- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Интересни Въпросчета !
Имам три въпросчета към вас... ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите...
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо?
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?
Това е мерси за отговорите ви!![]()
fff faling .
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг? Нормално е. Спортувай, ще се стегнеш и няма да се съмняваш за килограмите си.
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо? Палто, защото е по-женствено. Иначе нося кожени якета, имам си и от ония по-фешънските зимните (някои са ми с пухчета), ама няма да ги нося много често.
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници? Не мога да ти кажа, защото не нося поли сега. Иначе ако ще съчетавам с клин, ще предпочета мини-пола. За сегашните температури обаче не е много подходящо, трябва да се комбинира с лека връхна дреха.
Такааа :
1. Според мен са нормални тезии мерки за момиче,, но колкото и банално да е ще го кажа`Наа всеки килограмите му стоят различно!`
2. Амии сегаа са хит палтенцата,, обачее мен повечее ми харесваа якенцетоо ии ми е по-удобно :P![]()
3. Мии на тоя въпрос няма да съм много обективнаа,, но все пак ще изразя мнение,, Аз мисля, чее полите, които са по балонести, т.е не стоят по тялото,, а са по разперени ( ако ме разбираш ) ,, ии аз съм такаа за клиноветее ,, смисъл чаропогащниците не ме кефят нещоо
![]()
Амм т`ва е от мен ,, надявам се да съм помогнала малкоо![]()
![]()
![]()
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?-разбира се
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо?-яке защото палтото ми ограничава движението... демек аз мн тичам и така ..
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?къси;може да се съчетават с клин или чорапогащник
![]()
ем нема изобщо да се съмнява в килограмите си, аз също съм 53 и съм 1.70 - перфектните килограми са си тва авторке, да знае6...ина4е съм съгласна с цитата, който копирамПървоначално написано от Luscious_Heart
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
1. Ами да, ест, това са перфектните килограми, както казаха по горе.
2. Якенца, защото не мога да си съчетавам палтенцата с маратонки. Макар че и двете са еднакво сладки и стават супер яки, като ги комбинираш добре.
3. Ами да, къса пола с черен чорпогащник е супер!
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?-нормално е
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо?-яке,такъв ми е стила
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?-къса дънкова пола с черен клин/чорапогащник е супер![]()
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?
Съвсем нормално,поне по мое мнение..
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо?
Емии почти без значение.. Ама все пак яке
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?
За модерни незнам,на мене си ми харесва пола с клин и понеже не си харесвам краката винаги когато съм с пола или чорпогащникът или клина е на мен
![]()
1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг? - Напълно нормално
2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо? Ами и яке и палто, ама май повече яке![]()
3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници? - Мини пола с клин седи добре, мразя чорапогащници
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
1 Напълно нормално е.
2 Аз лично предпочитам палтенце.
3 Не нося поли и немога да ти помогна.
Да. 175-6-7 за мен е напълно нормално 60 кг. Макар че и много зависи къде са се разпределили килограмите дали равномерно по тялото или само в краката или корема.. Стига да си стегната 60кг. е нормано.
а да забравих да кажа че въпросчетата бяха от най-интересните![]()
![]()
![]()
![]()
1.Ами да съвсем нормално е!Точно толкова трябва да е!
2.Палто...по -нежно е !
3.Дънкови тъмни поли или пък вълнени със шарени клинове
под шарени разбирам ето това:
![]()
+1Първоначално написано от Sintya
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Според мен, не е нормално да си висока 1 и 69 и да тежиш 53 килограма...то пак си зависи от конструкцията ... но лично на мене ми се виждаш малко пълничка... защото аз сум толкова висока например и тежа 40 килограма... и съм си много добре даже..
Първоначално написано от blondit0
мии ти си анорексичка кво да ти кажа![]()
1.нормално е.
2. аз предпочитам палто..просто повече ми харесва.
3. по-късичките стоят по-добре с клин.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
мхм,аз съм някъде към 164/5 и съм 45 кг. и изглеждам супер слаба..искам да надебея.Апък тя ще ми приказва,че за 169 см. е е супер да си 40 кг.Айдее моля ви се!Първоначално написано от Ambrosia
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
1. разбира се, че е нормално![]()
2. аз обичам повече палтенцата, но да не са някакви натрупани с пухчета, ала - бала ...
3. съгласна съм със slynchoo
Първоначално написано от slynchoo
Еми мога да кажа че в никакъв случай не изглеждам прекалено слаба... даже съм си много добре за тези които смятат че съм анорексичкадаже мисля, че имам какво да смъкна и да стегна още.. въпреки че и така адски много си харесвам фигурата и се радвам много ...
1.норамлно е
2. и двете зависи от това къде отивам
3. мисля че бяха кариараните или на квадрати![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"