- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилният човек за вас
Здравейте, надявам се тази тема да не се успами, а всеки да сподели какъв е правилният човек до него. Момичето до мен трябва да не бъде толкова красиво, че да се надува или пък да е съвършенна тъй като ни видят да кажат тая пък закакво е с него, а не е с мен да не е с мен само заради парите или въобще да ме използва за нещо още не съм видял такова момиче дето да обича истински та ще помоля някой от потребителите да споделят дали са срещали такова момиче и каква смятат, че трябва да е половинката до тях.
Моя е ръка.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
само потребители?? а потребителки може ли да пишат??![]()
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от sunshinepp
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
"потребителите да споделят дали са срещали такова момиче " .. |( .. да сигурно съм тъпа |( оо божеееПървоначално написано от Chameleon
![]()
I don`t care .. ;] ..
тоз пък и той.. 80 мнения хранинаписал съм си го в подписа - не става само с хранене...
перфектни хора няма, правилния човек ше се покаже с времето.. изисквания нямам
като си с много мнения да не си 100 кила? И явно си тоя, който не разбра за какво говори sunshinepp.. няма да си хабя думите за хора, които по форумите много знаят![]()
кво не можеш бе?Първоначално написано от Chameleon
![]()
I don`t care .. ;] ..
офф.. тц тц тц..Първоначално написано от Chameleon
I don`t care .. ;] ..
^^ тия май нарочно го направихаПървоначално написано от Alex3nd
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
весела стана темичкатаПървоначално написано от fenastz
![]()
аз мисля че настоящата ми половинка е възможно най-правилната съществуваща за мен![]()
бравоо, ще се жените ли?Първоначално написано от Nich
![]()
I don`t care .. ;] ..
Че как няма бе? Хаха и момичета може :P sunshinepp искам тебе да те чуя и моля вече по темата.Първоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
тука се изядоха,успамиха и прочие...
по темата: Няма съвършенни момичета,ти си много взискателен![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
На първата страница ши съ избият.
Аз си падам по наистина красиви и отракани момчета, които кипят от мъжественост и сексапил.Ама и по така нацепени, да си личи, че ходят на зала. Нека да пуши, ако иска, то всички край мене пушат системно.
Искам да е от готините, да не е някакъв невзрачен любител на романтиката и свещите.
Иначе, за разлика от много момичета, което може и да ви се стори странно, си падам все по такива на моята възраст.. най-много 2 години по-големи.Още по-големи вече са редки изключения.
Докато не го срещна няма да мога да определя дали е точен или не .. а ако говориш за разни модели за "пефкетно момче" при мен няма такива неща ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
оуу мершии ..Първоначално написано от Alex3nd
![]()
моето мнение е, че няма перфектен човек на тая земя..но когато си влюбен, той/тя ти се струва перфектен.. и за тебе няма друг толкова идеален..толкова добърр..не знам..за мен има 1 човек ама аз няма как да съм с него..той не ме иска..
I don`t care .. ;] ..
Как няма да те искааа.. виж ква си сладка на аватара!Първоначално написано от sunshinepp
![]()
Иначе ми е познато чувство... беше преди няколко години, бях малка. Много гадно. ;(
Требва да е привлекателна на външен вид(да не е дебела,руса и с разне железа по лицето) и с характер близък до моя.Само такива имат право на всекидневно возене с Аудито и покани за ВИП партита.![]()
Да има мнение и да не вдига скандали. Да има пропорционално тяло.
Какви модели нали ти беше по "пухкавите" или се бъркам ?Първоначално написано от Hilary_
П.П Вече съм намерил перфектното момиче за мен![]()
ние, които обичаме истински обикновено не сме с хората, които обичаме.. и за това ги обичаме..!![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Като го срещна правилния човек за мене.. тогава ще ти кажа..![]()
Приятелят ми е перфектен за мен. Знам колко тъпо звучи особено като се има предвид че от скоро сме заедно но точно така се чувствам. Никога не съм предполагала че ще срещна човек с които да имаме толкова общи неща и в същото време да сме толкова различни. Някой с който перфектно да се допълваме, да можем да си говорим за всичко, да се уважаваме и подкрепяме... Някой който да е тооолкова романтичен и който да не спира да ми показва колко съм важна за него и какво изпитва към мен, без да става лигав и досаден. Някой който да има същите мечти и планове за бъдещето като мен и който не се страхува от сериозно обвързване. И освен всичко друго изглеждаме страшно добре заедно![]()
Има супер тяло, прекрасни сини очи (никога не съм харесвала сините очи но неговите са просто...) и е висоооок
![]()
Абе като цяло имам чувството че е излязъл от някой мой сън или мечта и най-хубавото е че и той изпитва същото към мен.![]()