.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 96
    Мега фен Аватара на t0d1t0

Защо жените са по-склонни към изневяра?

Защо мрънкате,че някакво момиче е хванало окото на някое момче и той примерно го е вдигнал?! Е ми нормално е,жените да не сте по-различни?! Т'ва ,че ние имаме индикаторче нищо не означава Та въпроса е защо жените повече изневеряват,защо те направо скачат в леглото,защо те са по-склонни да забравят отношенията си с мъжа,за да бъдат с друг само заради удоволствието?!

ето 1 статия:
    Анкета, проведена сред 3000 британци, показва, че жените са по-склонни на изневяра отколкото мъжете.

В допитването 40% от жените и 30% от мъжете са признали, че поне веднъж са изневерявали на половинката си. Оказва се, че повечето жени считат флирта за невинно прегрешение, така че честичко си го позволяват. 30% от жените заявяват, че изневярата им е станала „случайно” именно в резултат на един „невинен” флирт. 60% от неверните жени, участвали в анкетата, са изневерили само с целувка, а цели 40% са стигнали и до секс. 20% от анкетираните представителки на нежния пол заявяват, че изневярата ги възбужда. Резултатите от анкетата също така показват, че дамите са склонни да кръшкат най-вече, когато са отегчени от любовната си връзка. 20% твърдят, че биха изневерили само ако са много пияни. 10% обаче заявяват, че животът е твърде кратък, за да се отдаваш само на един партньор.
    Младите жени водят много по-разпуснат полов живот в сравнение с мъжете и на 21 години имат поне девет любовници зад гърба си, докато на същата възраст мъжете са преспали едва с четири, най-много пет партньорки.

Това са част от резултатите от направено изследване за списание Moore.

Освен това момичетата били и по-неверни.

Половината от анкетираните признали, че са изневерявали на гаджето си, като всяка четвърта го е правила поне два пъти.

В същото време 99% от горните лъжкини заявяват, че ако разберат, че партньорът им е изневерил, веднага ще се разделят с него. - ей това точно адски много ме дразни и си е чиста истина! Мъжа примерно да заговори момиче и ае... А жената може всичко нали?!

Все по-голямо става желанието на жените да правят секс, но те все пак са убедени, че мъжете получават по-голямо удоволствие в леглото.

Повече от половината запитани жени са отговорили, че са загубили девствеността си с човек, когото не са обичали, и едва 32% от тях мислят, че любовта е важен фактор.

Секс за една нощ са правили седем от десет запитани.

Само една от четири жени си признава, че би правила секс за пари, но 39% с удоволствие ще си легнат с шефа, за да ги повишат.

Аферата с женен мъж не е табу за 27% от жените, а 14% са преспали с гаджето на най-добрата си приятелка.
    а бе има още много доказателства,ама не ми се търсят! Та защо все момчетата много повече са под прицел,а жените по-малко?!
    Станислава

Мега фен Аватара на Rofl4e
    защото мъжете не ви бива

Град
    Знам ли и аз,майна

Re: Защо жените изневеряват повече?!

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Та защо все момчетата много повече са под прицел,а жените по-малко?!
    Щото жените са еманципирани и се смятат,че са с предимство.Пък ти трябва да ги сваляш и да се радваш,ако ти "пуснат".Но мъжете имат доста предимства,които не използват,научи се как да ги използваш и няма да имаш проблеми.Сега съм сигурен,че женките ще налазят и ще почнат да се защитават,но както знаем виновният има нужда от защита,а не невинният.

То това жената не е човек,ами някво отмъстително същество,готово да се %^$№ с всеки,само да те нарани.

Град
    Таити
    Защото като им се до е*е а приятеля им не е наблизо и скачат на първата п*шка дето видят Като отидете на дискотека огледайте се колко са леките момичета дето само да ги почерпиш и са готови да ти правят свирки в тоалетните и колко са леките момичета там
    There is no right or wrong, only fun or boring

Ако имаш връзка и от нея не получаваш това, което ти се иска рано или късно ще го потърсиш другаде . Явно ние сме много по- незадоволени във връзките си за да потърсим внимание някъде другаде .

:D

Za6toto po4ti vsi4ki jeni sa dolni kurvi koito predstavlqvat to4no 3 dupki i edisntvenoto koeto mogat e da lapat uq tui kato sa kurvi.No ima maluk % jeni koito si zaslujavat.Za sujalenie momi4etata ni sa prostovati i kurvi koeto e dobre tui kato e po lesno da vurti6 meso na 6i6a

Айде, айде, събрали се всички, на които са им изневерили приятелките и плюят тука всички жени.
    Мъжете не сте по-добри.Не може да се каже кой изневерява повече.То си е до човека.Това проучване е направено в Англия - следователно се отнася само за самата държава.
    Не е хубаво да се говори за всички общо.Всеки си е различен.
    И жените прощават изневяра много повече от мъжете.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Re: Защо жените изневеряват повече?!

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Щото жените са еманципирани и се смятат,че са с предимство.Пък ти трябва да ги сваляш и да се радваш,ако ти "пуснат".Но мъжете имат доста предимства,които не използват,научи се как да ги използваш и няма да имаш проблеми.Сега съм сигурен,че женките ще налазят и ще почнат да се защитават,но както знаем виновният има нужда от защита,а не невинният.
    Най-точния коментар .

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    защото мъжете не ви бива
    Не слагай всички под общ знаменател
    и той слага всички жени под общ знаментаел!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Изневеряват щото могат.... Всеки който го може изневерява ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

не точно,ама ай ся... Как беше "негузен негонен бяга" Май трябва да е,защо жените са по-склонни към изневяра? И що да се отнася само за Англия?! Значи,ако си дадеш нещо да се изследва в лаборатория в Германия,само за там ще ти се счита изследването и тука в България няма да го признаят?! Та значи да допълня,че нямам проблеми с приятелката и т.н. , просто напоследък всеки плюе отгоре мъжете,а никой не поглежда жената да не би тя да е виновна и прочие.
    Станислава

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Това са глупости.
    Всеки , който иска - изневерява .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    И що да се отнася само за Англия?!
    Щото в англия всички жени са крокодилини ужасници, и дават на всеки който им подаде пишка, че туко виж тва им било последния шанс на живота
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

ама много правилно
    Станислава

Плюете жените, но не можете без тях нали?! Говорите какви били, какво правили, обиждате, но накрая пак при тях отивате..
    За жените се отнася същото.Колкото и да говорят против мъжете, пак са с тях.
    И какъв е смисъла на цялото това обсъждане тогава?! Аз никога не съм казала мъжете са такива и правят еди какво си, защото всеки човек е индивидуален и не може да се говори за всички еднакво.Да, има хора, които изневеряват - и мъже, и жени.Но не мисля, че можем да кажем кой го прави повече.В една държава болшинство ще е от едните, в друга - от другите.
    И защо да е гузен негонен бяга? Нима трябва да ви слушаме как говорите против нас и да си мълчим, и само да гледаме ли?! Не мисля.Ако жена беше пуснала темата и вие щяхте да се обадите - не можете да ме убедите в противното.
    ubuntu - ти каза, че изневерява, който може, но аз мисля, че то всеки може, но не всеки го прави.Нали така

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Нима трябва да ви слушаме как говорите против нас и да си мълчим, и само да гледаме ли?! Не мисля.Ако жена беше пуснала темата и вие щяхте да се обадите - не можете да ме убедите в противното.
    извинявай душа,но последните теми какви са?! С какво мислят първо мъжете? Мъжете трябва да се като голи плъхове,пълни путки без косми. Ко беше още?! Е аз т'ва трябва ли да го гледам,а?!
    Станислава

Никой не е казал да не пишеш в темата, нали
    Нито ще ти каже, че си "гузен негонен бяга", ако отговориш

Да, глупава е темата, която спомена, но не мисля, че трябва да се отвръща на простотията с простотия

А това за голите охлюви - всеки си има различно мнение.Аз не съм съгласна мъжа да е "гол", но така мисля аз.Другите мислят по друг начин.
    Доказателство, че не трябва да обобщаваме.

Това "жените" е мног относително.. Не можеш да говориш за всички жени под общ знаменател.. Всичко си е до характер..
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от citygirl
    Това "жените" е мног относително.. Не можеш да говориш за всички жени под общ знаменател.. Всичко си е до характер..

Защото жените обичат да експериментират
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Айде, айде, събрали се всички, на които са им изневерили приятелките и плюят тука всички жени.
    Мъжете не сте по-добри.Не може да се каже кой изневерява повече.То си е до човека.Това проучване е направено в Англия - следователно се отнася само за самата държава.
    Не е хубаво да се говори за всички общо.Всеки си е различен.
    И жените прощават изневяра много повече от мъжете.
    така е

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    точно обратното е - на вас ви се позволява много повече

Жена с мн мъже - курва,мъж с мн жени - плейбойче
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Цитирай Първоначално написано от JUSTDNB
    точно обратното е - на вас ви се позволява много повече

Жена с мн мъже - к***а,мъж с мн жени - плейбойче
    е ми мойто момиче от край време е така! На 1 мъж задължението му е да направи много поколение,от 1 жена,ко ще и от 100,ама т'ва е! Вземи за пример лъвовете.
    Станислава

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Ебааааати глупостите,тогава кво повдигаш въпроса за изневярата na jenata ..като казваш че по default мъжа може да си изневерява
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си