- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ВЕЧЕРЕН ЧАС
Да ви попитам тези под 18 години имате ли вечерев час от родителите ви и ако имате колко е а останалите-спазвате ли 10 часа по закон![]()
![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
По 18 години доколкото знам вечерния час е 22:00-това по-закон
А иначе моя е 20:00 часа,ако има значение на 15 съм..
И да,спазвам вечерния час на нашите..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Спокойно аз съм почти на 16 без 1 месец и 9 часа точно трябва да съм си в нас![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
На 15 съм , по закон това е 22:00 , иначе родителите ми не ми задават вечерен час , понякога само се притесняват късно вечерта но не и да ме карат да се прибирам![]()
t-_-
ppl that i respect : l0lz
Не е ли 22:00 вечерният час?На нас в училище бяха ни чели за това и казаха 22:00 за лицата от 14 до 18 гдишна възрастПървоначално написано от lawl
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Нямам вечерен час от родителите, гледам да се съобразявам с този по закон, но в крайна сметка си излизам и вечер по барове, клубове ала-бала ;]
Ами понеже живея доста далече "вечерния" ми час е 8.Ама най - най - най - късно![]()
По закон е 22:00 часа. Нашите ме искат в 8 вкъщи единствено когато знаят, че не съм на някое определено място, а се мотая по градинките и улиците, или пак кисна в някой задимен бар и после се прибирам на нищо. Когато съм на купон, концерт, някой рожден ден или реша, че ми се ходи на някоя по-късна прожекция или постановка, нямаме никакви проблеми, оставам доколкото искам, и често това означава много след 10. Положението доста ме устройва. На 16 съм.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
ем какъвто е по закон, такъв ми е часа - 10 в нас. Но обикновено седя до 9, 9 и 30 и има момчета, които ме изпращат и изобщо си нямам проблеми никви...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
9-10 часа.. зависи къде съм,к`во правя... иначе вечерния ми час е 20:00 по закон,но аз не го спазвам ..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ами до 15 годишна имах час 22:00много пъти съм го нарушавала и съм си имала проблеми с баща ми...след това когато вече не живеем заедно нямам такива
майка ми отначало се обаждаше да ме пита -> примерно ако е петук да пита къде ще ходя и с кого, кога ще се прибера и някви такива и аз съм и казвала не ми е мрънкала.
п.п. спомням си бях навършила 18 и майка ми беше на гости и аз викам излизам беше към 23:00 и тя вика кога ще се прибереш, аз ми незнам лягай да спиш не ме чакай. жената седяла да ме чака аз се връщам в 3 през ноща и викам ща убия бе, за кво не спиш ... ушите ми бяха бучали от дискотеката и аз реално викам, тя помисли че и са карам и стана една взе да се притеснява викам бе спокойно бяхме на диско (като казвам викам, значи викам) и сега когато идва у нас изобщо не излизам, ако излизам е с нея, неща пак да ме чака по нощите да се прибера
излизаме компания и взимаме и нея иначе не мърдам
moq e 20:00![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
От родителите ми поставен час нямам, но след 10 им звъня да им кажа дали ще закаснея или не..![]()
Нямам вечерен час от родителите ми само преди да изляза им казвам къде отивам... иначе по закон май 8 или 8:30
Първоначално написано от Sisito941
да, правописна грешка беше , не съм видял че съм объркал![]()
t-_-
ppl that i respect : l0lz
кви вечерни часове кви 10 лева ???![]()
![]()
![]()
![]()
????? Ас сум на 12 и ако друна един телефон мога и до 12 да седа
![]()
![]()
![]()
![]()
s0 dEamN cRazyyYy...
вечерен час нямам,но това не значи,че мога да се шлая е така по улиците![]()
Зависи къде съм, с кой съм, какво правя.
Обикновено до 8![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Аз съм по същия начин при положение, че съм на 17Първоначално написано от kombarka
![]()
Аз тоя по закон (22;00) не го спазвам.От нашите сега през учебната година е около 23:00,но ако кажа,че ще закъснея няма да има проблем...на 15 съм
Aми през лятото е когато се прибера 00:00 01:00 02:00 ама седя до по късно само, когато съм на село с фр, инъче се прибирам към 22:00 когат сам във вт (велико търново). А през зимата към 20:00 21:00
П.С. на 13 съм
нямаам, нищо не спазвам !
от 14 годишна не ме закачат нашите![]()