.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Цитирай Първоначално написано от cookieh0lic
    Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
    Бързо вземете хапченца,че да не ви се наложи догодина по това време да купувате памперси.Що за безотговорен човек тръгнал да прави секс без предпазни средства.Ти не си ли чувал,че независимо дали го вадиш или не съществува опасност тя пак да забременее?На колко си всъщност?
    естествено, че знам .. винаги има възможност.. но на 17.. едва ли и тя е развита чак толкова.. матката сиг не и е толкова гостоприемна не вярвам да и има нещо след като не съм свършвал в нея... просто много пъти го правихме тва ме притеснява..
    Задавал ли си си въпроса,че тя може и на 10-11 да забременее?Ако не си,гледай новините да видиш как тийнейджърки стават майки на 12-13 години.На 17 естествено,ако всичко и е наред може да забременее.По-добре не дърпайте дявола за опашката,а вземете мерки,защото аборта е нещо,което се прави в много краен случай и понякога за нея може да има много лоши последици.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Боли ма пипера дали е бременна твойта пача,ша знаиш Който не туря капута - след туй количка бута.След дъжд качулка дет са вика.Ей затуй съм казал,че 18- годишните келеши треа да цъкат контрата и да не се занимават с пуберките,нека ги оставят на нас батковците да ги чукаме,ние знаем как става тая работа.

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Боли ма пипера дали е бременна твойта пача,ша знаиш Който не туря капута - след туй количка бута.След дъжд качулка дет са вика.Ей затуй съм казал,че 18- годишните келеши треа да цъкат контрата и да не се занимават с пуберките,нека ги оставят на нас батковците да ги чукаме,ние знаем как става тая работа.
    Добре че ти исках селското мнение леш..

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    има шанс да е станало нещо

шанса е 50/50 . Честито.
    In my shoes just to see
    What it’s like to be me
    I’ll be you, lets trade shoes
    Just to see what it be like to

Цитирай Първоначално написано от godfate
    шанса е 50/50 . Честито.
    еее стига де неможе 50/50 да е като не ... в нея ;( а ще се моля да нема нищо.. защото има и др. причини да не пие ескапеле пък и трябва да и идва след 3-4 дена, а ми каза че я болят гърдите, което е знак че и идва и се успокоих малко дано да съм чист и повече нетреа да става така

Град
    Силистра
    Ако сте го правили цяла нощ, то шанса да НЕ Е забременяла е около 20-30 % . Малко преди да свършиш се отделя предеякулационна течност и е малко вероятно при теб да не се отделя, така че най-вероятно ще ставаш татко! Ако е момче го кръсти на мен! (Християн)!!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Няма ли и други хапчета освен ескапел?Другият път си вземете презервативи,защото ако сега ти се размине,не значи,че винаги ще става така...

Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Май трябва отново да започна да ви псувам всички под азбучен ред за да започнете да мислите преди да действате ....

Ти пък точно непомня лоша дума да си казъл, а сега - ще псуваш

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Добре бе, е*а ви бебето, ами ако си хванал трипер?

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    К`во ти пука ? Нали си се забавлявал не си затормозявай ума с такива дребни проблеми
    Засега са дребни ,в последствие ще наедреят
    Да обичаш значи да страдаш!

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Ти ако си тоя на снимката 100% п***а не си виждал,камоли да чукаш ... поне ме развесели
    Препятствията са онези страховити неща , които виждаш , щом отклониш поглед от целта си.

Цитирай Първоначално написано от Tompson92
    Браво , Браво .Вие за гума(т.е. презерватив) или поне найлонова торбичка не сте ли чували . Айде сега носете си последствията.Кажи и да вземе от escapelle(ония дето са за 48 часа след) или ако нещо стане... решавате или аборт или нани - нани бебче.Само на едно ти се чудя,как може да си толкова неотговорен
    +100000000
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Цитирай Първоначално написано от nikinka
    Ескапеле
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Escapelle ... burzo ( do 72 chasa sled sex )

Голям фен Аватара на revolver
    Не се смейте на човека и аз за малко да стана баща ! Беше ужасно но беше фалшива тревога

Тъ помагайте а не го убиждайте ! Пич ако има бебе АБОРД!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Баси.. На всеки 10 метра по 1 олигофрен... Вие толкова ли нямахте 2-3 лв за ``уй торби``
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Ч

Цитирай Първоначално написано от cookieh0lic
    таа бяхме на един купон и общо взето го правихме цяла нощ не сме мръднали от спалнята... проблема е че го правехме без кондом, а аз секи път го вадех преди да свършвам, но нещо ме притеснява, защото по едно време от много секс, вече не си го усещах много и докато тя беше отгоре имах чувството че ще свърша, но нещо тя се спря точно тогава и не го извадих и се обърнахме и след 2-3 мин. свърших.. та мисълта ми е немога да съм свършил някак си малко да отделя нещо в нея и после да свърша след 2-3мин пак.. и го правехме прекалено много пъти направо ме е страх, иначе се измивах след всеки път... има ли някакъв шанс да съм свършил леко в нея без да съм свършал напълно, а след 2-3 мин да свърша както трябва.. незнам какво да правя сега и какъв е шанса да съм направил каквото нетряба ;( :s
    Може да забременее и без да свършиш в нея .Честито може да ти татко!

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    има шанс да е станало нещо
    и то не малак, според мен...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Има голям шанс, ако не си пишкал след всеки път...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

дано да сте взели хапче 3те дни са минали ... ако не след няколко дни един тест

Град
    ДжойнтЛенД
    бебе честито , следващия път с капут
    One 4 the money , two 4 the show

добре не мога да разбера какво ви пречи да използвате кондоми ....

Браво на вас кат сте го праили цяла вечер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си