.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Повече от фен Аватара на Alex3nd

Правилният човек за вас

Здравейте, надявам се тази тема да не се успами, а всеки да сподели какъв е правилният човек до него. Момичето до мен трябва да не бъде толкова красиво, че да се надува или пък да е съвършенна тъй като ни видят да кажат тая пък закакво е с него, а не е с мен да не е с мен само заради парите или въобще да ме използва за нещо още не съм видял такова момиче дето да обича истински та ще помоля някой от потребителите да споделят дали са срещали такова момиче и каква смятат, че трябва да е половинката до тях.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Моя е ръка.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

само потребители?? а потребителки може ли да пишат??
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Chameleon
    Ти тъпа ли си (това е риторичен въпрос)?
    Дори и в женски род се пише "потребител"... както и "партньор", "учител", "лекар" и т.н., ЗЛЕ!
    "потребителите да споделят дали са срещали такова момиче " .. |( .. да сигурно съм тъпа |( оо божеее
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    тоз пък и той.. 80 мнения храни написал съм си го в подписа - не става само с хранене...

перфектни хора няма, правилния човек ше се покаже с времето.. изисквания нямам

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    като си с много мнения да не си 100 кила? И явно си тоя, който не разбра за какво говори sunshinepp.. няма да си хабя думите за хора, които по форумите много знаят

Не, не, не, не мога.
    кво не можеш бе?
    I don`t care .. ;] ..

Не, не, не, не мога.
    кво не можеш бе?
    Ох, Боже... така е лафа, тапет.
    офф.. тц тц тц..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

Re: Правилният човек за вас

Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Здравейте, надявам се тази тема да не се успами, а всеки да сподели какъв е правилният човек до него. Момичето до мен трябва да не бъде толкова красиво, че да се надува или пък да е съвършенна тъй като ни видят да кажат тая пък закакво е с него, а не е с мен да не е с мен само заради парите или въобще да ме използва за нещо още не съм видял такова момиче дето да обича истински та ще помоля някой от потребителите да споделят дали са срещали такова момиче и каква смятат, че трябва да е половинката до тях.
    ^^ тия май нарочно го направиха
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на kindergarden

Re: Правилният човек за вас

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    ^^ тия май нарочно го направиха
    весела стана темичката

Повече от фен Аватара на Nich
    аз мисля че настоящата ми половинка е възможно най-правилната съществуваща за мен

Цитирай Първоначално написано от Nich
    аз мисля че настоящата ми половинка е възможно най-правилната съществуваща за мен
    бравоо, ще се жените ли?
    I don`t care .. ;] ..

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Цитирай Първоначално написано от Nich
    бравоо, ще се жените ли?
    Че как няма бе? Хаха и момичета може :P sunshinepp искам тебе да те чуя и моля вече по темата.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    тука се изядоха,успамиха и прочие...
    по темата: Няма съвършенни момичета,ти си много взискателен
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    На първата страница ши съ избият.
    Аз си падам по наистина красиви и отракани момчета, които кипят от мъжественост и сексапил. Ама и по така нацепени, да си личи, че ходят на зала. Нека да пуши, ако иска, то всички край мене пушат системно. Искам да е от готините, да не е някакъв невзрачен любител на романтиката и свещите.
    Иначе, за разлика от много момичета, което може и да ви се стори странно, си падам все по такива на моята възраст.. най-много 2 години по-големи. Още по-големи вече са редки изключения.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Докато не го срещна няма да мога да определя дали е точен или не .. а ако говориш за разни модели за "пефкетно момче" при мен няма такива неща ..

Че как няма бе? Хаха и момичета може :P sunshinepp искам тебе да те чуя и моля вече по темата.
    оуу мершии ..
    моето мнение е, че няма перфектен човек на тая земя..но когато си влюбен, той/тя ти се струва перфектен.. и за тебе няма друг толкова идеален..толкова добърр..не знам..за мен има 1 човек ама аз няма как да съм с него..той не ме иска ..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart

оуу мершии ..
    моето мнение е, че няма перфектен човек на тая земя..но когато си влюбен, той/тя ти се струва перфектен.. и за тебе няма друг толкова идеален..толкова добърр..не знам..за мен има 1 човек ама аз няма как да съм с него..той не ме иска ..
    Как няма да те искааа.. виж ква си сладка на аватара!
    Иначе ми е познато чувство... беше преди няколко години, бях малка. Много гадно. ;(

Град
    Знам ли и аз,майна
    Требва да е привлекателна на външен вид(да не е дебела,руса и с разне железа по лицето) и с характер близък до моя.Само такива имат право на всекидневно возене с Аудито и покани за ВИП партита.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Да има мнение и да не вдига скандали. Да има пропорционално тяло.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Докато не го срещна няма да мога да определя дали е точен или не .. а ако говориш за разни модели за "пефкетно момче" при мен няма такива неща ..
    Какви модели нали ти беше по "пухкавите" или се бъркам ?

П.П Вече съм намерил перфектното момиче за мен

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    ние, които обичаме истински обикновено не сме с хората, които обичаме.. и за това ги обичаме..!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Като го срещна правилния човек за мене.. тогава ще ти кажа..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Приятелят ми е перфектен за мен. Знам колко тъпо звучи особено като се има предвид че от скоро сме заедно но точно така се чувствам. Никога не съм предполагала че ще срещна човек с които да имаме толкова общи неща и в същото време да сме толкова различни. Някой с който перфектно да се допълваме, да можем да си говорим за всичко, да се уважаваме и подкрепяме... Някой който да е тооолкова романтичен и който да не спира да ми показва колко съм важна за него и какво изпитва към мен, без да става лигав и досаден. Някой който да има същите мечти и планове за бъдещето като мен и който не се страхува от сериозно обвързване. И освен всичко друго изглеждаме страшно добре заедно Има супер тяло, прекрасни сини очи (никога не съм харесвала сините очи но неговите са просто...) и е висоооок
    Абе като цяло имам чувството че е излязъл от някой мой сън или мечта и най-хубавото е че и той изпитва същото към мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си