.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Re: Да се правиш на недостъпен?

Цитирай Първоначално написано от andrags
    Как ще рече това? (тъп въпрос, но...)
    И момичетата харесват ли такива момчета?!
    Редно ли е като харесваш момиче да се правиш на "недостъпен", за да може тя пак да те потърси и да се зарибявате...
    много не обичам, когато някой се прави на недостъпен. защо просто не говориш с момичето, не бъдеш себе и малко смел. предполагам дори и да ти откаже, уважението и към теб ще нарастне с едно-две нива.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от Nich
    предпочитам хората да бъдат естествени
    той може да е естествено недостъпен
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Всичко трябва да си е в мярка .. когато е прекалено изглежда тъпо и смешно .. аз лично обичам момчето да ми се дърпа в началото, но пак казвам в граници .. ако видя, че са му много правежските изцепки просто го отебавам .. става ми безинтересен ..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    аз не харесвам такива мом4ета ако са праи на недостъпен 6те си помисля 4е не иска да бъде с мен....
    Ай сега добре дошла на наше място да видиш яко ли е

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

а редно ли е да тръгнеш с друго момиче, въпреки че харесва точно определно, но тя се прави и не се занимава с теб?

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Амии .. да .. но не прекалявай, това е с цел да и покажеш един вид, че не си един от всички и да и привлечеш вниманието ... ноо пак казвам не прекалявай, защото може да реши, че я отблъскваш с държанието си ..

разбрах ви, но като се прибираме заедно (защото сме в една посока донякъде) нали пак да си говорим, но като зарибяване или как?
    И понякога я изпращам донякъде, т ако не го правя това означавали за нея, че се правя на недостъпен или просто (защото скоро се скарахме и "уж" се сдобрихме), че заради случилото се неискам да я изпратя

Има ли смисъл щом се познавате и до сега си се държал нормално с нея, сега да започваш да се правиш на недостъпен. И естесвено, че момичето ще си помисли, че я отбягваш- ти какво би си помислил, ако беше момиче и изведнъж момчето, с което до вчера сте били близки да започне да се държи сякаш не му пука?!

Звучи тъпо но действа

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от rori321
    1 момче ... когато се прави на недостъпно няма лошо ама като повечето неща да си има граница защото иначе може да отблъсне момичето от себе си
    Напълно прав\а .. ден, седмица не повече, за да придадеш малко тръпка.. УСПЕХ

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    София,Кюстендил :)
    Бъди себе си,не се преструвай,не слагай фалшиви маски,които ще ти докарат само проблеми..
    Внимавай с тази недостъпност,защото има шанс да си останеш само с нея....
    Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...

Още не се е родил недостъпен човек ..

Град
    •••Пловдив•••
    По добре недостъпен отколкото да се правиш на клоун пред няква .. Ама човек да си има и покритие,щото ще остане празна кошницата ..

Повече от фен Аватара на stylo
    Аз обичам да се правя на недостъпна. Не знам на момичетата повече им ходи това. Ако едно момче се прави на недостъпен,то в повечето случай(повтарям не във всички) женската аудитория губи интерес.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си