Аз пък си мисля, че повечето мъже по-скоро ги дразни обръча, дето им се слага около врата като си хванат сериозна приятелка. Ха са загледали някоя друа, ха приятелката им се сърди. Ако на него му стане от някоя секси мацка - страшна работа, то си е повод за скандал. И отделно, че жените обожават да ровят из телефона или email-а на приятеля си, докато на повечето мъже дори не им би хрумнала тая мисъл. Та ключа за правилното съжителство е мъжът да не е толкова открит и да не й дава такива поводи за дразнение. Все пак, като видиш готина мацка, да го задържиш да не ти стане е преди всичко самоконтрол. Подобно и с останалите работи.
Жените са много по-потайни същества, и дали изневеряват повече - нямам идея, обаче при всички положения го правят много по изкусно и скрито. Иначе казано, според мен мъжете изневеряват по-малко от жените, обаче пък за сметка на това ги хващат по-често и затова се появяват гневни теми като тази.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
Когато се научите да бъдете това за едно момиче - няма да ви изневери, а ако го направи - тъпа е и не си е струвала.
Миличка, айде само не се прави на невинна жертвичка, много добре знаеш, че когато жените изневеряват, те го правят с някой мъж, дето надали има и 1/10 от тея свойства. Някой разгнонен мъжкар, дето е хванала от дискотеката за една нощ, точно пък той ще е Донжуан, и ще я слуша, и ще я обича истински, и ще я гушка и ще бъде внимателен с нея. Направо ти повярвах!