.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен
    Казах си '' ..най-после! '' Но понякога и развода не гарантира край на проблемите...

Нашите са разведени, но аз съм била на 1 годинка, така че сигурно не съм била особенно заинтересована от факта...

Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    родителите ми не са разведени
    I'd come for youu .. <3

Голям фен Аватара на crazymm
    Майка ми се е развела с биологичния ми баща няколко месеца след като съм се родила. Не знам след колко време е срещнала сегашния ми баща, ама би трябвало да са 3-4 години, защото имам бегъл спомен и как съм му викала по име.
    Аз чувах от братовчедите си разни работи, ама някак си не можех да повярвам. Официално на 10 години разбрах, че не живея с биологичния си баща... До днес не съм го виждала нито веднъж, а и нямам особено желание за каквато и да е среща.
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Цитирай Първоначално написано от crazymm
    Майка ми се е развела с биологичния ми баща няколко месеца след като съм се родила. Не знам след колко време е срещнала сегашния ми баща, ама би трябвало да са 3-4 години, защото имам бегъл спомен и как съм му викала по име.
    Аз чувах от братовчедите си разни работи, ама някак си не можех да повярвам. Официално на 10 години разбрах, че не живея с биологичния си баща... До днес не съм го виждала нито веднъж, а и нямам особено желание за каквато и да е среща.
    а на сегашния казваш ли му 'татко' ?

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    моите ако се разведат нямате представа колко щастлив ще съм поне няколко купона ще има в тяхна чест
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

SK0RP10N
    Guest
    Да, разведени са вече 11 години.
    Ама бях на 6 години и не схващах много за какво става на въпрос

Голям фен Аватара на crazymm
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Цитирай Първоначално написано от crazymm
    а на сегашния казваш ли му 'татко' ?
    Ами да, то до 10-годишна възраст да го наричаш така и изведнъж да престанеш, не върви много. На моменти обаче се случва и по име да му кажа .
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    не са разведени

моите родители са се развели когато съм била на 4 и мисля че това е най-разумното решение което майка ми е взимала в целия си живот простоо при такъв баща като моя ми се иска въобще да не ми се налага никога по никакъв повод да го виждам .. но за съжаление ще ми се налага да бъда свидетел на пиянските му истории още дълго време ..
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Град
    Екатеринбург, Русия
    Не се разбираха, но пък много ме обичаха. Когато в съда ме попитаха при кого искам да остана и като заявих при баща ми, леле просто няма да забравя злобното изражение на майка ми. Избрах при баща ми, защото надали ако бях останал с майка ми щях да си живея толкова добре колкото сега, и 100% щях да живея в някакво бедно селце в Беларус при родителите и.

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Разведоха се предии две години... приех го много тежко. Тогаваа разбрах кои са ми истинските приятели..
    когато стана всичкоо ми беше много тежко, не разбирах защо мама не искаа да прости на татко, но уви пораснах малкоо ии сега разбирам, че така е по-добре от колкото да ги слушам посред нощите как се карат..

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Моите не са разведени,много се обичат въпреки,че спорят много.

+100000 :P

Супер фен Аватара на someonerandom
    Наще не са разведени
    А вие като почнахте с превземките....рейгирахте вместо реагирахте и вече "едвам го прочетох" дрън дрън не знам какво си...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Развели са се още като съм била бебе.За щастие. .
    Сега е женена на ново
    Нямала съм възможност да реагирам, тъй като съм била бебе като се е развеждала, но все пак ужасно се радвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си