- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ВЕЧЕРЕН ЧАС
Амии аз нямам точно определен час,но наще гледат да съм си в нас като се стъмни ;дд. . иначе лятото си вися до колкото си искам ^^ (само да знаят къде съм.. ;дд )..![]()
До 9,30 (имам предвит лятото) ,,иначе зимата трябва да съм в къщи преди да се е стъмнило.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
зимата 9:30 най късно,а лятото до когато си искам![]()
![]()
Любов има,но трябва да я създадеш,защото чуждото сърце се взема,когато твоето дадеш!![]()
Ами нямам вечерен час.. смисъл майка ми ме пита "В колко ще се прибираш" и аз й казвам например 9 и тя ми казва ОК.. или ми казва в колко да се прибера.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
По закона до 22 най - късно .. ама иначе лятото в БГ до 23:15 ; 23:30.
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Лятото различно..най-много до 21.30,,а зимата по светло,..![]()
по закон 22:00 обаче кога съм на някой купон или подобно по късно се прибирам
Първоначално написано от gabi_94
Искам пак до мен да застанеш и кръвта ми пак да запалиш,две души в едно да се слеят,две сърца в едно да живеят ..
принципно по закон е 10 ... майка ми ме иска в нас най - късно в 9 ама кой ти слуша .. баща ми ме остава до когато искам само след 10 тряа да му се обадя да знае жива ли съм ..умряла ли съм.. и съм на 15
На нашите не им се е налагало да ми поставят вечерен час поради причината ,че след като си върна на училище въобще не излизам даже и през лятната ваканция стоя затворена в у нас и много рядко ми се е налагало да излизам навън и то не повече от 10-15 минути.
ами 23:00
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
аз по принцип си седя в нас, ама когато излизам, наще ми казват само да не закъснявам много... и аз не закъснявам много... само на няколко рожденни дена съм бил до сутринта и на 1 купонче... на 17 съм, момче съм и не ме ограничават чак толкова
няма такова нещо при мен!и съм много щастлива за това
FUCK-тически не ме интересувате..
Ми в Шумен -града на разврата можеш когато си искаш да се прибираш,момичетата не,но тук особено момчетата не спазват вечеран час и майките и бащите им ги пускат,но за момичетата не е така![]()
На 17 съм, почнаха да ме пускат по дискотеки, заведения и купони, когато знаят, че има кой да ме изпрати. И все пак досега се е случвало само 3-4 пъти, но като цяло не съм толкова ограничена. Дори за вечерните излизания започнаха да се отпускат - за 11-11.30 нямам проблеми![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
От дискотека се прибирам в 6:30 /тогава тръгвам от там/ и даже не се връщам в нас, а отивам да спя в приятелка , така че ... Ha 18 cъM![]()
Нямам вечерен час, родителите ми ми имат доверие.
мм не са ми казвали вечерен час просто ме питат колко ще се прибера и примерно им казвам 22:00 ама не ми се прибира просто им се обаждам и им казвам за да няма проблеми после![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
долу горе си прав в Шумен е такаПървоначално написано от lostfan
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
нашите се оповават на закона 22ч. Ама аз ту го спазвам ту не различно зависи къде и с кого съм
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
мм попринцип 10 11 часа, но когато съм на дискотека и до по- късно![]()