- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ВЕЧЕРЕН ЧАС
Лятото ме пускат до колкото поискам .., ама аз не прекалявам.
Зимата ми казват понякога да се прибирам , защото е студено..
Иначе полицията ме е спирала няколко пъти , но само ми казват .. да се прибирам по-бързо.![]()
Ами нашите не са ми казали точен час но се е случвало в 9 да се прибирам а също и да излизам в 12 прибирам се 2 излизал съм към 3... 5 сутринта...![]()
![]()
![]()
Горе долу си правя квот искам...
П.П Относно куките РПУ-то е на 100 метра от вкъщи... спирали са ме ама нищо не ми казват даже и да е рано сутринта (3-4 )
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Попринцип не ми казват нещо от рода на "В 9 да си вкъщи". Обикновено му пускат навън, стига да знаят къде съм и с кого съм, и ако съм на по-долечно място вечер искат да ме прибират.
еми на 13 съм и към 18:00 ме карат да съм си в нас![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Първоначално написано от EcstazyBaby
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
През лятото седя до 23:00 - 24:00И вече на морето в толкова часа излизам .. както и да е.
Сега през зимата 22:00 - 22:30 се прибирам, защото няма и с кой да стоя, всички трябва да са си у тях в 22:00 и така. Нямам вечерен час от нашите, само им казвам кога ще се прибера и т'ва е.![]()
зимата съм до 9.30 лятото.. 11.30![]()
на 14 съм
Просто аз
Ми принципно беш вечерен час нямам,но на мама й епо-скопойно ако преди 10 съм в нас и обикновенно гледам към 9 и 30 да съм се прибрала
ПП Преди 2 месеца навърших 17 ако изобщо има значение![]()
Рядко имам вечерен час,само когато нашите трябва да стават по-рано сутринта.Щото се прибирам с гръм и трясъкааа такова на 16 съм
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
Аз съм по-дневен тип,вечер рядко оставам след 20.00 извън нас,и не ми правят проблем![]()
нямам - на 16 съм![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
аз както съм на 19 и нямам вечерен час след 20:00 рядко излизам
те мойте фр са така
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Една бърза за аватара ти.Първоначално написано от stoney
хахахах
иначе написаното се отнася и за мен.
лошото, че аз имам навика да не си нося личната карта...почти никога.![]()
eeeПървоначално написано от haritov
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Какво?Първоначално написано от POLLINA
Нема да се плашиш...аз излизам след това.![]()
Блазе ви на вас... зимата 18 и 30 трябва да съм в нас. На 14 съм![]()
А няма за какво.Първоначално написано от vannsz95
![]()
До 22'00. На 16 съм.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
на 17 съм и около 8, 8 и 30 трябва да съм у нас ... а до тогава майка ми ми звъни така едно 2 , 3 пъти да ма пита къде съм и кво правя : ) забавно ...
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
mm Az s1m на 12 и моя вечерен час е 8.00 както е и закона ,но почти всеки ден се прибирам къмм 9.30 вечерта![]()
![]()
Точно определен вечерен час нямам,но не е и като да са ме пуснали като безпризорна. Все пак навърших 18 вече,но примерно не всяка вечер съм навън и скитам по улиците до посред нощ. Понякога майка ми ми звъни,не за да ме прибере,защо аз и сама се контролирам,ами просто за да провери как съм. Така ми е добре,не се оплаквам засега.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Вече ми е до 8 часа. Ако искам да ходя някъде (например на концерт) се е случвало да ме пуснат до 10, при положение, че знаят къде съм и с кого съм.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
На 17 съм. По закон трябва да съм в нас до 22:00, а родителите ми ме карат да се прибирам към 9/9:30 за вечеря..иначето, ако няма да вечерям у нас ме оставят да правя каквото си искам. Даже не е нужно да спя у нас стига да им кажа да не ме чакат.
Kun min
Ами например излизам в 6 и майка вика в 6 и половина най - късно 7 да си у дома аз казвам добре и се прибирам някъде към 9 и после ме навикват![]()
![]()
![]()
аз съм на 15 и съм до 10 и 30сега чакам да се удължи деня и да ми направят вечерния час до 11
![]()