- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- :-D Как рейгирахте...>?<
Казах си '' ..най-после! '' Но понякога и развода не гарантира край на проблемите...
Нашите са разведени, но аз съм била на 1 годинка, така че сигурно не съм била особенно заинтересована от факта...
Майка ми се е развела с биологичния ми баща няколко месеца след като съм се родила. Не знам след колко време е срещнала сегашния ми баща, ама би трябвало да са 3-4 години, защото имам бегъл спомен и как съм му викала по име.
Аз чувах от братовчедите си разни работи, ама някак си не можех да повярвам. Официално на 10 години разбрах, че не живея с биологичния си баща... До днес не съм го виждала нито веднъж, а и нямам особено желание за каквато и да е среща.![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
а на сегашния казваш ли му 'татко' ?Първоначално написано от crazymm
моите ако се разведат нямате представа колко щастлив ще съм поне няколко купона ще има в тяхна чест
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Да, разведени са вече 11 години.
Ама бях на 6 години и не схващах много за какво става на въпрос
Ами да, то до 10-годишна възраст да го наричаш така и изведнъж да престанеш, не върви много. На моменти обаче се случва и по име да му кажаПървоначално написано от lubomirky
.
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
моите родители са се развели когато съм била на 4 и мисля че това е най-разумното решение което майка ми е взимала в целия си животпростоо при такъв баща като моя ми се иска въобще да не ми се налага никога по никакъв повод да го виждам .. но за съжаление ще ми се налага да бъда свидетел на пиянските му истории още дълго време ..
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Не се разбираха, но пък много ме обичаха. Когато в съда ме попитаха при кого искам да остана и като заявих при баща ми, леле просто няма да забравя злобното изражение на майка ми. Избрах при баща ми, защото надали ако бях останал с майка ми щях да си живея толкова добре колкото сега, и 100% щях да живея в някакво бедно селце в Беларус при родителите и.
Разведоха се предии две години... приех го много тежко. Тогаваа разбрах кои са ми истинските приятели..
когато стана всичкоо ми беше много тежко, не разбирах защо мама не искаа да прости на татко, но уви пораснах малкоо ии сега разбирам, че така е по-добре от колкото да ги слушам посред нощите как се карат..
Първоначално написано от Converse333
+100000 :P
Наще не са разведени![]()
А вие като почнахте с превземките....рейгирахте вместо реагирахте и вече "едвам го прочетох" дрън дрън не знам какво си...
Развели са се още като съм била бебе.За щастие. .
Сега е женена на ново![]()
Нямала съм възможност да реагирам, тъй като съм била бебе като се е развеждала, но все пак ужасно се радвам![]()