- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- непоносими миризми
Сега се сещам,че не мога да понасям аромата на пъпеш,както и самият плод![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
+ Розова вода и всичко, в което се съдържа розова вода и подобни![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ами аз не понасям ванилия и кокос!! Простоо. . .като ги помириша и ми става лошо. Същото е и с рибните магазини и тези за месо!!!![]()
пот..
ехее само за тва ли се сещам ся бе..
Мееега много мраза миризма на неизмита уста-то човек по-ужасно от миризмата на кенеф(имам такъв в класа ужааааааас) и на пот ,нафталин(тоя същият и на тва вуни)
И на амоняк-по химия все ни даватда усетим![]()
ии на чесън,лук,риба,месо,верно на ония дезодорантиза 50ст(един си беше зел некъф"Титаник" и пръска в часа глупака и всички нещо им стана се замаяха,се изпонатръшкаха)
некфи меега мазни,сладки тежки мразя ,ии на мляко бляксс,и на застояла кръв и на гной![]()
![]()
аз като казвам че жените в повечето случаи са мега тъпи не съм грешал. тука се изредиха съвсем нормални миризми, дето няма да направят впечатление на никой нормален мъж
пък за бензин, 99,9% от мъжете обичат миризмата на бензин, като си сипвам бензинец много обичам сам да го правя, а не да ми налива оня бензинджията щото има ебати якия мирис. също изгорял кибрит има много готина миризма
иначе аз понасям всичко, нямам никакви проблеми с миризмите, само в някой автобус ми прави впечатление![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Мразя да мирише на кебапчета![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
прясно мляко.. ужас тва ми е най - противната миризма и на варено месо миризмата много ме дразни. Иначе миризмата на бензин я обожавамии нафта ии ацетон и боя... нещо не съм добре
![]()
Another day,another drama
Въпросът принципно до колкото разбрах беше за миризми на парфюми, козметика и т.н., а не на месо, пот и т.н.
Както и да е ....в този дух:
пот, алкохолен дъх сутрин, сурово/варено месо, кръв, целина, шкембе, мастика (но обичам да я пия с айран), кенеф (и всичко в него), повърня ... това моментално може да ме накара да повърна.
Let the psycho plays with you...
Пот, тоалетна , сурово месо , варящ се спанак , алкохол ,лош дъх
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Бейкролс със спанак и чесън. (puke)![]()
![]()
![]()
Ненавиждам миризмата на опикан подлез, както и на некъпаните дядовци в автобуса.
40% от познатите ми хора в ежедневието имат зловонен дъх... Бало си майката ве, трябва да им предлагам от дъвките си, та да се спася.
И на гръмнала крушка... честно, лампата на масичката ми, като гръмне крушката, почва да вони ужасно.
Бензин харесвам, боя/лакове също. А тука едно момиче каза за ванилия и кокос... лелеее, че аз ги ПРЕОБОЖАВАМбеее.
А моята пръдня ми е фетиш.![]()
Luscious_Heart бейкролс със спанак и чесън няма :д
иначе газ,един отвратителен сапун на нивея с перли май беше (който ми мирише на обикновени вафли) ,лак за нокти,ацетон,мъжката съблекалня в даскало...силни парфюми,гадни парфюми,миризмата на манджа върху дрехи
,повръщано,един гланц ,цигарен дим..и още много има ..аа и миризмата на автобус не обичам...става ми лошо чак
нафталин,неизмити зъби
хах ми доста са, но повечето са такива, които всички не понасяме - миришеща уста, повръщано, мръсни чорапи, пот и т.н.
Иначе направо откачам когато едно момиче от съседния клас се приближа на по-малко от 5м. от мен...Лелелелелеле таяяяя се едно не се е къпала никога, макар че като я гледаш така - чиста коса, чисто лице...нзн защо ама супер гадно мирише, чак нервата ме хваща...Другото, което наистина не понасям е боята за коса...Майка ми като ме накара да я боядисам отзад, където тя сама не може, трябва да си хвана носът, нзн ама направооо ми се завива свят от тая миризма, от всички бои за коса така ми става...мн е гадно
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И аз съм такаПървоначално написано от LovelyGirl
И аз съм така, но много обичам рибаПървоначално написано от koookzy
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
синьо сирене.. леле много е гадно![]()
Просто аз
Яйца мразя, не обичам да ги ям по никакви поводи и начини, та може и от там да мразя и миризмата им. А иначе и миризмата на ванилия не ми е приятна.
може би: -кисело зеле
-риба
и е тва май..за др не се сещам
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...