.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96
    starshni dokazatelstva ?!
    anketi znaesh kak se pravqt, nadqvam se (;

Голям фен Аватара на sifon4o
    Защото на жените един им е малко, могат да бъдат чукани нон стоп !
    the game

Супер фен Аватара на Passi0n
    надявам,че се знаеш правилата и кирилица?

несмятам,че жените изневерят повече или по -малко от мъжете... всички изневерят ,ако могат.
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    Че даже на някои им е мечта, а тъй като един не може да ги чука нон стоп , що пък да не си намерят повече!

Голям фен Аватара на sifon4o
    Цитирай Първоначално написано от Kitoka
    Че даже на някои им е мечта, а тъй като един не може да ги чука нон стоп , що пък да не си намерят повече!
    Виждам следиш ми мисълта :P
    the game

Супер фен Аватара на Shia
    Защото могат.Защото,когато момчето се държи лошо с нея в даден определен момент,тя се чувства зле и когато ново слънце заблести в очите й и види,че друг може да й върне чувството за милота и изневеряват.

Цитирай Първоначално написано от Kitoka
    Виждам следиш ми мисълта :P
    Направо си мислим в една посока

Защо жените сме по-склонни към изневяма ли..? Ами едната от възможните причини е, че в друго момче можем да намерим това,което ни липсва с партньора. Другата причина е желанието за разнообразие.
    Понякога е само едната от тези причини..., а понякога и двете
    При мене лично е втората причина

Град
    ВаРнАаАа
    Сега се сетих за едно много логично обяснение на нещата. Преди да започне връзката, мъжа/момчето се прави на "мъжа-мечта" и прикрива всичките си кирливи ризи. Жените го играят по-спокойно, както вие момчетата казвате "правим се на недостъпни".

Когато връзката напредне, момчето и момичето започват да се отпускат когато са заедно и не се стараят да са перфектни в очите на другия, защото един вид вече за заедно и се приемат за даденост. Мъжа е леко отегчен, започва да се държи по-различно (по-студено може би) , което на половинката му хич не се харесва, защото един вид са си разменили ролите. Сега момичето е хлътнало до уши, а момчето се прави на недостъпно. След време момичето се запознава с друго момче, което прикрива всичките си недостатъци (точно както нейното гадже преди да станат гаджета) и тя започва да се чувства по-добре в негоата компания, отколкото в тази на половинката си. Другото момче и прави комплименти, които гаджето и вече прави все по-рядко, кара я да се чувства специална и обичана (а гаджето и се прави на интересно! Въпреки, че тя знае, че той я обича-пак има нужда да й се доказва). В един момент тя се чувства по-добре с второто момче и ако волята й не е толквоа силна...досещате се какво става. Според мен това е цялата загадка.. като се задълбочи връзката момичето и момчето си сменят ролите. Момчето е доволно, докато момичето не може да открие човека в който се е влюбила повече като гледа към гаджето си. Тя го вижда в новото момче.

На мнение съм, че няма разделение мъже - жени, а по-скоро липса.
    Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.

^^ Че то това не е загадка То и при мъжете е същата логика със сигурност.

Но аз не схващам защо след като не ти е приятно да си с даден човек и след като си готов да му изневериш, защо просто не прекратиш връзката?! Защо трябва да го лъжеш, да го нараняваш?!
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Т'ва жените не сте хора!
    Пример-ако блъснат един мъж,другите казват : Блъснаха един човек.
    ако е жена : Блъснаха една жена на улицата
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Ех сашке.. сашке ... само пишки са ти в главата ....

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    Ако имаш връзка и от нея не получаваш това, което ти се иска рано или късно ще го потърсиш другаде . Явно ние сме много по- незадоволени във връзките си за да потърсим внимание някъде другаде .
    Много точно казано!А както писа някой в предните постове мъжете от начало ти свалят звездите...е, а после се опитват да ти свалят бельото не при всички е така, но голяма част от мъжете в началото се опитват да впечатлят жената по всякакъв начин, но след това им пада маската и лъсват лошите черти.А защо тези които изневеряват не могат да кажат после на партньорите си?!Отговора е много прост...ако прекратят връзката веднага, ще бъдат потърсени веднага от бившите си, ще започнат въпросите "Защо?!", "Друг/а ли има?" и така пак ще се стигне до разкриването на изневярата, те не нараняват нарочно, даже напротив...страх ги е да си признаят за да не ги наранят и така попадат в нещо като "омагьосан кръг" от който е трудно да излезеш невредим даже от началото повечето се колебаят дали това е правилно, колебаят се в чувствата си към любовницата и приятелката (най-вече второто)!Е разбира се има и такива мъже/жени които изневерят просто от любопитство или просто защото не ги интересуват половинките им изобщо.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    То това жената не е човек,ами някво отмъстително същество,готово да се %^$№ с всеки,само да те нарани.
    Стигнах само до твоето мнение, защото съм го изпитвал на свой гръб ..

Една дет се кълнеше че ме обича, се нае*а с уж най-добрия ми приятел в гората даже са ги видели казах ли, че това й беше първия път ? хмм ..
    "Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш

ami to tova prou4vane si vaji za Angliq a vseki znae 4e angli4ankite sa nai golemite kyrvi.. Li4no az smqtam 4e majete sa mn po lesni ot jenite.. ta te nikoga ne otkazvat(aide po4ti nikoga) Samo da vidqt golemi cici i stegnat zadnik ve4e im tekat ligite, posle jenite bili izneverqvali da be da.. Nie obi4ame s1s sarceto a vie s h**........
    CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SimplementeYoOo
    ami to tova prou4vane si vaji za Angliq a vseki znae 4e angli4ankite sa nai golemite kyrvi.. Li4no az smqtam 4e majete sa mn po lesni ot jenite.. ta te nikoga ne otkazvat(aide po4ti nikoga) Samo da vidqt golemi cici i stegnat zadnik ve4e im tekat ligite, posle jenite bili izneverqvali da be da.. Nie obi4ame s1s sarceto a vie s h**........
    На колко години трябва да си, за да направиш такова изказване?Не съм мъж, нямам "хуй" както се изразяваш и не обичам с него, но това не значи, че трябва да се поставят всички мъже под един общ знаменател и едва ли не да ги изкарваш коравосърдечни копеленца които не мислят за нищо друго освен как да "боцнат" поредната "мацка".Всяко стадо си има черната овца, при мъжете има такива които не могат да се нарекат мъже, те са просто прасета, но и при жените има които мислят само за секс."Всеки знае че англичанките са най-големите курви" и по дяволите кое проучване го доказва това или си била лично в Англия и си видяла с очите си?!

Жени, мъже, кура ми. Несериозните хора изневеряват за мен, защото ако имаш нужда от изневяра, значи нещо тотално не е наред във връзката си и трябва да си го обсъдил с партньора си преди това.

Досега никога не съм изневерявал и ако в бъдеще остана такъв, какъвто съм - няма и да го направя. И в двете ми връзки досега, които бяха сериозни, обаче, имаше изневери от другата страна. Не някакви брутални, но все пак - изневери.

Опитвам се малко или много това да не ми влияе в отношението спрямо жените и съм мислил много пъти над тея шитове. Според мен жените, като доста по-силно емоционални, имат нужда и от по-висок приток на емоции - нещо, което невинаги може да бъде задоволено само от един мъж /явно/. Затова го търсят на друго място и евентуално го намират и осъществяват.

Което е доста кофти и преебано. Но си казах по-горе - сериозните хора, отдадени във връзката си няма да го направят това. Вместо да изневерят, защото примерно са ядосани на половинката, ще поговорят с нея да решат проблема. Другото са незряли работи.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Всеки знае че англичанките са най-големите к**ви" и по дяволите кое проучване го доказва това или си била лично в Англия и си видяла с очите си?![/b]
    dobre de vinagi ima izklu4eniq,izvinqvam se amii jiveq v edin ispanski kurort v koito ima po4ti samo angli4ani i ako gi vidi6 6te ti prilu6ee.na 5 gradusa hodqt sas kasi poli ,vijdat im se zadnicite,kal4at se po pilonite makar 4e tejat 80 kg vinagi sa piqni, idvat v Ispaniq samo da se izebat s nqkoi i si zaminavat.tuka vsi4ki mn gi mrazim
    CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R

Давам само един пример. Повечето мъже (анкетираните) имат по сериозно социално положение от жените, затова не си признават. Повече от смешно е да се твърди, че жените изневеряват повече от нас.
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

Град
    Angliq

pff

a zamislqli li ste se vseki pat kogato edno momi4e izneveri kak go narichat KURVA ami mom4etata togava kakvo ste a da ne ste ne6to pove4e i da si miliste 4e kat si lqgate s vsqka ste N1 .. tui che TIXO

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си