.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Град
    София

Интересни Въпросчета !

Имам три въпросчета към вас... ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите...

1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?
    2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо?
    3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?

Това е мерси за отговорите ви!
    fff faling .

Град
    София
    1. Нормално е

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от MeGaKiLL3R
    1. Нормално е
    ++

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг? Нормално е. Спортувай, ще се стегнеш и няма да се съмняваш за килограмите си.
    2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо? Палто, защото е по-женствено. Иначе нося кожени якета, имам си и от ония по-фешънските зимните (някои са ми с пухчета), ама няма да ги нося много често.
    3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници? Не мога да ти кажа, защото не нося поли сега. Иначе ако ще съчетавам с клин, ще предпочета мини-пола. За сегашните температури обаче не е много подходящо, трябва да се комбинира с лека връхна дреха.

Голям фен Аватара на DesSsi
    Такааа :

1. Според мен са нормални тезии мерки за момиче,, но колкото и банално да е ще го кажа `Наа всеки килограмите му стоят различно!`

2. Амии сегаа са хит палтенцата,, обачее мен повечее ми харесваа якенцетоо ии ми е по-удобно :P

3. Мии на тоя въпрос няма да съм много обективнаа,, но все пак ще изразя мнение ,, Аз мисля, чее полите, които са по балонести, т.е не стоят по тялото,, а са по разперени ( ако ме разбираш ) ,, ии аз съм такаа за клиноветее ,, смисъл чаропогащниците не ме кефят нещоо

Амм т`ва е от мен ,, надявам се да съм помогнала малкоо

Град
    в света на приключенията ..

Re: Интересни Въпросчета !

1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?-разбира се
    2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо?-яке защото палтото ми ограничава движението... демек аз мн тичам и така ..
    3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?къси;може да се съчетават с клин или чорапогащник

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг? Нормално е. Спортувай, ще се стегнеш и няма да се съмняваш за килограмите си.
    2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо? Палто, защото е по-женствено. Иначе нося кожени якета, имам си и от ония по-фешънските зимните (някои са ми с пухчета), ама няма да ги нося много често.
    3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници? Не мога да ти кажа, защото не нося поли сега. Иначе ако ще съчетавам с клин, ще предпочета мини-пола. За сегашните температури обаче не е много подходящо, трябва да се комбинира с лека връхна дреха.
    ем нема изобщо да се съмнява в килограмите си, аз също съм 53 и съм 1.70 - перфектните килограми са си тва авторке, да знае6...ина4е съм съгласна с цитата, който копирам
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    1. Ами да, ест, това са перфектните килограми, както казаха по горе.
    2. Якенца, защото не мога да си съчетавам палтенцата с маратонки. Макар че и двете са еднакво сладки и стават супер яки, като ги комбинираш добре.
    3. Ами да, къса пола с черен чорпогащник е супер!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?-нормално е
    2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо?-яке,такъв ми е стила
    3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?-къса дънкова пола с черен клин/чорапогащник е супер
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?
    Съвсем нормално,поне по мое мнение..
    2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо?
    Емии почти без значение.. Ама все пак яке
    3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?

За модерни незнам,на мене си ми харесва пола с клин и понеже не си харесвам краката винаги когато съм с пола или чорпогащникът или клина е на мен

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг? - Напълно нормално
    2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо? Ами и яке и палто, ама май повече яке
    3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници? - Мини пола с клин седи добре, мразя чорапогащници
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    1 Напълно нормално е.
    2 Аз лично предпочитам палтенце.
    3 Не нося поли и немога да ти помогна.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Да. 175-6-7 за мен е напълно нормално 60 кг. Макар че и много зависи къде са се разпределили килограмите дали равномерно по тялото или само в краката или корема.. Стига да си стегната 60кг. е нормано.

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    1. е защо да не е нормално

а да забравих да кажа че въпросчетата бяха от най-интересните

1.Ами да съвсем нормално е!Точно толкова трябва да е!
    2.Палто...по -нежно е !
    3.Дънкови тъмни поли или пък вълнени със шарени клинове
    под шарени разбирам ето това:

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    1. Ами да, ест, това са перфектните килограми, както казаха по горе.
    2. Якенца, защото не мога да си съчетавам палтенцата с маратонки. Макар че и двете са еднакво сладки и стават супер яки, като ги комбинираш добре.
    3. Ами да, къса пола с черен чорпогащник е супер!
    +1
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Според мен, не е нормално да си висока 1 и 69 и да тежиш 53 килограма...то пак си зависи от конструкцията ... но лично на мене ми се виждаш малко пълничка... защото аз сум толкова висока например и тежа 40 килограма... и съм си много добре даже..

Цитирай Първоначално написано от blondit0
    Според мен, не е нормално да си висока 1 и 69 и да тежиш 53 килограма...то пак си зависи от конструкцията ... но лично на мене ми се виждаш малко пълничка... защото аз сум толкова висока например и тежа 40 килограма... и съм си много добре даже..

мии ти си анорексичка кво да ти кажа

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    1.нормално е.
    2. аз предпочитам палто..просто повече ми харесва.
    3. по-късичките стоят по-добре с клин.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Ambrosia
    Цитирай Първоначално написано от blondit0

мии ти си анорексичка кво да ти кажа
    мхм,аз съм някъде към 164/5 и съм 45 кг. и изглеждам супер слаба..искам да надебея.Апък тя ще ми приказва,че за 169 см. е е супер да си 40 кг.Айдее моля ви се!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

1. разбира се, че е нормално
    2. аз обичам повече палтенцата, но да не са някакви натрупани с пухчета, ала - бала ...
    3. съгласна съм със slynchoo

Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    3. по-късичките стоят по-добре с клин.

Еми мога да кажа че в никакъв случай не изглеждам прекалено слаба... даже съм си много добре за тези които смятат че съм анорексичка даже мисля, че имам какво да смъкна и да стегна още.. въпреки че и така адски много си харесвам фигурата и се радвам много ...

Град
    blg
    1.норамлно е
    2. и двете зависи от това къде отивам
    3. мисля че бяха кариараните или на квадрати
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си