.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Повече от фен
    Амии аз нямам точно определен час,но наще гледат да съм си в нас като се стъмни ;дд. . иначе лятото си вися до колкото си искам ^^ (само да знаят къде съм.. ;дд )..

Голям фен Аватара на ysmivka
    До 9,30 (имам предвит лятото) ,,иначе зимата трябва да съм в къщи преди да се е стъмнило.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

зимата 9:30 най късно,а лятото до когато си искам

Любов има,но трябва да я създадеш,защото чуждото сърце се взема,когато твоето дадеш!

На 17 през училищно време 9-10,а през лятото 23:30

Голям фен Аватара на Stellsy
    Ами нямам вечерен час.. смисъл майка ми ме пита "В колко ще се прибираш" и аз й казвам например 9 и тя ми казва ОК.. или ми казва в колко да се прибера.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    По закона до 22 най - късно .. ама иначе лятото в БГ до 23:15 ; 23:30.
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Лятото различно..най-много до 21.30,,а зимата по светло,..

по закон 22:00 обаче кога съм на някой купон или подобно по късно се прибирам

Град
    Rock City
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ем какъвто е по закон, такъв ми е часа - 10 в нас. Но обикновено седя до 9, 9 и 30 и има момчета, които ме изпращат и изобщо си нямам проблеми никви...
    Искам пак до мен да застанеш и кръвта ми пак да запалиш,две души в едно да се слеят,две сърца в едно да живеят ..

принципно по закон е 10 ... майка ми ме иска в нас най - късно в 9 ама кой ти слуша .. баща ми ме остава до когато искам само след 10 тряа да му се обадя да знае жива ли съм ..умряла ли съм.. и съм на 15

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Еми аз съм на 15 сега ми е до към 8-8.30, лятото ми беше 9.30..тая година се надявам да е повече...а когато съм на някой купон и нащте познават човека в когото ще е ме пускат сяла нощ,а на другите купони до 23:00-00:00

На нашите не им се е налагало да ми поставят вечерен час поради причината ,че след като си върна на училище въобще не излизам даже и през лятната ваканция стоя затворена в у нас и много рядко ми се е налагало да излизам навън и то не повече от 10-15 минути.

ами 23:00
    Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
    Never say "i love you" if you don't really care.
    Never talk about feelings if they aren't really there..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз по принцип си седя в нас, ама когато излизам, наще ми казват само да не закъснявам много... и аз не закъснявам много... само на няколко рожденни дена съм бил до сутринта и на 1 купонче... на 17 съм, момче съм и не ме ограничават чак толкова

няма такова нещо при мен! и съм много щастлива за това
    FUCK-тически не ме интересувате..

Ми в Шумен -града на разврата можеш когато си искаш да се прибираш,момичетата не,но тук особено момчетата не спазват вечеран час и майките и бащите им ги пускат,но за момичетата не е така

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    На 17 съм, почнаха да ме пускат по дискотеки, заведения и купони, когато знаят, че има кой да ме изпрати. И все пак досега се е случвало само 3-4 пъти, но като цяло не съм толкова ограничена. Дори за вечерните излизания започнаха да се отпускат - за 11-11.30 нямам проблеми
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    От дискотека се прибирам в 6:30 /тогава тръгвам от там/ и даже не се връщам в нас, а отивам да спя в приятелка , така че ... Ha 18 cъM

Аз нямам вечерен час, защото родителите ми знаят, че винаги се прибирам най - късно 10 часа и няма нужда да ми определят час.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Нямам вечерен час, родителите ми ми имат доверие.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    мм не са ми казвали вечерен час просто ме питат колко ще се прибера и примерно им казвам 22:00 ама не ми се прибира просто им се обаждам и им казвам за да няма проблеми после
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от lostfan
    Ми в Шумен -града на разврата можеш когато си искаш да се прибираш,момичетата не,но тук особено момчетата не спазват вечеран час и майките и бащите им ги пускат,но за момичетата не е така
    долу горе си прав в Шумен е така
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Град
    in my world!
    нашите се оповават на закона 22ч. Ама аз ту го спазвам ту не различно зависи къде и с кого съм
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Благоевград
    мм попринцип 10 11 часа, но когато съм на дискотека и до по- късно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си