сам си преценявах кое е инстина и кое е преувеличено,макар че източниците бяха просто факти и статистика(в повечето случаи),което не би трябвало да се тълува по няколко начина
Не се разбрахме,зарежи![]()
кире ти си много интересен индивид защо се оправдаваш само не мога да разбера какво обесняваш едни и същи работи от началото аз искам да ми обесниш тва дето те питах ама ти пак ми изкарваш някви оправдания
кво искаш да те нареждам че да ми обесниш нещо ли стига с тия експерти биохимици и не знам си кво аз те питам нещо ти нищо
I'm a psycho baby
Не ми се занимава да ти се правя точно аз на експерт,казвам каквото знам,после всеки да си проверява фактите сам,аз не съм последна инстанция.Първоначално написано от b0Nb0n
Като те интерсува толкова много,сам ще си потърсиш,ако толкова много държиш точно аз да ти обяснявам,ми пише на лично, ще ти отговоря каквото знам.
ае кире ти ебаваш ли са е за кво да ти пиша лично като можеш тука да го напишеш ква е разликата интересуваме не искам сам да си го намера искам ти да ми кажеш
ташак си праиш с мен ми се струва
I'm a psycho baby
Ти от дума не разбираш ли?Първоначално написано от b0Nb0n
Ако наистина искаш да знаеш нещо повечко,не съм аз човека.Не че ще ти натрапя моето мнение,но и моите доказателства,така че не е добра идея.
Пак ти казвам,не това е идеята на темата,а и идеята на моите постове.
![]()
Това "СМЯС" oт къде го научи.Книга трябва да напишеш с такива изцепки.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
кире ко да ти кажа ти си едно голямо оправдание ебаваш се с мен сериозно или ма лъжеш яката аз та питам нещо ти твоите постове идеята не знам си кво защо като те питат нещо избягаваш въпроса а ти като питаш искаш да ти отговорът
I'm a psycho baby
ти имаш късмет че kir40 излезе иначе щеше да видиш той човека ти ко си мислиш че ей така говори той не копира не глупости а хинин кетамин и паръцетамол не знае кво е бъхти образа а и метаамфетамин не знае кво е ама иначе тва се среща там най често в тва ма те примисите са еди кви си те хората дето са пробвали са му го казвали е ама не наркомани хора дето са пробвали и са се интерасували пък и той се е интересувал човека ти вообще къде отиваш може би
I'm a psycho baby
как ти ся вообще нищо разбираш ти говорил ли си с биохимици и психолози ти знаеш ли реално че тука ги смесват със захариди прахообразните вещества ти знаеш ли че амфетамина овеличава адреналина и екстазито и то и че кат ги смешиш двете реално кво става прегряване дехидратация адреналини допамини ти вообще нищо не си прочел от тва дето той знае
I'm a psycho baby
не човек аз ще питам kir40 той сто процента е говорил с експрети ама не в тоя смисъл на думата просто хора които са опитвали и знаят обаче той не ги познава нищо че си е говорил с тях и им вярва ама не че не ги познава ти не моя да го разбереш просто не се движи с тях разбираш щот аз го разбирам напълно
I'm a psycho baby
Днес "на улицата" не можеш да си намериш амфетамин който да хваща както трябва, а за бонбон да не говорим... Бели бакардите кефеви кенгурута, розАви супермани, бели радове и зелени пуми..... Сичките боклуци ги правят тука и хора като кънти ги приемат даже без да знаят че урално хващят повечеИстински амфетамин не съм виждала от около 6 години в софия, а бонбуните мн рядко вкарват нещо качествено. Реално погледнато, хората "на амфетамин" в българия са пристрастени към мазилка и прах за пране
ПП Ах, как ми се иска едно вносно синьо долърче...
мазилка прах за пране тва стари градски митове и легенди за кое говориш че хваща урално повече амфети хапове ли кой кво знае някви интересни работи ми се струваПървоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
I'm a psycho baby