- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се правиш на недостъпен?
много не обичам, когато някой се прави на недостъпен. защо просто не говориш с момичето, не бъдеш себе и малко смел. предполагам дори и да ти откаже, уважението и към теб ще нарастне с едно-две нива.Първоначално написано от andrags
REGGAE BOOM <3
Първоначално написано от sunshinepp
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Всичко трябва да си е в мярка .. когато е прекалено изглежда тъпо и смешно .. аз лично обичам момчето да ми се дърпа в началото, но пак казвам в граници .. ако видя, че са му много правежските изцепки просто го отебавам .. става ми безинтересен ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ай сега добре дошла на наше място да видиш яко ли еПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
а редно ли е да тръгнеш с друго момиче, въпреки че харесва точно определно, но тя се прави и не се занимава с теб?![]()
Амии .. да .. но не прекалявай, това е с цел да и покажеш един вид, че не си един от всички и да и привлечеш вниманието ... ноо пак казвам не прекалявай, защото може да реши, че я отблъскваш с държанието си ..![]()
![]()
разбрах ви, но като се прибираме заедно (защото сме в една посока донякъде) нали пак да си говорим, но като зарибяване или как?
И понякога я изпращам донякъде, т ако не го правя това означавали за нея, че се правя на недостъпен или просто (защото скоро се скарахме и "уж" се сдобрихме), че заради случилото се неискам да я изпратя![]()
Има ли смисъл щом се познавате и до сега си се държал нормално с нея, сега да започваш да се правиш на недостъпен. И естесвено, че момичето ще си помисли, че я отбягваш- ти какво би си помислил, ако беше момиче и изведнъж момчето, с което до вчера сте били близки да започне да се държи сякаш не му пука?!
Звучи тъпо но действа![]()
Напълно прав\а .. ден, седмица не повече, за да придадеш малко тръпка.. УСПЕХПървоначално написано от rori321
![]()
Бъди себе си,не се преструвай,не слагай фалшиви маски,които ще ти докарат само проблеми..![]()
Внимавай с тази недостъпност,защото има шанс да си останеш само с нея....![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
По добре недостъпен отколкото да се правиш на клоун пред няква .. Ама човек да си има и покритие,щото ще остане празна кошницата ..![]()
Аз обичам да се правя на недостъпна.Не знам на момичетата повече им ходи това.
Ако едно момче се прави на недостъпен,то в повечето случай(повтарям не във всички) женската аудитория губи интерес.