.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

и сегаа нз какво да правя.. хелп..

таа бяхме на един купон и общо взето го правихме цяла нощ не сме мръднали от спалнята... проблема е че го правехме без кондом, а аз секи път го вадех преди да свършвам, но нещо ме притеснява, защото по едно време от много секс, вече не си го усещах много и докато тя беше отгоре имах чувството че ще свърша, но нещо тя се спря точно тогава и не го извадих и се обърнахме и след 2-3 мин. свърших.. та мисълта ми е немога да съм свършил някак си малко да отделя нещо в нея и после да свърша след 2-3мин пак.. и го правехме прекалено много пъти направо ме е страх, иначе се измивах след всеки път... има ли някакъв шанс да съм свършил леко в нея без да съм свършал напълно, а след 2-3 мин да свърша както трябва.. незнам какво да правя сега и какъв е шанса да съм направил каквото нетряба ;( :s

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Щом като е било без презерватив и то много пъти то има много голям шанс тъй като не всичкото излиза навън. Така,че честито! Може да вземате хапче или да се молите на съдбата да не ви дари с 1 детенце.
    Станислава

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    100%
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Враца
    ако ти е толко изтръпнал може и да не си усетил всичко може да се случи , а това след 2-3 мин сигурно е тек номер 2
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Супер фен Аватара на cookie_master
    има шанс да е станало нещо

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Определено има шанс.
    Взимайте мерки на време..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    ако ти е толко изтръпнал може и да не си усетил всичко може да се случи , а това след 2-3 мин сигурно е тек номер 2
    мноу па знаеш га му изтръпва уя на тоя Щом като не е отишъл да се измие и т.н. има шанс и т'ва,че му е изтръпнал не е голямо оправдание.
    Станислава

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Има шанс
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ако питаш мен направо си е за Ескапеле

Град
    Таити
    Дано да е момченце
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Май трябва отново да започна да ви псувам всички под азбучен ред за да започнете да мислите преди да действате ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Ескапеле

близнациииии
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    К`во ти пука ? Нали си се забавлявал не си затормозявай ума с такива дребни проблеми
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Браво , Браво .Вие за гума(т.е. презерватив) или поне найлонова торбичка не сте ли чували . Айде сега носете си последствията.Кажи и да вземе от escapelle(ония дето са за 48 часа след) или ако нещо стане... решавате или аборт или нани - нани бебче.Само на едно ти се чудя,как може да си толкова неотговорен
    Абоната куфее,моля обадете се по-късно

Не ме упреквайте че не ползвам запетайки.Просто ме мързи

хапченцааааа =D>
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

а ве хора знам че има възможност да стане нещо като е без, но не съм свършвал в нея имаше един момент -
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    мноу па знаеш га му изтръпва уя на тоя Щом като не е отишъл да се измие и т.н. има шанс и т'ва,че му е изтръпнал не е голямо оправдание.
    просто след тия много пъти знаете как би ми се чувствала оная работа, а за тоя момент просто тръгвах да свършвам но тя спря аз не го извадих и продължихме веднага и след това свърших след 2-3 мин та се чуда няма начин да е потекло нещо щом съм свършил след 2-3мин... проблема е че го правихме много пъти не съм свършвал в нея но все пак са много и накрая вече малко не си го усещах... някой който може да каже, а не да ми пишете такива глупости като чуете, че е без и айде веднага требвало да забраменее.. пишете "по разбиращите" като не съм свършвал в нея и при този момент по горе какъв е шанса, само този че сме го правили без или е по голям от цялата история ;(

що не си веме от аптеката тест за бременност и да се уверите бе да го ебаа..

Цитирай Първоначално написано от citygirl
    що не си веме от аптеката тест за бременност и да се уверите бе да го ебаа..
    ЗАЩОТО ЩЕ е КЪСНО ???????

За тест е малко раничко.По принцип бебетата нестават толкова лесно.Има хора които доста се трудят докато си направят.Ако момичето е било в овулация тогава има вероятност .Според мен няма от кaкво толкова да се притеснявате.

Re: и сегаа нз какво да правя.. хелп..

Цитирай Първоначално написано от cookieh0lic
    незнам какво да правя сега и какъв е шанса да съм направил каквото нетряба ;( :s
    Чакай малко,, нали не си сигурен дали си го направил,, не може да гледаш тука във форума кво мислят другите и да се филмираш.. вземи поговори с нея вместо да си губиш времето в нета !

Re: и сегаа нз какво да правя.. хелп..

Цитирай Първоначално написано от citygirl
    Цитирай Първоначално написано от cookieh0lic
    незнам какво да правя сега и какъв е шанса да съм направил каквото нетряба ;( :s
    Чакай малко,, нали не си сигурен дали си го направил,, не може да гледаш тука във форума кво мислят другите и да се филмираш.. вземи поговори с нея вместо да си губиш времето в нета !
    Говорих и с нея и с още 20 човека ама да съм сигурен..

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    К`во ти пука ? Нали си се забавлявал не си затормозявай ума с такива дребни проблеми
    нали...момичето да му мисли

божееее
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Бързо вземете хапченца,че да не ви се наложи догодина по това време да купувате памперси.Що за безотговорен човек тръгнал да прави секс без предпазни средства.Ти не си ли чувал,че независимо дали го вадиш или не съществува опасност тя пак да забременее?На колко си всъщност?

Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
    Бързо вземете хапченца,че да не ви се наложи догодина по това време да купувате памперси.Що за безотговорен човек тръгнал да прави секс без предпазни средства.Ти не си ли чувал,че независимо дали го вадиш или не съществува опасност тя пак да забременее?На колко си всъщност?
    естествено, че знам .. винаги има възможност.. но на 17.. едва ли и тя е развита чак толкова.. матката сиг не и е толкова гостоприемна не вярвам да и има нещо след като не съм свършвал в нея... просто много пъти го правихме тва ме притеснява..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си