.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от blondit0
    Еми мога да кажа че в никакъв случай не изглеждам прекалено слаба... даже съм си много добре за тези които смятат че съм анорексичка даже мисля, че имам какво да смъкна и да стегна още.. въпреки че и така адски много си харесвам фигурата и се радвам много ...
    Не знам на какво се радваш, защото попринцип по " холивудската " , трябва от ръста си да извадиш " 20 " , тоест 169 - 20 = 49 - 50 кг. Дори да са и с 5 повече не е фатално, защото тялото и така също изглежда добре.
    Макар че това, разбира се са глупости, но го давам само за пример.
    Пък ти като си 40, и искаш да отслабваш още е твой проблем, защото няма как да не си анорексичка или как да не станеш.
    Бих те посъветвала, да си оправиш мисленето (:

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Еми мога да кажа че в никакъв случай не изглеждам прекалено слаба... даже съм си много добре за тези които смятат че съм анорексичка даже мисля, че имам какво да смъкна и да стегна още.. въпреки че и така адски много си харесвам фигурата и се радвам много ...
    Не знам на какво се радваш, защото попринцип по " холивудската " , трябва от ръста си да извадиш " 20 " , тоест 169 - 20 = 49 - 50 кг. Дори да са и с 5 повече не е фатално, защото тялото и така също изглежда добре.
    Макар че това, разбира се са глупости, но го давам само за пример.
    Пък ти като си 40, и искаш да отслабваш още е твой проблем, защото няма как да не си анорексичка или как да не станеш.
    Бих те посъветвала, да си оправиш мисленето (:
    Според мен и според много други хора съм си много добре... и според мене 40 килограма си е съвсем нормално за моя ръст... аз лично си харесвам фигурата и в никакъв случай немога да кажа че съм анорексичка...незнам мила за кфо мислене да си оправя ми говориш...

Мега фен Аватара на Infinity

Re: Интересни Въпросчета !

1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?-ако съдя по себе си може би не ми звучи съвсем нормално аз съм 169-47кг.,но всичко до мноого голяма степен си зависи и от структурата и от кокала
    2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо? яке,защото се чувствам по комфортно със него,а пък и ми топли много повече.За есента може и някакво по късичко палтенце
    3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?- Предпочитам къса пола със клин то кокалчетата някъде

Това е мерси за отговорите ви! [/i][/quote]
    Моля,моля..

Супер фен Аватара на gabi_94
    Блонди, скъпа не се прави на инт щото не си, няма момиче 1.70, което да тежи 40 кг...всъщност има да - гледах по твто за неква анорексичка - некъде толкова беше.... Просто мн тъпо се изказваш и се ебаваш по мн гаден начин. И ако ти с тези килограми изглеждаш добре, начи аз съм баси слоницата...
    Колкото до тези които си мислят че 53 кг. за 1.69 или 1.70 са много...аз дебела ли ви изглеждам? Определено се чувствам перфектно в тялото си...Виж вече, ако минаваш 56,57 тогава вече може да говорим, че има тук таме нещо, което да смъкнеш...Не знам, обаче имам една приятелка 1.67 и тежи 45 кг. - такъв скелет е, че нямам думиииии...ама грозно слаба е...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Хайде, стига сте спорили!53 кг на един може да седят по един начин на друг по друг..!Не се гледа колко тежиш,а как изглеждаш!!!!!!!
    Може да си и 100кг и ако не те бърка ,и ако си женствена и си имаш самочувствието ''моделите" можеш в джоба да си ги сложиш-познавам много такива момичета,които нямат 'перфектното тяло' ,но са много чаровни и харесвани от момчетата.Към това се стремя и аз -висока съм 1,70 и тежа 70кг,но никога не съм била лишавана от внимание на момчета и нямам някакви оплаквания ,че никой не ме забелязва- хайде сега ме наречете свиня пък ,като спорите за някви 53 или 49 кг....
    blondito - ти като тежиш 40 кг,да не ти увисне някой ден кожата като на Вики Бекъм - самата тя се оплаква ,че в дрехи може да е много секси ,но без дрехи самата тя неможе да се понася от тази провиснала кожа
    Нищо лично !

Цитирай Първоначално написано от freak.doll
    Имам три въпросчета към вас... ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите...

1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?Да, съвсем нормално е
    2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо? палтенце, по удобно ми е и е по-женствено
    3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници? Дънковите къси полички много хубаво стоят с черни клинчета

Това е мерси за отговорите ви!
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

о боже ... незнам каква анорексичка ме искарахте всички .. или провиснала кожа ли какво бесхе казала едната даже сум си много добре .. това че съм 40 кг не означава че съм анорексичка .. просто на някой хора костите им са доста по леки от на други .. както моите например ... не ми говорете кой е анорексик .. аз си знам тялото много добре .. а и един човек не ми е казвал никога че съм прекалено слаба... така че спестете си коментарите при положение че дори не ме познавате и си нямате и хабер как изглеждам .. веднага ме оприличихте анорексичка ...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    ^ Една приятелка е висока 1.61, тежи 42 кг и пак е суперслаба.
    Ама по твойта логика вероятно е дебела?
    Пусни снимка в цял ръст.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от bloodyF

1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?-нормално е
    2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо?-яке,такъв ми е стила
    3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?-къса дънкова пола с черен клин/чорапогащник е супер
    +1

1.нормално е и аз съм колкото теб
    2. нося и двете
    3.не нося поли

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Да,прекласно седи пък дънкова пола с клин,като дивата селянка
    Брях,брях

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Да,прекласно седи пък дънкова пола с клин,като дивата селянка

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

1. Нормално е
    2. Палтенца
    3. Незнам аз не харесвам полите до коляното обичам по късите и мисля че на тях повече отива клин

о боже ... незнам каква анорексичка ме искарахте всички .. или провиснала кожа ли какво бесхе казала едната даже сум си много добре .. това че съм 40 кг не означава че съм анорексичка .. просто на някой хора костите им са доста по леки от на други .. както моите например ... не ми говорете кой е анорексик .. аз си знам тялото много добре .. а и един човек не ми е казвал никога че съм прекалено слаба... така че спестете си коментарите при положение че дори не ме познавате и си нямате и хабер как изглеждам .. веднага ме оприличихте анорексичка ...
    сама казваш,че костите на едни са леки на други са по-тежки ,тогава защо обиждаш момичето ,че е дебело???????
    пък и не сам ти казала,че кожата ти е провиснала-дадох пример с Вики Бекъм ,която е супер слаба, а си има недостатъци за да ти покажа ,че и слабите си имате косури и не сте съвършени

http://prikachi.com/files/1153956B.jpg да ви приличам на анорексичка?

Град
    някъде там...
    http://prikachi.com/files/1153956B.jpg да ви приличам на анорексичка?
    НЕ! Успокои ли се вече?

еми то няма кфо да се успокоявам.. просто като не ме познавате ме преценихте веднага каква съм и каква не съм ...

Град
    някъде там...
    еми то няма кфо да се успокоявам.. просто като не ме познавате ме преценихте веднага каква съм и каква не съм ...
    Добре, но прочетено изглежда точно така, ако беше пуснала снимка в началото нямаше да ти казват, че си анорексичка и се пише кВо

за по -точно к`во ох както и да е

Супер фен Аватара на Djuff
    1. Съвсем нормално е
    2.Аз предпочитам якета.Палтата не ми отиват.
    3.Не мога да ти кажа, не нося поли

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    1. Нормално ли е момиче, което е 169 см да тежи 53 кг?
    2. Какво предпочитате яке или палтенце и защо?
    3. Какви къси / до коляното поли са модерни сега и могат ли да се съчетават с черни клинове / чорпогащници?

1.НОРМАЛНО Е
    2.Яке... палтото не е в моя стил просто и не ми отива
    3.Ами тези до коляното сега са модерни... а дали могат да се съчетавам с клин-заивиси от полата...
    времет0 тu uztuча

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си