- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- и сегаа нз какво да правя.. хелп..
Задавал ли си си въпроса,че тя може и на 10-11 да забременее?Ако не си,гледай новините да видиш как тийнейджърки стават майки на 12-13 години.На 17 естествено,ако всичко и е наред може да забременее.По-добре не дърпайте дявола за опашката,а вземете мерки,защото аборта е нещо,което се прави в много краен случай и понякога за нея може да има много лоши последици.Първоначално написано от cookieh0lic
Боли ма пипера дали е бременна твойта пача,ша знаишКойто не туря капута - след туй количка бута.След дъжд качулка дет са вика.Ей затуй съм казал,че 18- годишните келеши треа да цъкат контрата и да не се занимават с пуберките,нека ги оставят на нас батковците да ги чукаме,ние знаем как става тая работа.
![]()
Добре че ти исках селското мнение леш..Първоначално написано от golqmumnik
шанса е 50/50 . Честито.![]()
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
еее стига де неможе 50/50 да е като не ... в нея ;( а ще се моля да нема нищо.. защото има и др. причини да не пие ескапеле пък и трябва да и идва след 3-4 дена, а ми каза че я болят гърдите, което е знак че и идва и се успокоих малко дано да съм чист и повече нетреа да става такаПървоначално написано от godfate
![]()
Ако сте го правили цяла нощ, то шанса да НЕ Е забременяла е около 20-30 %. Малко преди да свършиш се отделя предеякулационна течност и е малко вероятно при теб да не се отделя, така че най-вероятно ще ставаш татко!
Ако е момче го кръсти на мен! (Християн)!!
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Няма ли и други хапчета освен ескапел?Другият път си вземете презервативи,защото ако сега ти се размине,не значи,че винаги ще става така...
Първоначално написано от ubuntureload
Ти пък точно непомня лоша дума да си казъл, а сега - ще псуваш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
50% - Да
50% - Не
Добре бе, е*а ви бебето, ами ако си хванал трипер?
Засега са дребни ,в последствие ще наедреятПървоначално написано от fenastz
![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Ти ако си тоя на снимката 100% п***а не си виждал,камоли да чукаш ... поне ме развеселиПървоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
![]()
Препятствията са онези страховити неща , които виждаш , щом отклониш поглед от целта си.
+100000000Първоначално написано от Tompson92
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Първоначално написано от nikinka
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Escapelle ... burzo ( do 72 chasa sled sex )
Не се смейте на човека и аз за малко да стана баща ! Беше ужасно![]()
но беше фалшива тревога
![]()
![]()
Тъ помагайте а не го убиждайте ! Пич ако има бебе АБОРД!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баси.. На всеки 10 метра по 1 олигофрен...
Вие толкова ли нямахте 2-3 лв за ``уй торби``
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Може да забременее и без да свършиш в нея .Честито може да ти татко!Първоначално написано от cookieh0lic
Има голям шанс, ако не си пишкал след всеки път...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
дано да сте взели хапче 3те дни са минали ... ако не след няколко дни един тест
бебе честито , следващия път с капут![]()
![]()
One 4 the money , two 4 the show
добре не мога да разбера какво ви пречи да използвате кондоми ....![]()