- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КОЛКО ДВОЙКИ ИМАТЕ??
И аз.Първоначално написано от RememberxMe
По изобразително![]()
и то на РД-то ми![]()
щото ме мързеше да рисувам пък и часовете бяха намалени ебаси .
единия час 20 мин черпах другия пак 20 мин тряаше да рисуваме.
аа ****
8 клас съм
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз па си имам 6 в бележника и 5 в дневникаДвойката дето ми е в повече госпожата като я видя каза " Ееее голяма работа една двойка повече да имаш
" . А 8 клас съм в езикова гимназия за първа година уча смотания немски и е мазало
![]()
Не знам точно..някъде 2/3 за 10 години![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
хаха да еба смотаните ви зубриемии
около дестина са незнам колко точно![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Общо или тая година ? Ако е за тая година за сега имам 1 по природа![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
Аз съм пълна с двойки и тройки бе как няма да имате![]()
Вече се чудя как да се мотивирам да уча малко повечее![]()
Двойки нямам,имам две тройки и останалото е от 4 нагоре![]()
Оня ден получих двойка по немски на някъв тест. Нищо не му разбирам на тъпия език по дяволите. Иначе от началото на годината със сигурност съм имала и други.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
към 20 някъде...
и как стаа тоз филмПървоначално написано от lovey0u
![]()
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
къв филм ако са 5 клас
по темата 4
s0 dEamN cRazyyYy...
Общо за 11 години , които съм прекарал в училище : 1![]()
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
Ми нямам![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Само 2 при това само по един предмет понеже госпожата ме мрази СУПЕР МНОГО!!! Баси тъпата крава...се на мен си го изкарва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
11 клас съм аз. А филма става, като си организираш времето, седнеш си на д- то и чисто и просто учишПървоначално написано от mastersan
![]()
"да чукна на дърво" асаагцгагацххацхац ти си един от най-простите същества чесноПървоначално написано от lovey0u
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
И що така си мислиш?Първоначално написано от eXpl0d3
И съм момиче![]()
О, ами ако това ме прави просто същество, явно съм такава.Първоначално написано от NoContinuation
Имам си мотиви. Имам и планове.
Имала съм двойки. Доста. Но не се гордея с т'ва. Гордея се, че успявам да оправя дипломата си, с общ успех до момента 4 и нещо, достигнала това 'ниво' в следствие на невъобразим мързел, продължил повече от 2 години. За мен е важно да постигна нещо през живота си. А докато съм си чоплила носа през цялото тва време, съм можела освен да спа в часовете и да ходя да пуша по ъгълчетата, да се напивам в даскало и пр. да седя в един час като човек и да попия нещо.Тогава нямаше да стоят така нещата.
Рано или късно ще се сетите![]()
И бтв, eXpl0d3 написа 'един', което по никакъв начин не се връзва със 'същество', затова констатацията беше наложителна![]()
Поздрави!![]()